Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1019 10
Sex Studio 833705
Γενική βαθμολογία

8.7
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Επίσκεψη σήμερα σε στούντιο μετά από πολύ καιρό. Έχοντας κάνει πρωϊνή τσάρκα στη Φυλής και με δύο καταθέσεις ήθελα κάτι ακόμα. Το μυαλό μου πήγε στο studio Oriental στο οποίο είχα καταθέσει παλιά αρκετές φορές, αλλά πλέον λόγω οικονομικών δυσχερειών δεν με παίρνει να πηγαίνω σε στούντιο. Παρόλα αυτά αποφάσισα να κάνω μια επίσκεψη.
Αν και έχω να πάω αρκετό καιρό το στούντιο ήταν όπως το άφησα και ίσως καλύτερο. Η κυρία της υποδοχής (η ίδια που βλέπω τόσα χρόνια) με θυμόταν και μου παρουσίασε την Μπέτυ και την Βέρα, μια πολύ όμορφη νεαρή κοπέλα με γυαλάκια. Επέλεξα την Μπέτυ μιας και με την οποία είχα πολύ καλές αναμνήσεις στο παρελθόν και γνωρίζω ότι πρόκειται για μια έμπειρη γυναίκα με την οποία πάντα περνούσα καλά. Πρίν περάσω στο δωμάτιο η κυρία της υποδοχής με ρώτησε αν ήθελα τίποτα από το πλήρες εξοπλισμένο μπάρ αλλά αρνήθηκα ευγενικά (ήταν και πρωί κιόλας).
Τα δωμάτια είναι (αναμενόμενα) υπέρκαθαρά και καλαίσθητα. Ολόφρεσκα σεντόνια, πετσέτα με παντοφλίτσες , αποσμητικό για μετά το μπάνιο κ.α. δείχνουν ένα στούντιο που παρόλο που έχει καταφέρει να κερδίσει πολύ κόσμο δεν εφυσηχαζεται αλλά συνεχώς προσπαθεί για να γίνεται καλύτερο.
Η Μπέτυ δεν άργησε να έρθει. Για όσους δεν την ξέρουν θα τους ενημερώσω ότι πρόκειται για μια έμπειρή milf από το Καζακσταν, πράγμα που σημαίνει ότι έχει ασιατικά χαρακτηριστικά. Το σώμα της είναι αρκετά ωραίο με κάποια πιασίματα γενικά πρόκειται για μια αρχοντική παρουσία.
Στο σεξ είναι εξαιρετική. Εμένα μου αρέσει περισσότερο το πρόστυχο, σκληρό σεξ, παρά το ρομαντικό αργό και εκεί η Μπέτυ είναι εξπέρ. Ειδικά αν της πείς να μιλαέι πρόστυχα, τότε σε κάνει να νομίζεις ότι παίζεις σε σκληρό πορνό. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, αφού άλλωστε τα έχω ξαναγράψει και σε παλαιότερες κριτικές απλά θα αναφέρω ότι είναι από τις καλύτερες επιλογές για όσους θέλουν έμπειρη γυναίκα (γυναικάρα) που να παίρνει πρωτοβουλίες, να ανταποκρίνεται στο ρόλο που της ζητάς και να φροντίζει να περάσεις καλά.
Τελείωμα που ακολουθήθηκε από πολλά γέλια, λίγη κουβέντα, μπανάκι και σπίτι. Μια ωραία εμπειρία.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 28, 2013
Όνομα κοπέλας
Μπέτυ
Τιμημένος
141
Πόντοι:
4.215
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Οκτωβρίου, 2013
«...με δύο καταθέσεις ήθελα κάτι ακόμα»

Εκανες το τριπλέ! Ωραίος! Ενώ και στην κριτική ήσουν σαφής.
Θετική (2 στις 2)
30 Οκτωβρίου, 2013
έχω ήδη μια κριτική στην Μπέτυ οπότε δεν υπάρχει λόγος να επεκταθώ σε λεπτομέρειες.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2