Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 35 10
Γενική βαθμολογία

7.1
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Η επισκεψη εγινε το βραδυ της 27/10. Ευκολο παρκινγκ απεξω μιας και η κινηση γενικα ηταν πολλη πεσμενη. Ακουγοντας τα προγραμματα απο την τσα2 και βλεποντας το διμετρο αλογο εξ Ουκρανιας δεν το σκεφτηκα και πολυ. 50 ευρω για μασαζ και σεξ. Μπουκαρω στο δωματιο με τζακουζι και ενα κυκλικο χτιστο κρεβατι. Ετοιμαζομαι σιγα σιγα ερχεται το μωρο μου ανοιγει τον κλιματισμο στη ζεστη και μου λεει περιμενε. Το κακο ειναι οτι πρεπει να περιμενα τουλαχιστον 1 τεταρτο αν και δεν υπηρχε συναγωνιστης διπλα απο οτι καταλαβα. Τελος παντων περιμενα Κεφάλι σε τοίχο!, ηρθε μου στρωνει μια πετσετα στο κρεβατι και ξαπλωνω μπρουμυτα για το μασαζακι μου.
Το μασαζ αρκετα καλο αν σκεφτεις οτι το μαγαζι δεν ειναι ελαιοτριβειο. Κρατησε κοντα στα 5-8 λεπτα και με χαλαρωσε αρκετα. Γυρναω αναποδα και αντικρυζω ενα τελειο σωμα διμετρο με 2αρι στητο βυζι και εναν υπεροχο κολο με ατελειωτα ποδια. Το προσωπο δεν ελεγε και παρα πολλα αλλα τετοια ωρα τετοια λογια. Ξεκιναει χειρομαλαξη Μαλακία ωραια και περασμα προφυλακτικου με το στομα αριστοτεχνικη. Ωραια βαθια πιπα και ισπανικο. Την ρογα δεν με αφηνε να την δαγκωσω εστω λιγο γιατι πονουσε αλλα τα βυζια τα περιποιηθηκα αρκετα. Ανεβαινει απο πανω χαριζοντας μου μια πολυ ωραια θεα. Στη συνεχεια , λες και διαβαζε το μυαλο μου, γυρναει σε reverse cowgirl οπου ευχαριστηθηκα να πιανω τον υπεροχο κολο της. Μετα απο κανενα 5λεπτο χωρις να μπορω να κρατηθω παραπανω ηρθε το τελος. Social time αρκετα καλο μετα και μεσα στο δωματιο και εξω στο σαλονι αφου δεν υπηρχε κανενας πελατης να περιμενει.
Γενικά αξιζαν τα 50 ευρω που εδωσα για ενα συνολο 15 λεπτων και δεν το μετανιωσα καθολου. Ισως να ηθελα να κρατηθω λιγο ακομα για να την απολαυσω και στα 4 αλλα την επομενη φορα. Gfe κατασταση η οποια μου αρεσε αρκετα.Επαγγελματιας η κοπελα σε σημειο να σε κανει σταθερο πελατη δινοντας σου την εντυπωση πως την επομενη φορα θα περασεις ακομα καλυτερα.
Well done. Μεγάλο χαμόγελο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 27, 2013
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Υπηρεσίες
Μέλος
1
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική