Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 153 10
Sex Studio 363417
Γενική βαθμολογία

5.8
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

4.0
Αργά, πολύ αργά μέσα στη νύχτα...

Είπα να κλέισω το βράδυ λίγο πιο όμορφα, ΝΟΤ!

Τέτοιες ώρες, τέτοια λόγια βέβαια.

Κόντευε να ξημερώσει & είπα να το κάνω το λάθος.

Ήμουν στα πέριξ, βλέπω την Χρύσα & είπα να μπουκάρω (για 2η φορά) μετά από πολύ καιρό.

Επαγγελματίας, Ελληνίδα, δεν αφήνει σχεδόν να κάνεις τίποτα.

Ανύπαρκτη, γρήγορη ξεπέτα-πίπα, δεν αφήνει φουλ διείσδυση γιατί "είσαι πολύ μεγάλος", διεκπεραιωτική πλην όμως ευγενική.

Σε σχέση με τις φωτό υπάρχει μεγάλη διαφορά και μεγάλο εύρος ζελεδιασμένου κώλου που φυσικά απέχει μακράν (των φωτό).

Εκανε & ένα υποτυπώδες μασάζ μετά το τελείωμα όπου διαρκώς ήθελε να την στήσω στα 4 για να τελειώσω γρήγορα/ δεν την άφησα γιατί το 50-ρικο εξ΄όσων γνωρίζω βγαίνει οικτρά δύσκολα την σήμερον.

Μια πονηρή φάτσα με καλό φυσικό βυζί.

Μέχρι έκει.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Χρύσα
Μέλος
3
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Οκτωβρίου, 2013
Φιλε εισαι λιγο αυστηρος με το κοριτσι..Απο εμφανιση ειναι πολυ καλη, εχει παρει καποια κιλα τωρα τελευταια και εχει φτιαξει τρελη κωλαρα και κατα τη γνωμη μου εχει κ προστυχη φατσα! Επισης ειναι ευγενικη και ευχαριστη στην κουβεντα.
Την εχω παρει 5-6 φορες και παντα εδειχνε αντοχη στο σφυροκοπημα και στην πληρη διεισδυση!
Θα συμφωνησω ωστοσο, οτι στην πιπα ειναι μετρια και οτι τωρα τελευταια δειχνει καποια σημαδια βιασυνης-ξεπετας, ειδικα αν υπαρχει κινηση στο σαλονι ή αν ειναι κοντα στο τελος της βαρδιας..Παντως στην συγκεκριμενη αλυσιδα παντα με δεχονται και με 40 ευρω πολυ σημαντικο νομιζω για την εποχη
05 Οκτωβρίου, 2013
Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση, σε κάθε περίπτωση το πιο ενδιαφέρον που ανέφερες είναι τα 40 Ευρώ.

Μπορεί & να ήμουν άτυχος ίσως μετά από τόσες ώρες βάρδια.

Στο ευγενική πάντως ναι το ανέφερα & εγώ: έχει τρόπους.

Κατά τα λοιπά, η ξεπέτα, ξεπέτα..

Καλές μας βόλτες.
06 Οκτωβρίου, 2013
Δεν την εγραψες ομως την κριτικη μπας και τον εσωζες τον vedouza124............
07 Οκτωβρίου, 2013
kalhmera!
Divasa tis kritikes kai sigoura tha iparxoun kai arnitikes kai thetikes .Den einai swsto na kritikaroume mia kopela me afto to tropo.H kopela einai mia apo tis 10 top kai me diskolevi polli na pistepsw afto!!!(respekt stis krtikes sas se oles tis gynekes pou kanoun afto to epagelma) efkaristw.

07 Οκτωβρίου, 2013
η κοπέλα να αφήσει τα υπερασπιστικά τερτίπια και να βελτιώσει τις υπηρεσίες της

αυτά και πολλά της είναι, ακούς εκεί να τσιμπάει 50ευρα για το τίποτα !
08 Οκτωβρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Το σχολιο μου αναφεροταν σε σχολιο του CHEYENNE το οποιο περιεργως δεν υπαρχει πλεον Χμμμ;Χμμμ;Χμμμ;
Εν παση περιπτωσει ο Νο1 αξιολογητης την εχει βαθμολογησει κατω απο τη βαση την κορασιδα σε κριτικη του στο
Λ. Αθηνων 373 το περασμενο Μαρτιο. Δεν την ειχα δει την κριτικη οταν εγραφα το σχολιο και γι' αυτο απολογουμαι στον Αρχηγο.

Οσο για τις 10 τοπ που γραφει η Karolinara , νομιζω εχουμε χασει το μετρο και δεν ξερουμε πλεο τι σημαινει τοπ!!!
08 Οκτωβρίου, 2013

Den exw xasi kanena metrima.
h kopela einai kenourio exei mono 1,5 xrono kai oxi 5 kai 8 gia na gini epagelmatias h na sas ksepetaei giati tis spasan ta nevra apo ta polla xronia se aftoi ti doulia .Oute exei doulepsei se burdela pote . Apo emfanisi asteri tipota pseftiko apo symberifora glikitati kai evgenestati.Mallon sas pirazi pou einai toso kayliara pou xinete toso grigora.sas efkaristoume pollli kai i disfimisi einai oi kaliteri diafimisi.
20 Οκτωβρίου, 2013
Και κάτι τελευταίο.

Η άποψη/ θέση είναι καθαρά προσωπική και κατά συνέπεια.

Είμαι αρκούντως ευγενικός και αντικειμενικός ακόμη και αν αυτό ακούγεται οξύμωρο.

Κατά τα λοιπά, η αξία του όποιου forum είναι η άνευ ειδικών συνθηκών και κανόνων παράθεση απόψεων.

Δεν υποχρεούται ουδείς να συμφωνήσει με την άποψή μου μεν, αρνούμαι να δέχομαι υποδείξεις δε.

Καλή συνέχεια σε συναγωνιστές και επαγγελματίες του χώρου/ αμφότερους υπολήπτομαι.
20 Οκτωβρίου, 2013

Thumbs up!
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9