Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 144 10
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Με την Τζένη είχαμε γνωριστεί πριν αρκετό καιρό στο στούντιο της Βριλησσού,νομίζω πρέπει να ήταν απόκριες του 2011.Έκτοτε δεν είχα ξαναπεράσει μαζί της καθώς αναζητάω καινούργιους στόχους και φυσικά νέες εμπειρίες...Ακούγοντας βέβαια και τους συναγωνιστές για το τι έχουν να προτείνουν,έτσι για να υπάρχει και ποικιλία...!Αρκετές συζητήσεις το τελευταίο καιρό έχουν να κάνουν με την επιστροφή της,πράγμα το οποίο είναι και λογικό καθώς η κοπέλα ήταν και είναι πολύ περιποιητική και ευδιάθετη.

Κοιτάζοντας τα προγράμματα στα μπάνερ των στούντιο οι επιλογές ήταν λιγοστές,και έτσι αποφάσισα να κατέβω στο Γκάζι για να δω τι έχει εκεί.Περνώντας λοιπόν απ'την Κωνσταντινουπόλεως πάρκαρα το αυτοκίνητό μου και πήγα να δω ποία εργάζεται στο παραπάνω ίδρυμα...Για καλή μου τύχη καθώς δεν είχα δει το πρόγραμμα στο εν λόγω κατάστημα,εργαζόταν η Τζένη.Με υποδέχτηκε η υπηρεσία,με τοποθέτησε σε δωμάτιο καθώς στο σαλόνι υπήρχαν συναγωνιστές και φώναξε τη Τζένη για να την δω.
Για όσους δεν την γνωρίζουν που πιστεύω θα είναι λίγοι πρόκειται για μία ξανθιά κοπέλα με μαλλιά μέχρι τους ώμους,όμορφο σώμα με λίγα κιλά παραπάνω από όταν έφυγε,όμορφο στήθος και γλυκό πρόσωπο.
Κάποια μικρή συζήτηση πήρε μέρος για να καταλήξουμε στην απόφαση πως θα παραμείνω στο δωμάτιο.Ένα μπανάκι για να φρεσκαριστώ και να φύγει η κούραση της μέρας ήταν απαραίτητο.Μετά από λίγα λεπτά η Τζένη ήρθε στο δωμάτιο ευδιάθετη και με αρκετή όρεξη...
Κάποια γλωσσόφιλα δόθηκαν στα όρθια πριν καλά καλά πούμε δύο κουβέντες...Αμέσως τριψίματα και πειράγματα στην ευαίσθητη περιοχή.Συνεχίσαμε τα προκαταρκτικά ξαπλωμένοι με αρκετό πιπίλισμα στο στήθος της και φιλιά στο λαιμό μου και το στήθος μου.Κατέβηκε πιο κάτω για να προσφέρει καραμέλωμα στα α@@@κια για ώρα ενώ εγώ πείραζα το "γατάκι" της...Έναρξη στοματικού,αρκετά καλό με αργό ρυθμό και περιποίηση της ευρύτερης περιοχής όπως ανέφερα.Το μόνο αρνητικό ήταν ότι ήταν κάπως σύντομο.Ξεκινήσαμε το σεξ με τη Τζένη από πάνω να κινείται σε γρήγορους ρυθμούς.Αλλαγή για πισωκολλητό όπου προσφέρεται καθώς το στήσιμό της είναι άψογο,βέβαια οι κραυγές της ήταν λίγο υπερβολικές.Τελευταία στάση το ιεραποστολικό όπου με μερικά γλωσσόφιλα ακόμη μας βρήκε το τέλος...

Καθίσαμε λίγο στο κρεβάτι,με ρώτησε αν πέρασα καλά και μετά από μία σύντομη συζήτηση αποχώρησε γρήγορα,ανανεώνοντας το ραντεβού μας για το μέλλον.

Συμπερασματικά,μία κοπέλα που όλοι γνωρίζουν πως είναι αρκετά καλή και περιποιητική.Βέβαια για να είμαι ειλικρινής την πρώτη φορά που είχα περάσει μαζί της ήταν καλύτερα.Δεν μπορώ να πω βέβαια πως έκανε κάτι αρνητικό απλά ήταν λίγο πιο βιαστική σε σχέση με την παλαιότερη συνάντησή μας,χωρίς βέβαια να πω πως έκανε κάτι λάθος.

Αυτά για την επίσκεψή μου στην Τζένη,τώρα κάποιοι μπορεί να έχουν διαφορετική άποψη!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 09, 2013
Όνομα κοπέλας
Τζένη
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
739
Πόντοι:
36.618
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 dourosladers, n.smirni76, John.Greek και 2 άλλα μέλη