Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 238 10
Sex Studio 401422
Γενική βαθμολογία

6.8
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Φιλοι μου ομοιόκαυλοι,

επισκευτηκα και γω το συγκεκριμενο studio βραδυ 9.30 και δυστυχως απογοητευτηκα. Λιγο οι προσδοκιες απο αυτα που διαβασα εδω, λιγο η διαθεση μου και λιγο η ατυχια (δεν πετυχα καλο πουτανακι), το αποτελεσμα ηταν μετιο. Φυσικα η κριτικη μου εχει να κανει με την συγκεκριμενη κοπελα.

Η υποδοχη (τσατσα) αριστη, εξ αλλου μαλλον ειναι η μονη σταθερη εκει. Οπως μου ειπε τα κοριτσια αλλαζουν καθε μερα, κατι που εγω το βρισκω μειονεκτημα. Δηλ. τι πρεπει να κανω? να παρακολουθω το προγραμμα της πουτανας που γουσταρω και να τρεχω απο πισω της ?

Προγραμματα απειρα με πολους συνδυασμους που στο τελος ζαλιστικα και το μονο που θυμαμαι ηταν ενα "ολα μαζι 200 € και αμα τα παρεις εχεις εκπτωση 50€, δηλ. 150 €. Μολις το ακουσα αυτο πηρα το απλο των 50.

Η κοπελα, Χριστινα απο Γερμανια, μελαχροινη, καλο κορμι, Νο 3, δειχνει χαμογελαστη και προθυμη.

Στο κρεβατι εδειχνε προθυμη και αφηνε να πιανεις οπου γουσταρεις αλλα αυτη δεν εκανε τιποτα. Καθοταν ξαπλωμενη, τεντωμενη σαν ναταν κουρασμενη (φανταζομαι καπως ετσι θαναι στα μπουρδελα στο Μεξικο). Πιπα αγγαρεια με μια προσπαθεια deep throat και μετα στα 4 οπου εκανε κατι φιλοτιμες προσπαθειες συμμετοχης.

Το γενικο συμπερασμα ειναι οτι ο χωρος ειναι απαιχτος, η τσατσα αυτο που πρεπει και η Χριστινα να προσπαθεια αλλα ξενερωτα, καθολου ερωτισμος η καυλα.

Προσωπικα, θα ξαναδοκιμασω κανα δυο φορες μπας και πετυχω τιποτα καλυτερο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 21, 2007
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Μέλος
5
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού