Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 238 10
Sex Studio 401422
Γενική βαθμολογία

9.5
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Από καιρό ήθελα να δοκιμάσω την Βικτώρια. Οι φωτογραφίες της, το στυλ της, τα καλά λόγια που είχα ακούσει, με έκαναν να τη θέλω πολύ. Βρήκα επιτέλους την ευκαιρία σήμερα. Στην παρουσίαση ήταν και μια ακόμα κοπέλα παρούσα - ένα πανέμορφο, τσαχπίνικο πιπινάκι (Μπιάνκα νομίζω;) που λίγο έλειψε να με κάνει να χάσω το focus και αντί για τη Βικτώρια, να πάρω αυτό.
Όχι όμως, για έναν λόγο είχα πάει και αυτός ήταν η Βικτώρια. Δεν χρειάζεται να την περιγράψω, οι φωτογραφίες της είναι ακριβείς. Πρόκειται πράγματι για μια κλασάτη γυναίκα, όμορφη, γλυκιά και με πανέμορφο χαμόγελο. Μου μίλησε στα Αγγλικά, δεν ξέρω αν μιλά καθόλου Ελληνικά, δεν το προσπάθησα και δεν με ένοιαξε κιόλας.
Η όλη εμπειρία ήταν σούπερ gfe, ίσως η καλύτερη που έχω ζήσει μέχρι τώρα. Δεν χρειάζεται να περιγράψω, απλά να πω ότι η πίπα ήταν εξαιρετική και βαθιά και ότι ανταλλάξαμε πολλά γλωσσόφιλα! Και με άλλες έχουμε φιληθεί, αλλά αυτή τη φορά ήταν το κάτι άλλο. Κάτσαμε αρκετή ώρα αγκαλιά, και στο τέλος αισθάνθηκα ότι εγώ την άφησα και όχι ότι εκείνη έφυγε από το δωμάτιο. Τι να πω, πολύ καιρό είχα να βάλω 10 στη "Σχέση απόδοσης/τιμής" αλλά το αξίζει η Βικτώρια. Επίστης σε "Συμμετοχή/διάθεση" θα ήθελα να βάλω παραπάνω από 10...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 10, 2013
Όνομα κοπέλας
Βικτώρια
Νέο Μέλος
28
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Οκτωβρίου, 2013
Ωραίος φίλε! Ξεκίνησα και εγώ εχτές να την επισκεφτώ, στοχοθετημένη από καιρό αλλά έπαθα λάστιχο και δεν πρόλαβα Κεφάλι σε τοίχο!

Next time...
lsh
lsh
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1