Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 85 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Κοντή μιλφίτσα, 40+, ξανθιά, πολύ ωραία επιδερμίδα, μπουτάκια, κωλάρα με τατού από πάνω, μικρό στήθος. Πολύ κεφάτη, χαβαλετζίδικη διάθεση. Το απλό στα 30ε, άλλα προγράμματα όμως όπως ακάπωτο τσιμπούκι σε εξωφρενικές τιμές (70ε). Κανονικά δεν θα έμπαινα, αλλά ο ανταγωνισμός είναι ανύπαρκτος στην βραδυνή βάρδια, οπότε..

Πέρασα με το απλό φυσικά. Προκαταρκτικά δεν θυμάμαι να είχαμε πολλά. Τσιμπούκι οκ για 4 λεπτά περίπου σε διάφορες θέσεις με κάποια στριφογυριστά κολπάκια που με φτιάξαν καλά. Καθόλου βιασύνη από μέρους της. Την διέκοψα και την έβαλα από πάνω, όπου έκανα εγώ την πιο πολλή δουλειά, κάπου δύσκολο και κουραστικό στην ηλικία της να αποδώσει σ΄ αυτήν τη στάση. Γύρισμα στα τέσσερα, όπου είχα φοβερή θέα της κωλάρας της και ήταν το highlight της συνεύρεσης. Αρχικός μου σκοπός μου ήταν να το κάνουμε και ιεραποστολικά, εκεί άλλαξα γνώμη και το πήγα ως το τέλος στα τέσσερα με έναν απολαυστικό οργασμό που κράτησε ώρα. Χαβαλέ για κανά τρίλεπτο πριν φύγει.

Ευχαριστημένος συνολικά, έχει γουστόζικη εμφάνιση και κρατιέται καλά λόγω της ωραίας επιδερμίδας της. Αν σας αρέσουν μπουμ-μπουμ ζουμερά κωλαράκια, καλή περίπτωση για γαμήσι στα τέσσερα. Στις άλλες στάσεις δεν πολυαπογείωσε, χωρίς να χάσει όμως πολύ. Πρόθυμη, κεφάτη και ευχάριστη. Για μιλφάκιδες μια δοκιμή την αξίζει.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 24, 2013
Όνομα κοπέλας
Τζαστίν
Apollo64
Τιμημένος
Εγγραφή:
13 Ιουλ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
81
Likes:
493
Πόντοι:
7.135
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Οκτωβρίου, 2013
ισως η καλυτερη στο σοσιαλ ντανα του μυλου!!!!!
30 Οκτωβρίου, 2013
30 απλο, 70 ακα που κολλαει Χμμμ; βαζω στοιχημα το τζακουζι με φουλ, θα ξεπερναει τα 200 γιουρο Money Mouth ρε μηπως μας δουλευουν εκει περα Money Mouth
JS
jamaican style
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2