Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 420 10
Sex Studio
597449
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Καινουριος στο σαιτ παλιος στα εν λογω ιδρυματακια και λατρης του ωραιου.
Οπως καταλαβαινετε αυτη ειναι η πρωτη μου κριτικη αλλα θα υπαρξουν και παρα πολλες αλλες.
Σημερα λοιπον να μην σας τα πολυλογω ας μπω κατευθειαν στο θεμα μας,περνουσα απο Βουλιαγμενης και ειπα να κανω μια σταση στο ισμηνης 2,εχω περασει αρκετες φορες καλα εδω για αυτο και το τιμαω συχνα το μαγαζακι αυτο.
Χτυπαω μου ανοιγει η ευγενεστατη υπηρεσια η οποια με γνωρισε αμεσως μου λεει να καθησω γιατι η κοπελα εκεινη την ωρα ηταν απασχολημενη και με ρωτησε αν ηξερα την κοπελα εν ονοματι Σαρα.
Της απαντησα αρνητικα και ετσι καθησα και περιμενα να βγει το μωρο.
Μετα απο 10 λεπτα περιπου βγαινει το μωρο....
Γυρω στο 1.70 καστανοξανθη με πολυ γλυκο χαμογελο και προσωπακι.
Μου λεει η υπηρεσια τα προγραμματα δινω τα 80 για 69 και μπαινω.
Δεν αργει να ερθει και η κοπελα ετσι ξεκιναμε,πολυ καθαρη και καλη συμμετοχη.
Το μονο αρνητικο ειναι οτι ισως εχει 1-2 κιλα παραπανω στην περιφερεια αλλα πανω της φαινονται ομορφα.
Αυτα απο εμενα και την πρωτη μου κριτικη ελπιζω να σας φανει χρησιμη...
Οπως καταλαβαινετε αυτη ειναι η πρωτη μου κριτικη αλλα θα υπαρξουν και παρα πολλες αλλες.
Σημερα λοιπον να μην σας τα πολυλογω ας μπω κατευθειαν στο θεμα μας,περνουσα απο Βουλιαγμενης και ειπα να κανω μια σταση στο ισμηνης 2,εχω περασει αρκετες φορες καλα εδω για αυτο και το τιμαω συχνα το μαγαζακι αυτο.
Χτυπαω μου ανοιγει η ευγενεστατη υπηρεσια η οποια με γνωρισε αμεσως μου λεει να καθησω γιατι η κοπελα εκεινη την ωρα ηταν απασχολημενη και με ρωτησε αν ηξερα την κοπελα εν ονοματι Σαρα.
Της απαντησα αρνητικα και ετσι καθησα και περιμενα να βγει το μωρο.
Μετα απο 10 λεπτα περιπου βγαινει το μωρο....
Γυρω στο 1.70 καστανοξανθη με πολυ γλυκο χαμογελο και προσωπακι.
Μου λεει η υπηρεσια τα προγραμματα δινω τα 80 για 69 και μπαινω.
Δεν αργει να ερθει και η κοπελα ετσι ξεκιναμε,πολυ καθαρη και καλη συμμετοχη.
Το μονο αρνητικο ειναι οτι ισως εχει 1-2 κιλα παραπανω στην περιφερεια αλλα πανω της φαινονται ομορφα.
Αυτα απο εμενα και την πρωτη μου κριτικη ελπιζω να σας φανει χρησιμη...
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού