Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 238 10
Sex Studio 401422
Γενική βαθμολογία

8.9
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Την Βικτώρια την γνώρισα πριν από πολύ καιρό στο Million Babies, και αν και έκτοτε έχουμε κάνει παρέα αρκετές φορές, ακόμα παραμένει χαραγμένη στην μνήμη μου η πρώτη φορά που την αντίκρισα.

Έκανε την εμφάνισή της ενδεδυμένη με ένα σετ απλά, πλήν όμως πολύ κομψά, εσώρουχα. Άλλωστε η αρμονική και καλλίγραμη σωματική της διάπλαση, ομού με την φινέτσα που αποπνέει ως θήλυ, εκτός του ότι βοηθούν ιδιαίτερα στο να αναδεικνύονται επάνω της τα ενδύματα, προξενούν και από μόνα τους εντύπωση.Δεν θα αναλωθώ στο να περιγράψω με περισσότερες λεπτομέρειες την εμφάνισή της, και τούτο διότι οι αναρτημένες φωτογραφίες την απεικονίζουν με ιδιαίτερη πιστότητα. Για να μην "παραπλανήσω" όμως, θεωρώ σκόπιμο να αναφέρω ότι πρόκειται περί κυρίας ηλικιακά, και ότι ως εκ τούτου και εκ του σύνεγγυς, δύναται να ανακαλύψει κανείς επάνω της κάποιες από τις συνέπειες του πανδαμάτωρος χρόνου, τις οποίες όμως καταφέρνει να διαχειρίζεται πολύ καλά μέχρι στιγμής.

Προσωπικά έχω αρκετά πράγματα για να θυμάμαι από την πρώτη μας γνωριμία: Την αβρή, γλυκιά και τρυφερή συμπεριφορά της, το υπέροχο στοματικό της, την θερμή αίσθηση της φύσης της (που σημειωτέον είναι μια από τις ομορφότερες φύσεις που έχω δεί και που ομολογουμένως μου δημιούργησε ακόλαστους λογισμούς), τις εκφράσεις οίστρου που σχηματίζονταν στο όμορφο πρόσωπό της όσο ήμουν μέσα της, την έκπληξη που ένοιωσα όταν αναπάντεχα βύθισε την γλώσσα της στο στόμμα μου την στιγμή που κατάλαβε ότι έφθανα στο τέλος κ. α. π.

Καταλαβαίνω όμως και δικαιολογώ κι αυτούς που δεν έχουν τίποτα να θυμούνται. Ή που -ακόμα περισσότερο- προσπαθούν να σβήσουν από την μνήμη τους την συνάντησή τους μαζί της. Και αυτό γιατί η Βικτώρια είναι μια πολύ ιδιαίτερη περίπτωση που χρήζει επίσης ιδιαίτερου χειρισμού.

Η Βικτώρια μπορεί να μην το ζητά με λόγια, μπορεί να μην το δείχνει με πράξεις, αλλά όλη της η συμπεριφορά φανερώνει ότι αποζητά (ή τουλάχιστον αναμένει) από τον εκάστοτε πελάτη, να επιδείξει φιλόφρωνα διάθεση απέναντι της και να της συμπεριφερθεί με μειλιχιότητα και ευγένεια. Σίγουρα θα παρεξηγηθεί από μερικούς αυτό που θα γράψω• εντούτοις όμως δεν θα διστάσω να το γράψω: Η Βικτώρια, μπορεί μεν να μην απαιτεί• αλλά σίγουρα επιθυμεί , οι πελάτες να την αντιμετωπίζουν ως μια γυναίκα που τυγχάνει εκδιδόμενο πρόσωπο και όχι ως ένα εκδιδόμενο πρόσωπο που τυγχάνει γυναίκα. Κοντολογίς, να της δείχνουν κάποιο είδος σεβασμού. Όσοι λοιπόν φρονούν ότι μπορούν να υποχωρήσουν των αρχών και των επιθυμιών τους, και συνεπώς διατίθενται να της κάνουν αυτήν την παραχώρηση, εικάζω ότι θα μείνουν λίαν ευχαριστημένοι. Οι υπόλοιποι πιθανόν να βιώσουν μια τυπική (εώς και απόμακρη) επαγγελματική συμπεριφορά.

Προσωπικά πάντως πιστεύω ακράδαντα, πως κάθε gentleman που σέβεται τον εαυτό του, επιβάλλεται να έχει μια συνάντηση με την Βικτώρια στο παλμαρέ του.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Βικτώρια
The Saint*
Τιμημένος
90
Πόντοι:
25.467
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 iuakoya, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, Jim25jim και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

19 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Οκτωβρίου, 2013
Αγαπητέ
Κάθε φορά που σας διαβάζω επιβεβαιώνω ότι κάποια πράγματα δεν είναι τυχαία.
17 Οκτωβρίου, 2013
''οι πελάτες να την αντιμετωπίζουν ως μια γυναίκα που τυγχάνει εκδιδόμενο πρόσωπο και όχι ως ένα εκδιδόμενο πρόσωπο που τυγχάνει γυναίκα'' Aυτό θα επρεπε να ισχύει από εμάς προς όλες, άσχετα αν κάποιες το εκτιμούν και κάποιες άλλες όχι
17 Οκτωβρίου, 2013
Λαμπρά! Την επόμενη φορά που θα πάω με την εν λόγω κυρία θα έχω μαζί μου να της προσφέρω γλυκά και λουλούδια. Ή ακόμη καλύτερα, θα τη βγάλω πριν κάνα δείπνο στο Χίλτον για να δει πόσο την εκτιμώ ως άνθρωπο.

Βρε τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ πέρα.
P
px75
18 Οκτωβρίου, 2013
Άγιε άνθρωπε!!θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου αλλά κ με το σχόλιο του tosh magic.
Εγώ όπως έχω ξαναγράψει κ τις τρεις φορές έχω περάσει καλά αλλά με τα ακριβά σετ(70κ100)
Ένας φίλος δύο φορές που χει πάει με το απλό ακόμα βρίζει!
18 Οκτωβρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ελάτε... Χαμόγελο

παραδεχτείτε το... Χαμόγελο

Γουστάρετε τρελά να σχολιάσω στην κριτική σας, την μεταστροφή που παρουσίασε (όταν πλέον τελείωσε το συνουσιακό μέρος του ραντεβού) η συμπεριφορά της Βικτώρια... Μεγάλο χαμόγελο
18 Οκτωβρίου, 2013
@ sibroc
Σας ευχαριστώ θερμά για την φιλοφρόνηση.

@ toshmagic
Σαφέστατα. Και είμαι βέβαιος πως και εσείς πράττετε το ίδιο.
18 Οκτωβρίου, 2013

Δεν νομίζω ότι ο άγιος εννοεί αυτό. Από ότι κατάλαβα η Βικτώρια ανήκει σε εκείνη την κατηγορία του γυναικών της δουλειάς που μπορείς να πάρεις πολλά αν τα ζητήσεις με τρόπο και όχι να τα απαιτήσεις. Πρόσφατα είχα αντίστοιχη εμπειρία με την Βίκυ όπου είμαι σίγουρος ότι αν κάτι δεν το ζητήσεις με τρόπο δεν θα το πάρεις ενώ με τον κατάλληλο τρόπο παίρνεις απίστευτα πράγματα.

Τώρα βέβαια μπορεί κάποιος να πει ότι αφού πληρώνω το ζητάω όπως να 'ναι, δεν είμαι υποχρεωμένος όπως λες να πάω και λουλούδια. Σεβαστό. Έχει να κάνει και με τον χαρακτήρα του καθενός.
lsh
lsh
18 Οκτωβρίου, 2013

Έγινες και ψυχολόγος-μέντιουμ τώρα; Στη συγκεκριμένη περίπτωση πάντως έπεσες έξω καθώς είσαι ένα από τα ελάχιστα άτομα που δεν έχω καμία όρεξη να σχολιάζουν οτιδήποτε λέω.
Ούτως ή άλλως όπως έχει πει και εκλεκτός συνάδελφος και φίλος, είσαι από τα πιο βαρετά μέλη του μπου.

Υ.Γ. Όπως πολύ σοφά έχει γράψει ο Yorgos, "τις πουτάνες δεν τις πληρώνουμε για να τις γαμήσουμε, τις πληρώνουμε για να φύγουν αφού τις γαμήσουμε".
P
px75
(Updated: 18 Οκτωβρίου, 2013) 18 Οκτωβρίου, 2013

Ασφαλώς και εννοούσα αυτό που γράφετε.

Τώρα... το γιατί ο κ. px75 το πήρε προσωπικά και το φέρει βαρεώς... δεν το γνωρίζω. Προφανώς θα έχει τους λόγους του.

18 Οκτωβρίου, 2013

Βγάλτε όση χολή θέλετε... Χαμόγελο

Οι διαβολές και οι ρουφιανιές των λακέδων, με αφήνουν παγερά αδιάφορο.
19 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2