Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 159 10
Sex Studio 315242
Γενική βαθμολογία

8.6
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Ειχα διαβάσει πολλά για την Βικτώρια, με μια έξαρση τον τελευταίο καιρό και τελικά δεν κρατήθηκα και ήθελα να δω απο κοντά αυτα τα μάτια.....
Στις φωτο φαίνεται μια κοπέλα με μια κλάση και αυτό με παρακινούσε περισσότερο.

Επίσκεψη μετά το μεσημέρι, κίνηση φουλ στην Κατεχάκη και αυτό είναι ένα τεράστιο θέμα αλλά ....το ξεπερνάς...

Για Το μαγαζί έχουν αναφερθεί πολλοί, δεν έχω κατι να προσθέσω. Απλά είναι ψιλο-χάλια με έπιπλα και κρεββάτια απο την προηγούμενη ιδιοκτήτρια(ες).
Η Βικτώρια ήρθε στο σαλόνι ευδιάθετη με ένα άσπρο σετ εσωρούχων, οχι ιδιαίτερα σεξυ αλλά η απόφαση ειχε ληφθεί οπότε αυτο το στάδιο ήταν τυπικό.
Φουλ πρόγραμμα και +5 Ευρώ για σεντόνια μιας χρήσης γιατί όπως είπα το μέρος δεν είναι για πολλά. Η υπηρεσία πρόσφερε νερό και έφτιαξε το κρεββάτι.

Η Βικτώρια ήρθε μετά απο λίγο με χαμόγελο και έβγαλε κατ ευθείαν τα εσώρουχά της και μου ήρθε αγκαλιά. Μου μίλησε αγγλικά πο την αρχή και το κρατήσαμε έτσι μέχρι το τέλος.
Πιστεύω οτι όλα τα λεφτά είναι το πρόσωπο με τα υπέροχα μάτια και το κάτασπρο χαμόγελο. Ειναι εντυπωσιακό! Το σωμα είναι καλό χωρίς να είναι κάτι το μοναδικό. Πολλοί έχουν αναφερθεί στο φυσικό στήθος, εγω έχω τις αμφιβολίες μου γιατί υπάρχουν δύο τομές κατα μήκος. Οτι και να έχει γίνει πάντως δεν έχει χαλάσει την εικόνα και φαίνεται φυσικό με ωραία ρόγα.
Στην συνεύρεση σε απούτα GFE στυλ, είχε απόλυτη συμμετοχή με παιχνίδια της γλώσας παντου αφου δεν άφησε τίποτα παραμελημένο, ενω και στο 69 το πήγε όσο μπορούσε τσιμπώντας και τραβώντας το στήθος της και έχοντας εκφράσεις ηδονής.
Το στοματικό είναι υψηλού επιπέδου με πλήρη ενασχόληση με την γύρω περιοχή.
Τα φιλιά έπεσαν βροχή και δείχνει να το ευχαριστιέται.
Συμμετοχή απολυτη και στο σεξ που όμως δεν κράτησε πολύ γιατί με είχε φτιάξει πολύ πριν.

Συζήτηση, μασαζ πολύ σωστό και αγκαλια μετά για χαλάρωμα.

Γενικά μια πολύ καλή συνεύρεση που θα μπορούσε να αγγίζει το τέλειο αν είχε γίνει σε άλλο μερος. Οπως η ίδια λέει το τοπ μαγαζί είναι το Ισμήνης. Ισως το ξανασκεφτώ....

Ελπίζω να ήταν χρήσιμο, καλά να περνάτε ....

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 31, 2013
Όνομα κοπέλας
Βικτώρια
tenten956
Μέγας
67
Πόντοι:
4.130
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια