Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 159 10
Sex Studio 315244
Γενική βαθμολογία

6.1
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Έτσι ακριβώς όπως τα λέει ο Παντελίδης στο γνωστό τραγούδι, παραφράζοντας ελαφρώς τον τίτλο για να αποδώσω τα τεκταινόμενα της συνάντησης μου με την Ιζαμπέλλα. Μια συνάντηση που ήταν μία από τις χειρότερες της «καριέρας μου».
Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή :

Την είχα δει αρκετές φορές σε τσάρκες μου και η εμφάνιση της μου είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον. Ξανθή με ίσια μακριά μαλλιά, kinky μουτράκι, ενισχυμένο στήθος, αρκετά σκληρό όμως στην αφή, καλοσχηματισμένο κωλαράκι. Πριν την γερμανική αλυσίδα έχει θητεύσει καις τον όμιλο Κασσάνδρας με το ίδιο όνομα.
Κάπου η έλλειψη εναλλακτικών, και παρότι δεν ήμουν στην καλύτερη μου φυσική κατάσταση και σεξουαλική διάθεση, κυριαρχώντας το κλασσικό Ελληνικό «Δεν γαμιέται …» αποφάσισα την στενότερη γνωριμία με απλό πρόγραμμα των 50 ευρώ..

Όρθιος ακόμα, τελείωνα το στέγνωμα μου από το ντους, όταν μπήκε στο δωμάτιο. Θέλησα να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία, πήγα κοντά της, την αγκάλιασα και ξεκίνησα να την φιλάω στο λαιμό.
-«Κάτσε λίγο να βγάλω τα παπούτσια μου, και πάμε στο κρεβάτι» μου λέει αρκετά ψυχρά. Έτσι και έγινε. Γονατιστοί αντικριστά ξεκίνησαν κάποια χαδάκια και φιλάκια από πλευράς χωρίς κάποια ανταπόκριση από πλευράς της.
-«Φίλα με στο στήθος» μου είπε. Υπάκουσα και μετά από λίγο νέα «Διαταγή»
-«ξάπλωσε να σε γλύψω εγώ τώρα». Χωρίς ίχνος προκαταρκτικών, ή μάλλον για να αποδώσω 100% την πραγματικότητα 2-3 φιλάκια στο στήθος μου και 2-3 περάσματα της γλώσσας στα @@κια. Στο κοιμώμενο «μικρό Cheyenne» πέρασε το προφυλακτικό για ένα αρκετά ρηχό και μονότονο στοματικό, το οποίο δεν έφερνε το προσδοκώμενο αποτέλεσμα.

Ήδη η διάθεση και η ψυχολογία μου είχαν πάρει την κατιούσα και δεν γινόταν δουλειά. Την καθοδήγησα νε με φιλήσεις το στήθος και τον λαιμό, που είναι από τα πλέον ευαίσθητα σημεία μου, το έκανε κάπως καλά και ως εκ θαύματος το πουλάκι ξύπνησε.

-«Α σηκώθηκε» μου είπε χαμογελώντας και ίππευσε για να ξεκινήσουμε με cow girl. Δεν τα πηγαίναμε και άσχημε παρότι κάποια «φλιτς, φλιτς, φλιτς» ακουγόντουσαν κατά τις παλινδρομικές κινήσεις. Καμία συμμετοχή από πλευράς της, παρά μόνο κάποια μονότονα βογγητά.
-«Έλα τώρα εσύ επάνω» μου ειπε. Δεν αρνήθηκα, συνεχίσαμε στα ιδία μοτίβα συμμετοχής, και μετά από λίγο πήρα την πρωτοβουλία και εγώ να της ζητήσω στα τέσσερα. Τι το ήθελα ? Στήνεται, αλλά για άγνωστο λόγο, η στύση χαλάρωσε.
-«Αααα δεν γίνεται έτσι» λέει. Αυτό ήταν. Της είπα να ξαπλώσω και να τελειώσουμε με χειρομάλαξη φιλώντας και χαϊδεύοντας το στήθος μου, μήπως και σώσουμε την παρτίδα..

-«Το κάνω καλά, μην σε δαγκώσω και πονέσεις» ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και να εκτελέσει τον «μικρό Cheyenne»
Σε ευχαριστώ πολύ της είπα, δεν πειράζει, είμαι κουρασμένος, μια άλλη φορά.
«Ανακουφισμένη» πήρε τα εσώρουχα της με καληνύχτισε και αποχώρησε.

Μια καθαρά τυπική και διαδικαστική επαγγελματίας η Ιζαμπέλλα. Η κυνικότητα των φράσεων της στην διαδικασία με χάλασαν απίστευτα, και ήταν ένα από τα κύρια συστατικά που δεν μπόρεσα να λειτουργήσω. Το πρόβλημα δεν ήταν το περιεχόμενο των φράσεων αλλά το στυλ και η «ψυχραιμία» που τις έλεγε, δείχνοντας μου με τον τρόπο της ότι είναι "εντελώς αλλού". Επειδή όμως μου αρέσει να είμαι δίκαιος έχω και εγώ μερίδιο ευθύνης μιας και δεν ήμουν στην καλύτερη φυσική κατάσταση και κάπου «βίασα» την κατάθεση. Στα δύσκολα φαίνεται ο καλός ο μάστορας όμως λέει η παροιμία. Και η Ιζαμπελλα δεν αποδείχτηκε καλή μαστόρισσα. Δεν είχαμε χημεία. Οικειότητα? άγνωστη λέξη, επαγγελματισμός και κυνικότητα στο φουλ. Συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες. Μακάρι να είναι η τελευταία ανεπιτυχής κατάθεση…..

Αυτά για την εμπειρία μου με την Ιζαμπέλλα, χωρίς να σημαίνει ότι πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 27, 2013
Όνομα κοπέλας
Ιζαμπέλα
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
582
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Σεπτεμβρίου, 2013
Τι βλαμμένη είναι αυτή μύστη μου...............έλεος...Ντροπή
28 Σεπτεμβρίου, 2013
kαλησπερα φιλε πολυ κριμα για το 50ευρω που εδωσες τελικα η τυπισσα πρεπει να ειναι μεγαλη φουσκα και ξεπετα αρπακτικο του ευρω και μετα τιποτα ευτυχως που δεν την πατησα την εχω δει και εγω κανα δυο φορες αλλα στο παρα πεντε δεν περασα και μετα απο την κριτικη σου αποκλειεται να περασω ποτε μαζι της οποιος πλεον στην ελλαδα των 2εκατομυριων ανεργων παιρνει μεροκαματο 50ευρω ας παει δεν ειναι δυνατον καλη συνεχεια στις επομενες γυρες συναδελφε
28 Σεπτεμβρίου, 2013
ήθελα να ξερα ποιος λακαμας έβαλε αρνητική ψήφο τι θέλετε ρε πούστη μου δηλαδή ψεύτικες κριτικές και ότι όλες είναι καλές για να πετάτε τα 50ρίκα έλος με τον κάθε κομπλεξικό πια
28 Σεπτεμβρίου, 2013
Χμμμ;Χμμμ;Χμμμ;Χμμμ;
28 Σεπτεμβρίου, 2013
Δεν έχεις μερίδιο ευθύνης, μπορώ να σου πώ δέκα ονόματα τα οποία θα σε ανέβαζαν και θα πετύχαινε η συνάντηση, αλλά αυτά θέλουν τέχνη. Όπως είπες και το έχω πει και εγώ πολλές φορές, στα δύσκολα είναι το θέμα, άμα είσαι ξεκούραστος και έτοιμος από πριν τι να το κάνω.

Πάμε για άλλα.
lsh
lsh
29 Σεπτεμβρίου, 2013
Αρχηγε μου πως την πατησες σα πρωταρης......Μεγάλο χαμόγελο
Ειδικα η Ιζα φαινεται απο το σαλονι η καλη μερα......
Να σου πω την αληθεια απο τοτε που επαψα να κοιταω τις βαρδιες στα Γερμανομαγαζα, δεν μπαινω σε πειασμους με τις συνεχως ανανεουμενες ευρωαρπαχτρες-ξεπετες που φερνουν(εξαιρω τη Βικτωρια και την Αντρεα)και ετσι εχω ριξει τα ποσοστα φωλας κοντα στο μηδεν.

Αλλο θεμα, 3 στους 16 ΔΕΝ τους βοηθησε αυτη η κριτικη!!!!!
Παιδια κλειστε το λογαριασμο σας στο site και πηγαινετε με τα κουβαδακια σας σε καμμια ερημικη παραλια, δεν ειναι μερος εδω για παιδακια, ενηλικες μονοΜαλακίαΜαλακίαΜαλακία
29 Σεπτεμβρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Παιδιά καλησπέρα.

Διάβασα και την κριτική & τα σχόλια.

Ως "παθών" ή και όχι έχω να επισημάνω & εγώ τα εξής:

Προφανώς & είναι άκρως επαγγελματίας άρα & ψυχρή εκτελέστρια

Κατά τα λοιπά όμως όπως είπε & ο CHEYENNE είναι θέμα χήμείας ή ακόμη καλύτερα momentum.

Την εν λόγω κυρία δεν την άφησα να κάνει το παιχνίδι της ιδέ "Barcelona Playstation".

Δεν πρέπει να την αφήσεις αλλιώς όντως την πάτησες εν ολίγοις.

Πέρασα πολύ καλά απλά γιατί είχα το πάνω χέρι & το κάτω κεφάλι υπό έλεγχο αλλιώς ΝΑΙ θα με είχε ξεπετάξει στο 10-λεπτο.

Αυτά & από εμένα.

Καλό σας βράδυ.
11 Ιανουαρίου, 2014
Οσες φολες μου εχουν τυχη στην καριερα μου ετσι ακριβος ξυγιουνται πουστικα δηλαδη!Για να σε ξενερονουν να σε κουραζουν και να μην μπορεις να γαμησης αυτη ειναι η αληθεια τυπε μου μακρυα απο τετοιες Γερο-μύστης
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8