Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 218 10
Sex Studio 281305
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Στα τέλη του 2009, χρονολογείται η μοναδική - μέχρι το περασμένο Σαββατόβραδο – συνάντηση μου με την Μαργκώ. Μια ομολογουμένως πολύ όμορφη νεαρή κοπέλα, που όμως η τότε συνάντηση μου είχε κυμανθεί σε πολύ μέτρια επίπεδα και αυτός ήταν ο λόγος που δεν είχα επιχειρήσει το repetition . Δεν ήταν όμως λίγες οι φορές που την συναντούσα στις τσάρκες μου, αφού είναι μια από τις πλέον γνωστές κοπέλες στα studio εδώ και χρόνια και η ομορφιά της πάντα με έβαζε σε πειρασμό..

Ρωσίδα, κανονικού αναστήματος. Πολύ όμορφο πρόσωπο, με εκφραστικά μάτια. Καφέ-μελί ίσια μαλλιά λίγο κάτω από τους ώμους. Πλούσιο ενισχυμένο στήθος με καλή αίσθηση, περιφέρεια που κολάζει, αρμονικοί μηροί και καλοσχηματισμένες γάμπες.
Επιλογή (αναγκαστικά) απλού προγράμματος στα 50 ευρώ αφού δεν προσφέρει το 69 προς μεγάλη μου απογοήτευση γιατί πραγματικά ήθελα παρά πολύ να την «περιποιηθώ».

Δεν άργησε να έρθει στο δωμάτιο. Πολύ φιλική, χαμογελαστή, κάθισε δίπλα μου και μιλήσαμε για παρά πολύ ώρα με δική της πρωτοβουλία. Με θυμήθηκε όχι μόνο από την οπτική μας γνωριμία στις τσάρκες μου, αλλά και την μοναδική μας συνέδρια εδώ και τόσα χρόνια, αναφέροντας μου μάλιστα και αρκετές λεπτομέρειες.
Αυτά τα κορίτσια δεν σταματάνε πότε να με εκπλήσσουν με το φοβερό μνημονικό που διαθέτουν

Ώρα για δράση με τα πρώτα προκαταρκτικά από πλευράς της. Φιλάκια και γλειψίματα στον λαιμό μου, για να προχωρήσει στο στήθος, τις θηλές μου και το υπόλοιπο σώμα μου. Κάποια αντίστοιχα χάδια και φιλιά και από πλευράς μου. Εξαιρετική ισπανική ακολούθησε με σωστές κινήσεις του σώματος και του στήθους της για να έχουμε την πλήρη έγερση του «μικρού Cheyenne». Ξεκίνημα του στοματικού της το οποίο δεν ήταν αντάξιο των προσδοκιών. Μονότονο σχετικά, με αρκετή χρήση χεριού, λάθος μου που δεν της ζήτησα να σταματήσει την χειρομάλαξη. Λίγη η ποικιλία όπως επίσης και λίγα τα παιχνίδια με την γλώσσα.

Στο sex όμως με «αποζημίωσε» με σωστές θέσεις και στησίματα του σώματος της και καλή συμμετοχή στις δυο στάσεις που κάναμε.
Με cow girl ξεκίνημα, παίζοντας και φιλώντας το στήθος της, και με έντονη πίεση-ώθηση των γλουτών της προς το μέρος μου. «Χάρμα οφθαλμών» η Μαργώ στα τέσσερα, με σωστό στήσιμο όπως έγραψα και πριν, δυνατούς αναστεναγμούς, Light πρόστυχα λόγια για να μας βρει έτσι το τέλος έχοντας πανοραμική θέα του όλου σκηνικού τόσο από τον μεγάλο επιτοίχειο καθρέπτη, όσο και αυτόν που είναι τοποθετημένος στο ταβάνι.

Λίγη κουβέντα ακόμα μετά το τέλος με καληνύχτισε και έφυγε, με πεταχτό φιλάκι, μιας και όντως το είχαμε παρακάνει με την αρχική κουβέντα. Ο px75 και ο SPEED που με περίμεναν στο σαλόνι μου είπαν ότι κάθισα 45 λεπτά στο δωμάτιο, με την Μαργκώ να μην δείχνει κανένα σημάδι βιασύνης τόσο στην κουβέντα μας όσο και στην όλη σεξουαλική διαδικασία.

Όμορφη κοπέλα αναμφισβήτητα η Μαργκώ. Με πολύ περιορισμένο ρεπερτόριο όμως. Χωρίς 69, χωρίς ελεύθερο στοματικό, χωρίς πρωκτικό στα προγράμματα της .
Κάτι όμως που ανακοινώνεται από πριν στο σαλόνι κει έτσι ξέρεις τι έχεις να περιμένεις. Χωρίς ακρότητες στο δωμάτιο είναι πλέον μια πολύ καλή παρουσία και σε θέμα των υπηρεσιών, έχει βελτιωθεί πάρα πολύ σε σχέση με την πρώτη φόρα που την συνάντησα.

Θεωρώ πως μπορεί να καλυτερεύσει το στοματικό της, το οποίο σε εμένα τουλάχιστον δεν ήταν κάτι το αξιομνημόνευτο. Κατά τα άλλα όμως δεν έχω κανένα παράπονο, ήταν αρκετά φιλική ομιλητική κα καλή τεχνίτρια στα προκαταρκτικά, το Ισπανικό της από τα καλύτερα που έχω δεχτεί (εξάλλου το στήθος της είναι ιδανικό γι΄αυτη τη υπηρεσία) και η συμμετοχή της στο sex αυτή που έπρεπε. Οι «συνάδελφοι» που το πρώτο τους μέλημα είναι η ομορφιά της κοπέλας θα ενθουσιαστούν, οι εμπειρότεροι και πιο απαιτητικοί ίσως να θέλουν το κάτι παραπάνω………..

Αυτά για την εμπειρία μου με την Μαργκώ, χωρίς να σημαίνει ότι πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 21, 2013
Όνομα κοπέλας
Margo
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
582
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Σεπτεμβρίου, 2013
Φίλε cheyenne συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Όμορφη γυναίκα (μάλλον γύρω στα 40), αλλά για τις απαιτήσεις των στούντιο δεν είναι-κατά την ταπεινή μου γνώμη- κάποιο στάνταρ. Θετική ψήφος από εμένα.Χαμόγελο
24 Σεπτεμβρίου, 2013
ήρθε ο speed??? αυτό και αν είναι νέο....Μεγάλο χαμόγελο
24 Σεπτεμβρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Σε ευχαριστω για την ψηφο σου.
Δεν νομιζω ομως να εινια τοοσ μεγαλη σε ηληκια οπως λες.
Την κοβω γυρω στα 25-27.
βεβαια με τις γυναικες ποτε δεν μπορεις να εισια σιγουρος Μεγάλο χαμόγελο
25 Σεπτεμβρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Πιστεύω ότι η Μαργκό είναι μεγαλύτερη από την Αλέξια, η οποία έχει περάσει τα 30 (κατά δήλωση της). Δύσκολο να είναι (η Μαργκό)κάτω από 35 ετών.Χαμόγελο
25 Σεπτεμβρίου, 2013
Οσο και να ειναι τι σημασια εχει. Ειναι ΚΟΥΚΛΑΡΑ και κορμι θανατηφορο. Αυτο μετραει.....
Απο υπηρεσιες τα ειπε ολα ο Αρχηγος, με το δικο του ευγενικο στυλ.
Οσοι διαβαζουν καταλαβαινουν
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5