Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.9 177 10
Πέτρου Ερημίτη 2
Hot
Sex Studio
165338
Γενική βαθμολογία
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
λοιπον μετα απο επιγουσα καθοδο για θεσσαλονικη και αφου πηγα πρωτα σε ιατρικες εξετασεις και τηλεφωνησα σε μασατζιδικο ελαιατζιδικο και δεν βολευε η αποσταση ειπα να πεταχχτ με τον κολητο στο μυλο που ηταν και κοντα
αφου γυρισαμε ολα τα μαγαζια σχεδον αποφασισα να παρω την κοπελα στου ερημιτη που ηταν και η πρωτη που ειχα δει και γενικα θελησα κατι σε μιλφονι χωρις να καταλαβω οτι ηταν η γνωστη αναστασια αφου μου την παρουσιασαν ως ναστια και μαλον εχει βαλει παραπανω κιλα που εμενα μου αρεσει ετσι περισσοτερο
αφου μπηκα εδωσα τον οβολο στην τσα2 και αυτη επεμενε για το χαλαρο +10 ευρω αλλα εκει ειχαμε μια ψιλοκοντρα διοτι τι θα πει χαλαρο??μαλακιες για να σου παιρνουν το 10ρικο
λοιπον αφου μπηκα μεσα και περιμενα ειδα την ναστια χωρις να καταλαβω οτι ηταν η αναστασια που εχει μεγαλη καλη καριερα στο μυλο και μαλιστα εχει κανει ακι αγροτικο στην κομοτηνη που 2 φορες πηγα αλλα δεν την πετυχα
απο εμφανηση 7 κιλα παραπανω απο το κανονικο αλλα γενικα τουμπανο βυζι 4 υψος 1,70 ξανθια απο το ντονετσ ουκρανιας περιπου στα 37 θα ελεγα αν και οταν την ρωτησα μου ειπε 33 αλλα δεν την πιστεψα
μολις μπαινει εγω δεν καταλαβα οτι ηταν η αναστασια και λογω της ασθενειας μου προσωπογνωσια σσ δεν θυμασε ευκολα προσωπα δεν την ειχα καταλαβει
μοιλις μπηκε ξεκιναει ασχημα και λεει ..δες πως θα το κανουμε!!εσυ ξαπλωνεις χαλαρωνεις και αστα τα υπολοιπα πανωμου!!!οχι δαγκωμα και οχι βαρβαροτητες!!εκει αρχισα να τα παιρνω στο κρανιο και ναλεω δεν θα περασουμε καλα!!!!
αλλα οταν ξεκινησε την τσαρικη πιπα της βαθια υγρη να σε κοιτα στα ματια εχοντας ψευτικες πουτα=νιζε βλεφαριδες εκει τρελλαθηκα ασε που κανει και το συνηθισμενο που σε σηκωνει ορθιο και αυτη σε παιρνει πιπα
στον αγωνα δεν προλαβα πολλλα αφου κουρασμενος απο τις εξετασεις ακια πο το ταξιδι την εστυσα στα 4 που εκει μου λειε εγω θα μπαινοβγαινω και οντω το κανει με μαεστρια και τελειο συγχρονισμο με την καυλα μου που δεν αντεξα αβαλα τα χερια μου στον απιστευτο πισινο της και σφυροκοπησα κοιταζωντας και το γυαλι κουλουρι της!!!
δεν αργησε να ερθει το μοιραιο
γενικα μιλαμε για μια απο τις βασιλισες του μυλου μαζι με ναντια ειρηνη νταιανα τζαστιν που ειναι λιρα εκατα
και γενικα εμαθα οτι ειναι η αναστασια οταν αφου τελειωσα βγηκα εξω και πιασαμε μουχαμπεντι με τον φιλο και τοτε καταλαβα οτι ειναι η γνωστη αναστασια
καλη στο σοσιαλ αλλα ενας που δεν ξερει και αποφασισει να μπει στο δωματιο και αρχησει να του λεει τους κανονες της ισως παρεξηγηθει αλλα οταν ξεκιναει τις υπηρεσιες της τοτε απλα οναιζεις στο μεγαλειο της τσαρινας ανασταστιας και οχι νασστιας
αφου γυρισαμε ολα τα μαγαζια σχεδον αποφασισα να παρω την κοπελα στου ερημιτη που ηταν και η πρωτη που ειχα δει και γενικα θελησα κατι σε μιλφονι χωρις να καταλαβω οτι ηταν η γνωστη αναστασια αφου μου την παρουσιασαν ως ναστια και μαλον εχει βαλει παραπανω κιλα που εμενα μου αρεσει ετσι περισσοτερο
αφου μπηκα εδωσα τον οβολο στην τσα2 και αυτη επεμενε για το χαλαρο +10 ευρω αλλα εκει ειχαμε μια ψιλοκοντρα διοτι τι θα πει χαλαρο??μαλακιες για να σου παιρνουν το 10ρικο
λοιπον αφου μπηκα μεσα και περιμενα ειδα την ναστια χωρις να καταλαβω οτι ηταν η αναστασια που εχει μεγαλη καλη καριερα στο μυλο και μαλιστα εχει κανει ακι αγροτικο στην κομοτηνη που 2 φορες πηγα αλλα δεν την πετυχα
απο εμφανηση 7 κιλα παραπανω απο το κανονικο αλλα γενικα τουμπανο βυζι 4 υψος 1,70 ξανθια απο το ντονετσ ουκρανιας περιπου στα 37 θα ελεγα αν και οταν την ρωτησα μου ειπε 33 αλλα δεν την πιστεψα
μολις μπαινει εγω δεν καταλαβα οτι ηταν η αναστασια και λογω της ασθενειας μου προσωπογνωσια σσ δεν θυμασε ευκολα προσωπα δεν την ειχα καταλαβει
μοιλις μπηκε ξεκιναει ασχημα και λεει ..δες πως θα το κανουμε!!εσυ ξαπλωνεις χαλαρωνεις και αστα τα υπολοιπα πανωμου!!!οχι δαγκωμα και οχι βαρβαροτητες!!εκει αρχισα να τα παιρνω στο κρανιο και ναλεω δεν θα περασουμε καλα!!!!
αλλα οταν ξεκινησε την τσαρικη πιπα της βαθια υγρη να σε κοιτα στα ματια εχοντας ψευτικες πουτα=νιζε βλεφαριδες εκει τρελλαθηκα ασε που κανει και το συνηθισμενο που σε σηκωνει ορθιο και αυτη σε παιρνει πιπα
στον αγωνα δεν προλαβα πολλλα αφου κουρασμενος απο τις εξετασεις ακια πο το ταξιδι την εστυσα στα 4 που εκει μου λειε εγω θα μπαινοβγαινω και οντω το κανει με μαεστρια και τελειο συγχρονισμο με την καυλα μου που δεν αντεξα αβαλα τα χερια μου στον απιστευτο πισινο της και σφυροκοπησα κοιταζωντας και το γυαλι κουλουρι της!!!
δεν αργησε να ερθει το μοιραιο
γενικα μιλαμε για μια απο τις βασιλισες του μυλου μαζι με ναντια ειρηνη νταιανα τζαστιν που ειναι λιρα εκατα
και γενικα εμαθα οτι ειναι η αναστασια οταν αφου τελειωσα βγηκα εξω και πιασαμε μουχαμπεντι με τον φιλο και τοτε καταλαβα οτι ειναι η γνωστη αναστασια
καλη στο σοσιαλ αλλα ενας που δεν ξερει και αποφασισει να μπει στο δωματιο και αρχησει να του λεει τους κανονες της ισως παρεξηγηθει αλλα οταν ξεκιναει τις υπηρεσιες της τοτε απλα οναιζεις στο μεγαλειο της τσαρινας ανασταστιας και οχι νασστιας
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 21, 2013
Όνομα κοπέλας
Αναστασία
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Δεν αξιζει ουτε τρυπια δεκαρα (δραχμή.) στο
Ну після Нащадки спуску в Салоніки і після того як я спочатку пішов на медичний огляд і подзвонив masatzidiko elaiatzidiko і менш придатною для відстані я сказав petachcht з kolito млин була поруч
Після включення всіх магазинах майже вирішив отримати дівчину STOU відлюдника , який був першим , я бачив і взагалі хочуть щось milfoni без вважав, що це був відомий АНАСТАСІЯ після моєї презентації , Настя і Мелоні додав у вазі , який мені так більше подобається: D:
Знаючі після того як я дав пожертву tSA2 , і вона наполягла на волі 10 євро і є у нас був psilokontra тому що він неквапливо ; ; м'яка неймовірна 10riko
Ну після того як я увійшов всередину і побачив Настю чекала , що не думав, що це було воскресіння має велику гарну кар'єру в млині і справді зробив нерухомого фермерів у Комотіні 2 рази я пішов , але так і не вдалося: трясти головою:
Показати на сім фунтів за правила , але в цілому боби Груди 4 Висота 1.70 Ксанті , українські ntonets близько 37 , якби сказав , і коли вона запитала , сказали мені 33 , але не вірить
входить тільки я не знаю , що це було воскресіння і через мою хворобу prosopognosia PP не пам'ятаю легко персоналізувати не зрозуміли
moilis BIKE ПОЧИНАЄТЬСЯ погано і говорить .. подивитися , як ми робимо! лежача розслабляє вас занадто нестабільна і решта panomou ! не кусають , а не варварства ! Там почали отримувати в череп і naleo НЕ буде весело!
але коли ви починаєте царської PIPE глибоких вологих подивитися в очі мають Pвих = накладні вії координує там trellathika IARs робить звичайні встати , і вона приведе вас PIPE
в матчі пропустив pollla втомився після іспиту AKIA віслюку поїздки estysa там 4 мене гладка Я б зайти без попередження і і насправді зробити це з майстерністю і ідеальної синхронізації з Дікс мій Авалон не витримують мої руки на її дупу і неймовірні товчений koitazontas і скла хліба!
не змусив себе чекати фатальним
основному говорили про одну з vasilises MYLOS разом з Надею світу Діана Джастін який сотень фунтів
і взагалі дізнався , що є воскресіння , коли після того як він закінчив , він вийшов і захопити mouchampenti з друзями , а потім я зрозумів , що це добре відомо Анастасія: уражена :: побиті
гарний у соціалізм , а той , хто не знає , і вирішив потрапити в кімнату і почала , говорить йому , правила , можливо , неправильно зрозуміли , але при запуску послуги , то просто onaizeis велич Цариці anastastias а nasstias