Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.3 399 10
Sex Studio
336166
Γενική βαθμολογία
4.9
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
Ο ορισμος της ξεπετας απ την βικτωρια. Σχεδον στοχοποιημενη καταθεση μιας και την ειχα βαλει στο ματι εδω και καιρο και βουρ στο κοροβαγκου οπου και εθεαθη πριν απο μια εβδομαδα, κλειστο το εν λογο οικημα οποτε σκεψη στα γρηγορα που μπορει να ειναι και στροφη δεξια με προορισμο το φριξου 9.. εδω ειμαστε.
Την βλεπω στο σαλονι με το μαυροο μακρι μαλλι της και το πολυ ωραιο σωμα και φυσικα δεν το πολυσκευτομαι και δινω το 40αρι. μπαινο στο δωματιο που εχουν στολισει τους τειχους με το μουλεν ρουζ και περιμενω.
Ερχεται με συστηνεται με καλα και καθαρα ελληνικα και αρχιζει (ξεπετα)χωρις καθολου προκαταρτικα μου παιζει τον πουτσο
ενταξει σκευτομαι να το σηκωσει λιγο θελει και θα ξεκινησει την πιπα, τιποτα αυτη εκει να μου τραβαει μλκ, ωχ λεω σε τι φρουτο πεσαμε, τις κανω νοημα οτι αρχισε η σημαια να ανεβαινει να κανει πιπα, τιποτα αυτη συνεχιζει ακαθεκτη την ξανα λεω και τοτε σταματαει και με φοραει με τροπο ερασιτεχνικο λες και ειναι καμια γκομενα που γαμιεται πρωτη φορα την καποτα. Ενταξει η πιπα τρωγεται αλλα εχω ηδη μετα την πολυωρη μλακια φτιαχτει και της λεω να γυρισει στα 4 να ριξω τουλαχιστον ενα καλο σφυροκοπημα. Πραγματι εκει τα πραγματα ηταν καπως καλυτερα ωραιο στυσημο στα τεσσερα απαλο στην αφη κωλαρακι, αλλα τι το θες με τοση μλκ δεν αργησε να ερθει το τελος.
Για να κανω και την σουμα παιδια 4 με 5 λεπτα χειροκινητη εργασια (μλκ) ενα με δυο λεπτα πιπα και μια σταση στα 4 χοντρα χοντρα περιπου 8 με 10 λεπτα χωρις προκαταρτικα ολα αυτα Κοστολογουνται 40 ευρω!!
Την βλεπω στο σαλονι με το μαυροο μακρι μαλλι της και το πολυ ωραιο σωμα και φυσικα δεν το πολυσκευτομαι και δινω το 40αρι. μπαινο στο δωματιο που εχουν στολισει τους τειχους με το μουλεν ρουζ και περιμενω.
Ερχεται με συστηνεται με καλα και καθαρα ελληνικα και αρχιζει (ξεπετα)χωρις καθολου προκαταρτικα μου παιζει τον πουτσο
![Χμμμ;](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/think.gif)
Για να κανω και την σουμα παιδια 4 με 5 λεπτα χειροκινητη εργασια (μλκ) ενα με δυο λεπτα πιπα και μια σταση στα 4 χοντρα χοντρα περιπου 8 με 10 λεπτα χωρις προκαταρτικα ολα αυτα Κοστολογουνται 40 ευρω!!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 13, 2013
Όνομα κοπέλας
Βικτώρια
Υπηρεσίες
The Godfather
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού