Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1019 10
Sex Studio 831690
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Την Αλίκη την είχα πρωτοεπισκεφθεί πριν από μερικά χρόνια όταν και εργαζότανε σε στούντιο στη Ν. Φιλαδέλφεια. Θυμάμαι είχα δει τότε φωτογραφίες και είχα εντυπωσιαστεί, γιαυτό και είχα ανέβει ως εκεί. Από τις καλύτερες gfe καταθέσεις μου τότε. Έτσι λοιπόν μόλις έκανε το come back δεν έχασα την ευκαιρία για επανάληψη.

Ήταν η dream team βάρδια που τελείωνε, και παρόλο που είχαμε κάτσει με τον mpouzoklido αρκετή ώρα, άντεξα στο καυλάντισμα τον κοριτσιών στο σαλόνι περιμένοντας υπομονετικά την αλλαγή βάρδιας, όπου θα ερχόταν η Αλίκη για να είμαι ο πρώτος. Έτσι και έγινε. Αν και με μικρή καθυστέρηση, ήρθε έκατσε μαζί μας στο τραπέζι, ήπιαμε τα σφηνάκια μας, και γνωριστήκαμε καλύτερα. Μια όμορφη κοπέλα, ξανθιά, ωραίο σωματάκι χωρίς περιττά κιλά, και μικρό φυσικό στήθος. Από τις κοπέλες που σίγουρα θα την κοίταζα στο δρόμο.

Όταν ένιωσα πως έφτασε η ώρα ανέβηκα για πρώτη φορά στο δωμάτιο 3. Γνωστά τα περί καθαριότητας, έκανα το ντουζάκι μου και την περίμενα. Μόλις άνοιξε η πόρτα και μπήκε η Αλίκη, νόμιζα πως η πλάκα θα συνεχιζόταν από κάτω, αλλά προς μεγάλη μου ευχάριστη έκπληξη μεταμορφώθηκε σε μια ναζιάρικη γατούλα. Πριν καλά καλά καταλάβω τι είχε γίνει άρχισε να με φιλάει στο σώμα μου με πάθος, να μου τρίβετε, και να με χάϊδευει τόσο όμορφα... Προς στιγμή φοβήθηκα μη έχω κάποιο "ατύχημα" καθότι αλλιώς έχω συνηθίσει μέχρι τώρα τα προκαταρτικά. Πέρασμα προφυλακτικού, και ξεκίνημα στοματικού, αργό και βασανιστικό στην αρχή, με ωραία τεχνική ενώ δεν παρέλειψε και τα @@.
Είχα δεχθεί το γεγονός ότι η όλη μας συνεύρεση θα ήταν σε gfe ρυθμούς κάτι που έχω πολύ καιρό να κάνω και έτσι είχα προσαρμοστεί ανάλογα.

Ξεκίνημα του σεξ, σε ιεραποστολικό, όπου όσο έβλεπα αυτό το πρόσωπο, τόσο περισσότερο μου άρεσε. Σε αργούς ρυθμούς όπως ακριβώς μου αρέσει για αρκετή ώρα όπου έδειχνε να το απολαμβάνει. Γύρισμα στο αγαπημένο μου doggie και σωστό στήσιμο από μεριάς της χωρίς να "κλέβει" στάση. Ο καθρέπτης στο πλάϊ του κρεββατιού όλα τα λεφτά, αφού απολάμβανα το θέαμα. Κάποια στιγμή ένιωθα το τέλος να έρχεται αλλά ήθελα να την ευχαριστηθώ και άλλο. Τι καλύτερο από το να την βάλω πάλι ιεραποστολικά και να απολαύσω τα βογγητά της και τις εκφράσεις του προσώπου της. Εκεί κάπου με βρήκε το τέλος. Κάτσαμε λίγο ξαπλωμένοι, τα είπαμε και με ένα φιλί με ευχαρίστησε και με αποχαιρέτησε.

Γενικά για την Αλίκη τώρα. Μια κοπέλα πολύ όμορφη για το δικό μου γούστο, ο ορισμός του gfe και από τις καλύτερες εμπειρίες μου σε αυτό. Άνεση χρόνου, καμία βιασύνη, τιμάει στο έπακρο τα λεφτά που παίρνει. Προσωπικά χρειαζόμουνα μια αλλαγή πλεύσης, καθότι οι πιο πολλές συνευρέσεις μου ήταν pse, και το βρήκα στο κατάλληλο άνθρωπο την κατάλληλη στιγμή. Να πω και την αλήθεια, λόγω της αποχής της φοβόμουνα μήπως δεν περάσω το ίδιο καλά όπως πριν από καιρό, αλλά όσα χρόνια και αν περάσουν η Αλίκη θα είναι σταθερή αξία.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 11, 2013
Όνομα κοπέλας
Αλίκη
Kerveras
Τιμημένος
Εγγραφή:
16 Απρ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
91
Likes:
3.821
Πόντοι:
5.435
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 n.smirni76

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού