Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 68 10
Sex Studio 83990
Γενική βαθμολογία

6.8
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Καλησπερα συναγωνιστες Μεγάλο χαμόγελο κριτικη για την αννα... καταγεται απο την πολωνια,δεν μιλαει καθολου ελληνικα ξερει ομως αγγλικα και γινεται συνενοηση. Ειναι περιπου 1.65 εχει ξανθο κοντο μαλλι, ειναι αδυνατη με μικρο στηθος και στρογγυλο κωλαρακι Κατσικογάμης
Προγραμματα δεν θυμαμαι και πολλα, εχει κλασικα 30 απλο,40 χαλαρο,50 γυμνο αλλα ειπε και κατι αλλο η τσατσα, για γυμνο με σκουλαρικι που βαζει στην γλωσσα, να πω την αληθεια δεν εδωσα και πολυ σημασια σε αυτο.Εμμμμ
Δωματιο επελεξα το δευτερο αριστερα μια και ημουν ο μονος πελατης. στο δωματιο με υπαρχη ενας τεραστιος καθρεφτης φατσα στο κρεβατι, μια ντουζιερα και ενας νιπτηρας.
Το προβλημα εντοπιστηκε στο κρεβατι την ωρα που εκανα πισωκολητο καταλαβενα παρα πολυ τις σουστες στα γονατα μου. Λύπη
Η κοπελα ξεκινησε αργα να μου παιζει τον πουτσο ενο εγω της εβαζα δαχτυλο, μετα αρχισε σιγα σιγα να βγαζει το σουτιεν και να τριβεται πανω μου, πηρε λιγο λιπαντικο και εβαλε στα χερια της στην συνεχεια ετριψε λιγο το μουνι της και μετα περασε την καποτα με το στομα. Πρωτη σταση με αυτην απο πανω και καποια πεταχτα φιλια στην αρχη, μετα ξανα πιπα οπου με το μικρο θα ελεγα στοματακι προσπαθουσε να το βαλει ολο μεσα Γλώσσα τελος σταση στα 4 αλλα δυστυχως οπως ειπα ψιλο ξενερωσα με της σουστες, τελικα μετα απο λιγη ωρα τελειωσα. Ενταξει γενικα προσπαθει να σε ικανοποιηση και δεν κανει αγγαρεια η αννα. οποιος γουσταρει την κοπελα εμφανισιακα ας δοκιμασει νομιζω αξιζει Γερο-μύστης

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 08, 2013
Όνομα κοπέλας
Άννα
JS
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού