Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 303 10
Φραντζή 47
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio
291299
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Ευτυχώς που υπαρχει το site αυτό και ενημερωνόμαστε σχετικά γιατί η μέχρι τώρα εμπειρία μου από studio ήταν αστα να πάνε. Αφού μπηκα στο site και ενημερώθηκα κατάλληλα είπα σήμερα να ελέγξω τις πληροφορίες και βρέθηκα στο studio KAMA SUTRA για την Παολα φυσικά. Τι να πω για την κοπέλα είναι ΑΠΕΚΤΗ. Καταρχήν πολύ ωραίο σώμα σύμφωνα με τα δικά μου γούστα βέβαια. Οι φωτογραφίες την αδικούν, απο κοντά είναι πολύ καλύτερη. Μολις μπήκε στο δωμάτιο έσβησε το τσιγάρο χωρίς να ενοχληθεί ενω στην συνέχεια έβγαλε το φόρεμα της και ήρθε από πάνω μου κολώντας το σώμα της στο δικό μου, με τα χείλια της άρχισε να με γλύφει παντού (λαιμό, ρώγες, αφαλό)ενώ με το σώμα της κουνιώταν πάνω κάτω ερεθείζοντας με αφάνταστα. Στην συνέχεια κατέβηκε προς τα κάτω κάτω και άρχιζε να μου γλύφι τα αα ενώ παράλληλα χαίδευε το π κοιτάζοντας με στα μάτια με αυτό το σεξυ χαμόγελο της που με έστειλε ασιάβαστο. Παραλίγο να τελειώσω εκεί. Ευτυχώς το κατάλαβε και σταμάτησε λίγο συνεχίζοντας μόνο να με χαιδεύει σε όλο μου το σώμα. Στην συνέχεια έβαλε το σκουφάκι με το στόμα της και άρχιζε τον σχετικό πεοθηλασμό με πολλή καλή τεχνική. Ακολούθησε το μαμίσι σε πολλές στάσεις και φυσικά το τελείωμα ήταν με πισοκολλητό στο οποίο η συμμετοχή της με κινήσεις και βογγητά ήταν συνεχής. Η κοπέλα είναι αστέρι και ανεβάζει κατά πολύ το μέσο όρο της σχετικής κατηγορίας. Και μάλιστα χωρίς βιασύνη παρόλο που ήταν στο τελείωμα της βάρδιας και ενώ περίμενα άλλα 5 άτομα απέξω. Παολάκι είσαι πολύ καβλιάρικο μωρό και εγγράφεσαι στις πρώτες θέσεις της λίστας μου. Θα σε επισκεφτώ σύντομα για να δοκιμάσω και τα άλλα προγράμματα στα οποία αν είσαι το ίδιο καλή, τότε την έχουμε πατήσει κανονικά. Ονειρα γλυκά μωρό μου
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 25, 2008
Όνομα κοπέλας
Πάολα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού