Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1019 10
Sex Studio 831690
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Σαββατιάτικη συνάντηση για μπύρες με φίλους συναγωνιστές. Το θέμα συζήτησης γνωστό, η κατάληξη της βραδιάς προφανής : Τσάρκα. Αφού είδαμε αρκετά ενδιαφέροντα κορίτσια στην διάρκεια της, επειδή η μπύρα είχε τις επιδράσεις της, δεν θέλησα να ρισκάρω με κάτι καινούργιο με αμφίβολα αποτελέσματα, και έτσι θέλησα κάτι το σίγουρο και δοκιμασμένο. Η ιδανική λύση ήταν η Αλίκη.

Μια κοπέλα με άριστες αναμνήσεις από τις μέχρι σήμερα συναντήσεις μας, που η τελευταία ήταν στον μακρινό Μάρτιο του 2012, στην τελευταία της –τότε- βάρδια πριν την αποχώρηση της για αρκετό καιρό. Λίγος είναι ο καιρός που επέστρεψε και θέλησα να (ξανα)θυμηθούμε τα παλιά.

Όσοι δεν την γνωρίζουν : Ελληνίδα, νεαρή ξανθιά με πλούσια/πυκνά ίσια μακριά μαλλιά. Μουτράκι πονηρό και ναζιάρικο, όμορφο σώμα χωρίς περιττά κιλά, μετρίου αναστήματος, αρκετά διαχειρίσημη σε στάσεις. Επιλογή προγράμματος των 60 ευρώ με 69 και η Δέσποινα ευγενική και χαμογελαστή σε χρέη υπηρεσίας με συνόδεψε στο δωμάτιο Νο 3.

Ντους και σχετική αναμονή μέχρι να ακουστεί ο μαγικός ήχος των τακουνιών στην σκάλα. Μπήκε μέσα χαμογελαστή, μιλήσαμε λίγο και έβγαλε το ροζ συνολάκι που φορούσε. Ξεκίνησε πολύ τρυφερά να με φιλάει στον λαιμό και το στήθος μου, την κοιλία και τα πλευρά μου, πολύ απαλά και αργά – βασανιστικά θα έλεγα –προσφέροντας μου μετά από λίγο τα στήθη της για πιπίλισμα. Οι πολύ διακριτικές και ερεθιστικές ανάσες της, εμπλούτιζαν το σκηνικό, για να την ξαπλώσω ανάσκελα και να ασχοληθώ με όλο της το σώμα.

Ξεκίνημα με φιλιά στον λαιμό και τα αυτιά της, κάτι που έδειχνε να απολαμβάνει, πεταχτά φιλάκια στο στόμα (όχι γλωσσόφαγα). Μάτια ερμητικά κλειστά, βογγητά και αναστεναγμοί που μου έδιναν ώθηση να συνεχίσω. Φιλία και γλειψίματα στο στήθος της, την κοιλιά, τους μηρούς. Πέρασμα της γλώσσας μου από τα γόνατα και τις κλειδώσεις της, και στην συνεχεία τις γάμπες της.
Τελικός προορισμός το «γατάκι της» για να περάσω εκεί πολλά λεπτά της συνεδρίας μας. Οι αναστεναγμοί και τα βογγητά της πιο έντονα, οι ανάσες της πιο βαθιές, με τα χεριά της να πιέζει τα στήθη και το κεφάλι μου που ήταν σφηνωμένο ανάμεσα στα σκέλια της.

Ήρθε η ώρα για το δικό της στοματικό το οποίο ήταν αντάξιο των προσδοκιών μου. Με καλή τεχνική της γλώσσας, χωρίς χέρια, με παιχνίδια στον κορμό και την βάλανο και περιποίηση όλης της γύρω περιοχής και τα @@κια. Νέο στοματικό από πλευράς μου για να ξεκινήσουμε το sex ιεραποστολικά, με σφιχτές αγκαλιές γλειψίματα και από τις δυο πλευρές στα αυτιά, λαιμούς στήθος. Όπως έγραψα και στην αρχή ο σωματότυπος της είναι εύκολος για ποικιλία στάσεων, και έτσι τη σήκωσα στα όρθια, έχοντας την αγκιστρωμένη επάνω μου και χωρίς να έχει καμιά άλλη στήριξη, κρατώντας την από τα καπούλια της.. Μια στάση που ξαφνιάστηκε στο ξεκίνημα της, με το που την κάναμε αλλά στην συνέχεια ανταποκρίθηκε άψογα στις απαιτήσεις της, και έτσι μείναμε σε αυτή για αρκετά λεπτά, έχοντας από τον διπλανό μεγάλο καθρέπτη πανοραμική θέα.
Επιστροφή στο κρεβάτι με νέο ιεραποστολικό, συνέχεια στάση του λωτού και πλαγιαστά. Ακολούθησε οριζόντιο πισωκολητό και στα τέσσερα να μας βρει το τέλος μέσα σε πολύ ιδρώτα και από τις δυο πλευρές.

Κάθισε δίπλα μου, μιλήσαμε για λίγο, και ανανεώσαμε το ραντεβού μας στο σαλόνι. Κάτι που έγινε για λίγο όμως αφού ένα ακόμα δωμάτιο την περίμενε και ήδη η υπομονή του px75 είχε εξαντληθεί, αφού όπως μου είπε με περίμενε μια ώρα (!!!!) και το ρολόι ήδη έδειχνε 04:30. Έτσι χαιρετήσαμε και μέσα από εκατέρωθεν ευχαριστίες αποχωρήσαμε για γλυκάκι στο ciao…..

Μια απολαυστική κατάθεση μου πρόσφερε η Αλίκη. Χωρίς να υπερβεί τα όρια και μέσα στα πλαίσια του προγράμματος που επέλεξα, ήταν ζεστή, με πολύ καλή συμμετοχή, άριστη τεχνίτρια, αλλά και δεκτική και πρόθυμη να ικανοποιήσει τα «θέλω» μου. Πλήρης άνεση χρόνου, κοινωνική με καλό social time, ενδιαφέρθηκε και προσπάθησε να περάσω καλά και τα κατάφερε. Ήταν η καλύτερη δυνατή κατάληξη μιας όμορφης νύχτας που τα είχε όλα : Φίλους , μπύρα, διασκέδαση και καλό sex.

Αυτά για την εμπειρία μου με την Αλίκη, χωρίς να σημαίνει ότι πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 05, 2013
Όνομα κοπέλας
Αλίκη
Υπηρεσίες
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
22 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
582
Likes:
583
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Οκτωβρίου, 2013
I miei rispetti Capo Toro Seduto Χαμόγελο ! + 1 Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο !!
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1