Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 218 10
Sex Studio 281281
Γενική βαθμολογία

8.8
Εμφάνιση κοπέλας

10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Ένα από τα κορίτσια που πραγματικά επισκέπτομαι τακτικά είναι η Μαργκό.Είναι από τις πρώτες κοπέλες που γνώρισα στο "βουνό" στο αείμνηστο 57 το οποίο έχει πάψει να λειτουργεί εδώ και αρκετό καιρό.Από την πρώτη στιγμή που την είχα δει μου είχε κάνει κλικ καθώς η ομορφιά της είναι αξιοσημείωτη.Καιρό με το καιρό δε ομορφαίνει όλο και πιο πολύ,αφού η πρόσφατη αλλαγή στα μαλλιά της την κάνει ακόμα πιο κολακευτική...
Σε πολλές τσάρκες που την είχα συναντήσει τελευταία ήμουν στο πειρασμό να περάσω μαζί της στα ενδότερα πράγμα το οποίο έπαιρνε διαρκώς αναβολή καθώς κάποιοι νέοι στόχοι καθυστερούσαν τη συνάντησή μας...Αυτά όλα βέβαια μέχρι το βράδυ της περασμένης Τρίτης που το πήρα απόφαση να την επισκεφτώ μετά από καιρό...

Τα μαλλιά της πλέον από ξανθά έχουν γίνει στο χρώμα του μελιού,πλούσιο ενισχυμένο στήθος κοσμεί το καλλίγραμμο κορμί της το οποίο θα ζήλευαν μοντέλα...Για την περιφέρεια ούτε λόγος καθώς τρελαίνει και άγιο...Το πρόσωπο της πολύ γλυκό με ρώσικα χαρακτηριστικά και γαλάζια εκφραστικά μάτια.Αυτή ήταν μία σύντομη περιγραφή για την σημερινή Μαργκό...

Έφτασα στο στούντιο μετά από μία σύντομη μοναχική τσάρκα στα γύρω καταστήματα.Ο κόσμος λιγοστός και έτσι ήταν η ιδανική ευκαιρία να απολαύσω με την ησυχία μου τη Μαργκό.Με υποδέχτηκε ο κύριος της υποδοχής όπου με ενημέρωσε για τα προγράμματα της τα οποία βέβαια γνωρίζω.Να σημειώσω πως από τα προγράμματα της απουσιάζει το 69 το οποίο επιλέγουν αρκετοί, αλλά και ποίος δεν θα'θελε να περιποιηθεί τη Μαργκό...
Επιλογή του απλού και σταθερού προγράμματος και είσοδος στο δωμάτιο.Μόλις ειδοποιήθηκε πως πέρασα στο δωμάτιο,χτύπησε τη πόρτα γελώντας και μου είπε "Δεν το πιστεύω,έχουμε καιρό να βρεθούμε στο δωμάτιο".Αφού έκανα ένα σύντομο ντουζ ξάπλωσα στο κρεβάτι για να την περιμένω.Δεν άργησε να έρθει και έτσι μετά από λίγα λεπτά ξαναμπήκε στο δωμάτιο.Καθίσαμε ξαπλωμένοι στο κρεβάτι και συζητήσαμε για ώρα για τις καλοκαιρινές της διακοπές.Με χαμόγελο και νάζι μου μίλησε για κάποια περιστατικά που της συνέβησαν στο νησί που επισκέφτηκε.Μιλώντας γι'αυτά ξεκινήσαμε και τις πρώτες περιπτύξεις με τη Μαργκό να με φιλάει στο λαιμό και το σώμα μου.Κάποια πεταχτά φιλιά πήραν θέση ενώ αρκετή ώρα πιπίλισα το στήθος της.Σειρά πήρε ένα πάρα πολύ καλό ισπανικό με αρκετά καλή τεχνική από μέρους της.Κάπου εκεί δεν άντεξα και με δική μου προτροπή ξεκινήσαμε το σεξ.Μία και μοναδική στάση "χάραξε" αυτή τη συνάντηση.Με ιεραποστολικό λοιπόν και με πραγματικά άριστη συμμετοχή με κραυγούλες από μέρους της δόθηκε τέλος στη συνεδρία μας...!
Δεν βιάστηκε να φύγει και έτσι ξαπλωμένοι στο κρεβάτι μιλήσαμε ακόμα λίγο ώσπου αποχώρησε ανανεώνοντας το ραντεβού μας για τις επόμενες μέρες.

Πραγματικά η Μαργκό με εξέπληξε σε αυτή τη συνάντηση,ήταν πολύ διαφορετική σε σχέση με τις άλλες φορές.Το ανέφερα και παραπάνω πως είναι όμορφη αλλά πιο παλιά το σέρβις της δεν ήταν και απ'τα καλύτερα.Τώρα όμως πιστεύω πως έχει βελτιωθεί και αξίζει μία επίσκεψη!

Σ'αυτή τη κριτική μπορεί να έγινα υπερβολικός αλλά ειλικρινά πέρασα πολύ καλά.Τέλος αυτά συνέβησαν στη συνάντηση μου με τη Μαργκό τώρα εσείς μπορεί να έχετε διαφορετική άποψη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 17, 2013
Όνομα κοπέλας
Margo
Υπηρεσίες
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
739
Πόντοι:
36.618
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 dourosladers, n.smirni76, John.Greek και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Σεπτεμβρίου, 2013
Πριν 4 χρονια που την ειχα παρει και εγω στο Βριλησσου 55 τοτε, δεν ειχα μεινει καθολου ευχαριστημενος απο τις υπηρεσιες της και φυσικα δεν ξαναπηγα...
Υστερα ομως απο τις τελευταιες κριτικες των συναδελφων, βλεπω να το ξανακανω αυτο το βημα...
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1