Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1019 10
Sex Studio 831690
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Βάρδια της νεοϊδρυθείσας "Dream Team".

Αντικρίζοντας τον ασφυκτικά γεμάτο από άρρενες χώρο αναμονής-επιδείξεων του Studio Oriental, σκέφτηκα ότι η διαφήμηση (είτε αυτή είναι θετική, είτε αυτή είναι αρνητική) φέρνει αποτελέσματα. Πολλώ δε μάλλω, όταν ιθύνων νούς είναι η παμπόνηρη ιδιοκτήτρια του εν λόγω πορνείου, που είτε με νέες προωθητικές ενέργειες, είτε προβοκάροντας, επιτυγχάνει να φέρνει την επιχείριση της στο προσκήνιο.

Οι κοπέλες στην βάρδια της "Dream Team" ήσαν πέντε τον αριθμό, και συνεπώς το εύρος επιλογής μεγάλο. Της προσοχής μου έτυχε η Βέρα. Μία μικρή το δέμας μελαχροινή κόρη, ισχνή, πλην όμως εύρωστη και γεμάτη σφρίγος, με πικάντικο πρόσωπο και ζωηρό παράστημα. Απέδωσα λοιπόν στην επί των δημοσίων σχέσεων κυρία (που δεν ήταν άλλη από την Κέλλυ) το αντίτιμο που αντιστοιχεί στο απλό πρόγραμμα και πέρασα στα ενδότερα.

Δεν είχε τύχει ποτέ να διαβώ την πόρτα του δωματίου Νο 4. Και ούτως ομολογώ πως η διακόσμησή του ομού με τον "εξοπλισμό" που διέθετε, με έκαναν να αισθανθώ κάπως περίεργα. Ιδιαίτερα σκεπτικό με κατέστησε δε, μια ξύλινη κατασκευή κυβικού σχήματος, που στην άνω έδρα της είχε προσαρμοσμένο ένα κάθισμα λεκάνης, και στην έμπροσθεν κάθετη είχε ένα άνοιγμα σε σχήμα αψίδας, ούτως ώστε να δύναται κάποιος να τοποθετεί την κεφαλή του και να δέχεται ό,τι εξέρχεται από την ουρήθρα και τον πρωκτό του επικαθήμενου. Ευτυχώς η Βέρα κατέφθασε πολύ σύντομα και με την πρόσχαρη και ευπροσήγορη παρουσία της ανέστρεψε την σκεπτική μου διάθεση και δημιούργησε τάχιστα κλίμα οικειότητας.

Αφού περιηγήθηκε με χάρη τον χώρο, πλησίασε την κλίνη και στάθηκε ευθυτενής μπροστά μου, ρίπτωντάς μου ηδυμιγές βλέμμα. Βλέμμα που είχε μια υφέρπουσα λάγνα πρόκληση-πρόσκληση στο να αναλάβω πρωτοβουλία. Η πλήρης έκδυσή της, απεκάλυψε σμικρότατο καλόσχημο στήθος με ευμεγέθεις σκούρες θηλές. Εδώ θα πρέπει να αναφέρω, ότι παρά το μικρό του στήθους της, η εικόνα του γυμνού ισχνού της σώματος παραμένει θηλυκότατη και ελκυστικότατη. Η επιδερμίδα της που ήτο διακριτικώς αρωματισμένη, είναι στιλπνή και πολύ ευχάριστη στην αφή. Καθαρή και περιποιημένη από κορυφής εώς ονύχων, δέχθηκε μάλλον ευχάριστα (αν κρίνει κανείς από την ανταπόκριση του σώματός της) την περιποιησή μου. Αφού μου ανταπόδωσε τις αβρότητες στην αρχή ανιχνευτικά και μετέπειτα αρτίως και επιμελώς, επιδόθηκε σε ικανότατου επιπέδου στοματικό με αρκετά παιχνιδίσματα της γλώσσας. Ο καλόσχημος μικρός κόλπος της είχε θερμή και σφικτή αίσθηση και οι θέσεις που λάμβανε επέτρεπαν απρόσκοπτες διεισδύσεις. Η συμμετοχή της μπορεί να είναι μεν αβρή γλυκιά και τρυφερή, δεν παύει όμως δε να είναι ζωηρή. Κατά τα άλλα ήταν εκδηλώτικη, ομιλιτική και πολύ συνεργάσιμη. Συνοπτικά, είμαι σε θέση να γράψω ότι η συνάντηση μου με την Βέρα με άφησε πολύ ευχαριστημένο.



Τώρα• επειδή η επίσκεψή μου πραγματοποιήθηκε κατά την βάρδια της "Dream Team", φρονώ ότι θα ήταν καλό να αναφέρω τα εξής: Η Βέρα μου έδωσε την εντύπωση πως σεβάστηκε πλήρως το "πνεύμα" που -όπως η ιδιοκτήτρια όρισε - οφείλει να διέπει την "Dream Team". Επέδειξε ζήλο στο έργο της και μου αφιέρωσε πολύ χρόνο. Επίσης, μου παρείχε κάποια επιπλέον υπηρεσία, την οποία όμως δεν θα ήθελα κατονομάσω, και αυτό επειδή σε κάποιους μπορεί να δωρήσει κάτι περισσότερο ή κάτι λίγοτερο, και έτσι να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 09, 2013
Όνομα κοπέλας
Βέρα
The Saint*
Τιμημένος
Εγγραφή:
28 Ιουλ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
90
Likes:
36.258
Πόντοι:
25.467
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 iuakoya, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, Jim25jim και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Οκτωβρίου, 2013
Τύπε σε τσάκισαν στα -.................Money Mouth
15 Οκτωβρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Προφανώς θα παρεξηγήθηκαν αυτοί που χρησιμοποιούν την κυβική ξύλινη κατασκευή.
16 Οκτωβρίου, 2013
μπαρμπα εισαι μεγαλο αλανι,θετικη ψηφος γιατι ειχες τα κοτσια να περασεις στο δωματιο με το καβλοπιπινο
16 Οκτωβρίου, 2013
Κατι μου λεει οτι ο Αγιος δεν ειναι και τοσο "μπαρμπας-ραμολι" οσο αφηνει κατα καιρους να εννοηθει.
Τη χεστρα την προσεξες, τη βιτρινα με τα "εργαλεια" στο ντουκου; Την επομενη φορα διαλεξε Αντζελα και ανοιξε και τη βιτρινα της Πανδορας και ελα να μας πεις εντυπωσεις.
+1 απο μενα, οχι γιατι με φωτισε το ανωθεν κειμενο, αλλα γιατι παντα γουσταρω τα γραπτα σου.
17 Οκτωβρίου, 2013
Μπαρμπα saint +1 κι από μένα για το συγγραφικό ταλέντο
17 Οκτωβρίου, 2013
Κι άλλο +1 από μένα που γλύτωσες τη...δοκιμασία και αντέχεις τις αρνητικές ψήφους των γνωστών μας ερπετών!
18 Οκτωβρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

"Τη χεστρα την προσεξες, τη βιτρινα με τα "εργαλεια" στο ντουκου; Την επομενη φορα διαλεξε Αντζελα και ανοιξε και τη βιτρινα της Πανδορας και ελα να μας πεις εντυπωσεις."

Οσονούπω που δεν θα μου σηκώνεται ούτε με φαρμακευτικά σκευάσματα, Θα γίνει και αυτό, κύριε 911-Toninno.
18 Οκτωβρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

"...και αντέχεις τις αρνητικές ψήφους των γνωστών μας ερπετών!"

Γλυκά πο-νού-σε το μαχαίαίριιιι•
κι έσταζε μέ-λι η μαχαιριάάάάά...
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8