Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1019 10
Sex Studio 834301
Γενική βαθμολογία

9.0
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Αν ο συμπαθής επιβάτης του αεροπλάνου,"έχασε" το κορμί που καθόταν δίπλα του λόγω δυσκολίας στην επικοινωνία, στη γνωστή διαφήμιση, εγώ το βρήκα χθες βράδυ στο συγκεκριμένο στούντιο. Αφού διέσχισα τους υγρούς δρόμους της Αθήνας(ίδιοι με τη διάθεσή μου), βρέθηκα να χτυπάω την πόρτα του 104 λίγο μετά της 23:15. Η ευγενέστατη υπηρεσία με καλωσόρισε, ο μπάρμαν ετοίμασε στο πιτς φυτίλι ένα banana daquiri, και εντός 5 λεπτών ήρθε η δεσποινίς για την οποία ενδιαφερόμουν. Αναφέρομαι φυσικά στη Βέρα. Ένα κορίτσι που έχει γίνει ένας σχετικός ντόρος το τελευταίο διάστημα, μιας και εμφανισιακά αλλά και σαν χαρακτήρας-αέρας είναι όσο να πεις,κάτι παραπάνω από απλά ενδιαφέρουσα. Φόραγε τα γυαλάκια της, και για λίγα λεπτά μιλήσαμε και της εξήγησα τι ακριβώς ήθελα και είχα παράλληλα την ευκαιρία να δω από κοντά το κορμί της. Ο ορισμός "στυλιάρι"(billy13 έκανες σχολή με τον ορισμό αυτό!), νομίζω βγήκε για τη Βέρα. Αδύνατη,skinny σχεδόν,πολύ μικρό στήθος, έως καθόλου, επίπεδη κοιλιά γυμνασμένη και με κοιλιακούς, ωραία μακριά πόδια και μικρός, πεταχτός κωλαράκος, καλοσχηματισμένος. Καστανά μαλλιά και μια πολύ πονηρή και συνάμα "ξύπνια" φάτσα συμπλήρωναν το σκηνικό. Πλήρωσα στην υπηρεσία το 70άρι για 69 και ποδολαγνεία.

Ανέβηκα στο δωμάτιο 3, φρεσκάρισμα από την ένταση και της τσάρκας που προηγήθηκε και μετά από λίγο έρχεται και η Βέρα, φορώντας τα μαύρα εσώρουχά της και κρατώντας το ποτό μου, που το είχα ξεχάσει κάτω...ήδη από την είσοδό της έκανε έκδηλη την παιχνιδιάρικη διάθεσή της, καβαλώντας με και κάνοντας ότι παλέυουμε...Γλώσσα Της έβγαλα το σουτιέν, άρχισα να φιλάω τις σκούρες και σκληρές ρώγες της, κάτι που έδειξε να απολαμβάνει ενώ στη δήλωσή της ότι θα κάνω ότι θέλει εκείνη(με την ίδια παιχνιδιάρικη διάθεση), η απάντησή μου ήταν το ακαριαίο γύρισμά της ανάσκελα από κάτω μου και επιτόπια ενασχόληση με το υπέροχο αιδοίο της. Μεγάλη και σκληρή κλειτορίδα, λίγο σκούρα, αλλά πανέμορφη και οπτικά και στην αφή, έγινε αντικείμενο της περιποίησής μου για αρκετή ώρα. Η ανταπόκρισή της αληθοφανής, με πνιχτές ανάσες, να τρίβει το στήθος της και να χαιδεύει τα μαλλιά μου. Εκείνη με το ένα της πόδι, άρχισε να "εξερευνεί" το περιεχόμενο που υπήρχε στο μποξεράκι μου, κάτι που με έφτιαξε ακαριαία, οπότε την άφησα να αναλάβει κ κείνη δράση. Αφού ασχολήθηκε λίγο με το στήθος μου, κάτι το οποίο δεν μπορώ να πω ότι με ξετρέλλανε, κατέβηκε χαμηλά και αφού πέρασε με το στόμα της το προφυλακτικό ξεκίνησε το στοματικό της, το οποίο κινήθηκε σε ικανοποιητικά επίπεδα, με χτυπήματα στη γλώσσα της, εναλλαγές στο ρυθμό και όσο με κοίταγε με τα γυαλάκια της...τόσο αφηνίαζα...Με δική μου υπόδειξη, ενώ στην αρχή χρησιμοποιούσε λίγο το χέρι της λες και ήθελε να στραγγαλίσει το πέος μου, το έβγαλε και η κατάσταση βελτιώθηκε βάζοντας στο μενού και αρκετά deepthroughts. Δυστυχώς δεν περιποιήθηκε τη γύρω περιοχή...Next time...

Ξεκίνημα με cowgirl,σε γρήγορο ρυθμό, με βαθιά χτυπήματα πάνω μου και φιλιά στο λαιμό μας εκατέρωθεν και στο στήθος της. Επαφή στομάτων απέφυγε διακριτικά οπότε δεν την πίεσα...Στη συνέχεια στηρίχθηκε στις πατούσες της στο κρεβάτι, οπότε ο ρυθμός ανέβηκε ακόμα παραπάνω και με απίστευτα καθίσματα πάνω μου και ευλιγισία...Αλλαγή σε στάση του λωτού για να πέσουν οι παλμοί, με πολύ ωραίο και ρυθμικό κούνημα της λεκάνης της πάνω μου και έτσι πούπουλο που είναι(51 κιλά), τη σήκωσα στον αέρα και τη γύρισα σε ιεραποστολικό. Αυτή στάση είναι όλα τα λεφτά με το μουτράκι που έχει η Βέρα και να σε κοιτάει με τα γυαλάκια της τόσο, δήθεν αθώα...Καλη διείσδυση, η λίμπιντό μου είχε ανέβει κατακόρυφα, έφερε και τα πατουσάκια της από μόνη της πίσω και κοντά στο πρόσωπό μου, οπότε δεν έχασα την ευκαιρία...Άψογο πεντικιούρ, σε μια απόχρωση του σκούρου μπλε, ωραία δαχτυλάκια και μαλακό πέλμα. Έτσι το πήγαμε για αρκετά λεπτά, ενώ διακόπταμε που και που για αστειάκια και χαβαλέ...Τελευταία στάση στα 4 με το μικρό και στρογγυλό κωλαράκι της στις παλάμες μου και να με παροτρύνει να το χτυπήσω αλύπητα...Γλώσσα Πολύ καλό στήσιμο, επιδίωκε την πλήρη επαφή και διείσδυση και δε δυσανασχέτησε.

Είχε περάσει και κάμποσο η ώρα, οπότε το τέλος διάλεξα και ήρθα με τη Βέρα να δέχεται το σπέρμα μου στα πατουσάκια της με ευχαρίστηση και κάνοντας ένα αστειάκι σχετικά με την ποσότητα.

Ήταν μια συνεύρεση που ήθελα οπωσδήποτε να γίνει, μιας και κορμιά σαν της Βέρας είναι του στυλ μου και το γεγονός ότι συνδυαζόταν αυτό το κορμί με αυτό το μουτράκι και αυτό το χαρακτήρα, συνετέλεσε στο να την επισπεύσω. Δεν το μετάνιωσα, έμεινα κατευχαριστημένος, τιμάει τα λεφτά που παίρνει και δίνει τον καλύτερο της εαυτό ώστε να μη μείνει κανένας δυσαρεστημένος. Όσο για το στυλ, είναι χαμαιλέοντας, μιας και προσαρμόζεται ανετότατα στο στυλ που θα καταλάβει ότι είναι ο παρτενέρ της.
Αυτά από μένα. Σας εύχομαι τα καλύτερα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 16, 2013
Όνομα κοπέλας
Βέρα
Υπηρεσίες
lagonisian
Τιμημένος
282
Πόντοι:
26.470