Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 99 10
Γενική βαθμολογία

6.8
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Με αναμειγμενα συναισθηματα αποχωρησα μετα την συνευρεση μου με την τζουλια,οι φωτος ανταποκρινονται πληρως στην εμφανιση της κοπελας η οποια ευχαριστει την δικη μου αισθητικη αλλα οι ενστασεις μου αφορουν τις υπηρεσιες της,καταρχην διαλεξα το απλο προγραμμα των 50 ευρω,υπηρχε κ με 70 ευρω με ολες τις στασεις κ με 100 για μιση ωρα παραμονης.Η κοπελα ηταν βιαστικη σε ολα ,κ στα προτακταρτικα αλλα κ στις 3 στασεις που δοκιμασαμε ,ολα αυτα κρατησαν 10 λεπτα,ο χρονος βεβαια ειναι ενας σχετικος παραγοντας οχι μονο στο σεξ αλλα κ σε ολους τους παραμετρους της ζωης για αυτο περισοτερο με ενοχλησε η εμφανη βιασυνη της,που θυμιζε μπουρδελο κ οχι στουντιο.Βεβαια μπορει να μην φταιει η κοπελα αλλα η στρατηγικη του στουντιο να προσφερει ευτελεις υπηρεσιες σε αυτους που δινουν το αντιτιμο των 50 ευρω αντι αυτων των 70 ευρω,αφου μειωσαν το φουλ προγραμμα ειναι σαν να σε παγιδευουν σε αυτην την επιλογη αφου το 50 απο το 100 ειχε μεγαλη διαφορα πριν,τωρα με το 70 ειναι πιο προσιτο,θεωρητικα οποτε στην ουσια με ενα οικονομιστικο τρικ αυξανουν ακομα τα κερδη τους,ευτελιζοντας το ποσο των 50 ευρω απαξιονωντας τις υπηρεσιες τους κ επενδευουν περισοτερο στις υπηρεσιες του 70 ευρω,ισως αργα η γρηγορα να εχουμε μια τιμη σε υψηλο κοστος σχετικα με συγκεκριμενες υπηρεσιες.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 23, 2013
Όνομα κοπέλας
Τζούλια
Μέλος
10
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού