Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 35 10
Γενική βαθμολογία

8.4
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Την εν λόγω κοπέλα την έχω στανταράκι. Καλό προσωπάκι, στήθος ανύπαρκτο αλλά κωλάρα για σφαλιάρες. Είσοδος με χαιρετούρες και κατευθείαν χούφτωμα στο κώλο και φιλία στην κοιλίτσα. Κατόπιν στήσιμο στα 4 με μενα να την χαιδεύω σε όλο το κορμί και να της χαιδευω την πίσω τρύπα.(Μειον το το οτι δεν ξυριζεται τελιως).Δάκτυλο δεν δέχεται. Με προτρέπει στη συνέχεια ετσι οπως ηταν στημενη να της δώσω μικρες σφαλιάρες στον κώλο. Εφαγε και μερικες δυνατες και σαν να πονεσε λιγάκι αλλα γουσταρε. Στη συνεχεια ακολουθει απιστευτη πίπα. Αρχιζει να γλυφει με ολη τη γλώσσα τις μπάλλες λες και ηταν παγωτό! Ειχα ποιασει 120% στυση! Μετα της ποιανω το κεφαλι και τη βοηθαω στη πιπα. Ανεβασμα απο πάνω σκαμνακι. Πολυ καλη τεχνικη, ποτε εμπαινε ολη και ποτε τον εβαζε μεχρι τη μεση. Στη συνεχεια δυνατο καρφωμα στα 4 οπου βογκουσε με επιφωνηματα που με καβλωναν περισσοτερο. Φυσικα και δεν αντεξα και πολυ και αδειασα σφιγκωντας τα κωλομερια της.

Χρόνος συνεύρεσης γυρω στα 12 λεπτα στα 30€

Συζήτηση λιγο μετα. Μου είπε οτι της αρέσει το πρωκτικό. Επίσης μου είπε ότι κανει και παρτούζα με 2 ατομα αλλα δεν τρελαίνατε γιατι κουράζεται ευκολα.

Γενικά γουστάρει να γαμιέται και γουστάρει φετιχ καταστάσεις

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 09, 2013
Όνομα κοπέλας
Αλεξάνδρα
notorius
Μέλος
18
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική