Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 218 10
Sex Studio 281281
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Στον μακρινό Μάρτιο του 2010 χρονολογείται η μοναδική μου (μέχρι σήμερα) συνάντηση με την Φρίντα. Από τότε πολλά έχουν αλλάξει. Το ξανθό κοριτσάκι με τα κοντά μαλλιά, πλέον έχει γίνει μια νεαρή κυρία με καστανά μαλλιά μέχρι τους ώμους περίπου, με πολύ ωραίο γυμνασμένο σώμα σφριγηλό φυσικό στήθος και καλοσχηματισμένα πόδια και περιφέρεια. Πρόσωπο με όμορφα χαρακτηριστικά, εκφραστικά μάτια και μόνιμα το χαμόγελο χαραγμένο στα χείλη της.

Στην κοντινή «λεωφόρο» γινόταν το ντέρμπυ Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού, αλλά διαφορετικός ήταν ο δικός μου αγώνας. Ένας πολύ τρυφερός αγώνας, χωρίς φάουλ με πολλές φάσεις. Ξεκινήσαμε με την Φρίντα να με φιλάει στον λαιμό, τις θηλές μου και όλο μου το σώμα. Συνέχισε με «βασανιστικά» φιλάκια στο πρόσωπο μου, και λέω βασανιστικά γιατί ενώ τα χείλη της έφθαναν σε «απόσταση αναπνοής» από τα δικά μου, δεν μου έδινε όμως το πολυπόθητο γλωσσόφιλο και ταυτόχρονα να με κοίταζε χαμογελώντας πονηρά. Κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα τον πλήρη ερεθισμό μου, για να έρθει η ώρα για το στοματικό της, μετά από επιπλέον προκαταρκτικά από πλευράς της σε όλο μου το σώμα, με μεγάλη χρονική διάρκεια.

Στοματικό καλό, βαθύ με παιχνίδια της γλώσσας, απαλά χάδια στα @@κια τα όποια όμως δεν έτυχαν της επιπλέον φροντίδας της. Κάπου εδώ ήρθε η σειρά μου για να αναλάβω δράση. Την ξάπλωσα ανάσκελα και ξεκίνησα να την φιλάω στον λαιμό, τα αυτιά της, τα στήθη και την κοιλία της. Το «γατάκι της» πεντακάθαρο είχε την απόλυτη προσοχή μου για κάποια λεπτά, με την Φρίντα να ανταποκρίνεται με διακριτικούς αναστεναγμούς, και με χάδια στο κεφάλι μου. Λίγα ακόμα προκαταρκτικά από πλευράς μου, για να μπω μέσα της ιεραποστολικά με τρυφερές και αργές κινήσεις στην αρχή, για να ανεβάσουμε στροφές στην συνέχεια. Η συμμέτοχη της σε ψηλά επίπεδα, με δυνατές ανάσες, χάδια και φιλάκια στον λαιμό μου, ενώ και εγώ παράλληλα να πιπιλίζω το στήθος της. Συνέχεια στα τέσσερα, με σωστά στησίματα, επίσης καλή συμμετοχή, και με πανοραμική θέα από τον διπλανό μεγάλο επιτοίχειο καθρέπτη μέχρι το τέλος.

Αφού οι αναπνοές επανήλθαν στους φυσιολογικούς ρυθμούς, μου πρότεινε να μου κάνει μασάζ. Φυσικά δεν αρνήθηκα για να περάσουμε κάποια λεπτά έτσι, μιλώντας σε πολύ φιλικό κλίμα, όσο τα χέρια της χαλάρωναν το σώμα μου. Με φίλησε , με ευχαρίστησε, με χαιρέτησε, φόρεσε το πολύχρωμο μπικίνι της και έφυγε από το δωμάτιο, χωρίς να έχει αποχωριστεί ούτε στιγμή αυτό το γλυκό χαμόγελο.

Η Φρίντα είναι το απόλυτο gfe. Μια γλυκιά κοπέλα, αλλά και άψογη επαγγελματίας, που χωρίς να ξεφεύγει από τα όρια, μου πρόσφερε μια πολύ καλή εμπειρία. Εμφανώς καλύτερη από αύτη που είχα μαζί της πριν από τόσο καιρό, μου έδειξε ότι είναι μια πολύ αξιόπιστη επιλογή ειδικά για αυτούς που προτιμούν χαλαρές και τρυφερές καταστάσεις, χωρίς βέβαια να ξέρω πως μπορεί να συμπεριφερθεί στους «σκληρούς του είδους».....

Αυτά για την εμπειρία μου με την Φρίντα, χωρίς να σημαίνει ότι πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 02, 2013
Όνομα κοπέλας
Φρίντα
Υπηρεσίες
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
582
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Νοεμβρίου, 2013
Και οι "σκληροι" την ιδια γνωμη εχουμε, GFE στα κοκκινα.....
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1