Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 159 10
Sex Studio 315244
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Όπως λένε & οι συνάδελφοι, "η ημερομηνία είναι ενδεικτική" αλλά λίαν πρόσφατη.

Μετά από ένα ενδιαφέρον βράδυ μετά μπύρας & θηλυκής συντροφιάς η οποία όμως για λόγους εμμήνου ρήσης δεν οδήγησαν στο ευκταίο, σκέφθηκα να επισκεφθω τα δυο αντικρυστά ιδρύματα επί της οδού Κατεχάκη. Αν & τακτικός πελάτης της οδού και δη του αριθμού 5, δεν έχω υποβάλλει ως όφειλα κριτική για τις εμπειρίες μου όπερ και απολογούμαι.

Σε κάθε περίπτωση και για να μην φλυαρώ θα σας πω ότι η κοπέλα στον αριθμό 5 δεν με ικανοποίησε οπότε εστράφην εις το 8, παρότικ κατά το παρελθόν έχω απογοητευτεί από τον ανέραστο, αδιάφορο επαγγελματισμό άλλης κοπέλας.

Φάινεται όμως ότι η χθεσινή μέρα επρόκειτο να κάνει τη διαφορά.

Η Ιζαμπέλλα είναι αυτό ακριβώς που βλέπετε στις φωτογραφίες. Το μόνο ίσως που δεν είναι τόσο εμφανές είναι το ύψος της, είναι κοντούλα.

Κατά τα λοιπά, ένα εξαιρετικά σφικτό δέρμα, υπερμεγέθη στήθη που κατά τη γνώμη μου δεν είναι απαραίτητα κι ένα σώμα απλά αψεγάδιαστο.

Αν & ξεκίνησε με το τυπικό της ιεροτελεστίας του 50-ρικου γρήγορα τα πράγματα άλλαξαν καθώς μετά από ολιγόλεπτη πεολειχία την έστησα σε ιεραποστολικό όπου ξεκίνησε ένα ανελεήτο σφυροκόπημα από μεριάς μου το οποίο ίσως και λόγω του αλκοόλ δεν είχε τελειωμό. Η Ιζαμπέλλα ξέχασε το "ψεκάστε, ψηφίστε, τελειώσατε" και με άφησε να την ξεσκίσω και να την κάνω να χύσει ουκ ολίγες, αν δεν κάνω μέγα λάθος.

Ναι βεβαίως οι κραυγές ήταν εξόχως βαρετές τύπου "ωχ ώχου"

Ναι βεβαίως ζήτούσε επίμονα να την στήσω στα 4 για να χύσω και να ξεμπερδεύει

Ναι βεβαίως με το που "επιτέλους μαλάκα πονάω" τελείωσα έφυγε

Αλλά:

1) τα γλωσσόφιλα που ανταλλάξαμε ήταν μοναδικά

2) το γαμήσι που της έριξα κράτησε πάνω από 20 λεπτά γιατί απλά γούσταρε

3) δεν την άφησα να παίξει με την τρίπλα του "στήσε με στα 4"

Ευχαριστώ τον κύριο CHEYENNE για τον τρόπο ποσταρίσματος κριτικής

Όπως πολύ ορθά αναφέρουν συναγωνιστές "αυτή ήταν η δική μου εμπειρία, δεν ξέρω αν θα είναι αντίστοιχη και η δική σας"

Ευχαριστώ

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 09, 2013
Όνομα κοπέλας
Ιζαμπέλα
Μέλος
3
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
16 Σεπτεμβρίου, 2013
Αν διαβασα σωστα πισω απο τις γραμμες, αν δεν ειχες πιει το κατι τις σου, χαλια θα περναγες.
Ησουν στο προγραμμα: "θα περασω καλα οτι και να γινει".
+1 παντως απο μενα, διοτι αφου δεν πινω και δεν εχω στον εγκεφαλο το παραπανω προγραμμα, με βοηθησε η κριτικη στο να αποφυγω το κατα τα αλλα πολυ συμπαθητικο παλτουδακι εκ ΤσεχιαςΣπασίκλαςΣπασίκλας
16 Σεπτεμβρίου, 2013
Θα συμφωνήσω σε γενικές γραμμές, όπως είπα ή μάλλον δεν ανέφερα τόσο ξεκάθαρα: πρέπει να μην την αφήσεις να πει το γνωστό (της) ποίημα.

Γλώσσα
16 Σεπτεμβρίου, 2013
φιλαρακι καλησπερα...εχω παει και εγω με την εν λογω κορασιδα και εχω περασει απιστευτα...αλλα ηθελα να σε ρωτησω κατι μιας και παλιος που εισαι...εκανα τη κριτικη μου εδω και καμμια δεκαρια μερες αλλα ακομα να εμφανιστει στο τοιχο...μου εβγαλε μνμ οτι θα δημοσιευθει μολις εγκριθει αλλα τπτ...εκανα κατι λαθος???αν μπορεις να με βοηθησεις θα σου ειμαι υποχρεος...σευχαριστω και συγγνωμη που εστειλα εδω....
17 Σεπτεμβρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Καλησπέρα. Αν θες κάνε έναν κόπο και ξαναγράψτην. Δεν ήρθε κάτι. Thx.
17 Σεπτεμβρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

να την ξαναγραψω μπροστα στο τοιχο εννοεις????γτ ειμαι και καινουργιος εδω......
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5