Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 218 10
Sex Studio 281305
Γενική βαθμολογία

9.3
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Μια μερα με τη Λαιμα .....
Ακουγεται κάτι σαν εκδρομή!! Κάπως έτσι ήταν!!

Η ξανθιά υπερ-γυναίκα, ξεκούραστη είναι ένα παιδί που δεν παίζεται......
Ειχα να τη δω πολύ καιρό και αφου περάσαμε το "σοκ" της επανασύνδεσης, συντονιστήκαμε σε απόλυτο βαθμό. Θέλω να πω οτι η συγκεκριμένη κοπέλα είναι αυθεντικό άτομο και όταν της βγεί να περάσει καλά με κάποιον το κάνει σε απόλυτο βαθμό και όταν φεύγεις είναι σαν να έχεις πάει ....εκδρομή και να γυρίζεις ευτυχισμένος!!
Πριν απο λίγο καιρό ο 911-Τονίνο μάζεψε όλες τις κριτικές σε μια φράση: GFE θες, αγριάδες θες, ν’ αράξεις πασάς να σε πηδήξει θες, να έχεις εσύ την πρωτοβουλία να σκίσεις τη τίγρη θες; Το έχει. Τα πάντα όλα.
Προσθέτω, Παίζει όλα τα σενάρια στο βαθμό που αντέχει ο συμπαίκτης και τα παίζει καλά!!
Εγω δεν ήθελα να σκίσω την τίγρη, ήθελα να την εξημερώσω, να την χαλαρώσω. Και όπως βλέπεις μια τίγρη να απολαμβάνει τα χάδια και να χαλαρώνει, μέχρι τελικής απόλαυσης, ετσι και έγινε. Πάντα με την προυπόθεση οτι αυτό σου αρέσει και σε φτάχνει.

Μετα τα προκαταρκτικά, με χάδια, δονητή, προτροπή για πρωτοβουλίες κλπ, με κράτησε στο παιχνιδι με διάφορες στάσεις όσο πήγαινε έχοντας απόλυτη συναίσθηση των αντοχών μου κάθε στιγμή και όταν δεν άντεχα άλλο, με άφησε να τελειώσω. Μπορουσε να επιταχύνει αλλά δεν το έκανε, πήγε με τα νερά μου.

Βασικό στοιχείο η επικοινωνία και ο συντονισμός!!

Δεν σας έδωσα πολλά στοιχεία απο τη συνευρεση, άλλωστε δεν το κάνω ποτέ γιατί πιστεύω οτι κάθε προσωπική σχέση είναι διαφορετική εκτός αν η κοπέλα παιζει κασέτα, που δεν ισχύει εδω!!

Αλλά όποιος θέλει να φτιάξει το σενάριό του και να παίξει με την τίγρη, έχει άριστες προοπτικές.
Τωρα που είναι ξεκούραστη ........

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 09, 2013
Όνομα κοπέλας
Λάιμα
Υπηρεσίες
tenten956
Μέγας
67
Πόντοι:
4.130
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Σεπτεμβρίου, 2013
Έχω περάσει δύο φορές μαζί της.Την πρώτη ήταν άπαιχτη ενώ τη δεύτερη ήταν αγνώριστη,χάλια...Τώρα με τη κριτική σου με βάζεις σε σκέψεις για ακόμη μία επίσκεψη.Αν όπως λες έχει επιστρέψει ξεκούραστη και με άλλα μυαλά...Θα δείξει!
10 Σεπτεμβρίου, 2013
Μη ξαναπας στη Λάϊμα, θα μου τη "χαλασεις" με το πολυ GFE.
Ακου να "εξημερωσει τη τιγρη...."Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!
Τη τιγρη ή τη σκιζεις ή σε σκιζει, εξημερωση δεν παιζει. Κουρασμενη θα ηταν γι' αυτο τη γλυτωσες.Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο
10 Σεπτεμβρίου, 2013
Η Λάιμα είναι αρχοντογυναίκα, κατάλληλη για τους fan του είδους, μπορεί να σε βάλει κάτω και να σε ζουπήσει. Τη βοηθάει ο σωματότυπός της σε αυτό. Παιχνίδια κάνει, αλλά δε βγάζει το συναίσθημα της Φρίντας, την ηδονή της Ντάριας είτε τα παιδιαρίσματα της Αλέξιας.
Προσωπική γνώμη εκφράζω, αλλά ό,τι κι αν πιστεύει ο καθένας μας, η κάθε κοπέλα δεν είναι κατάλληλη για τον καθένα. Βασικά είναι τι επιζητεί ο πελάτης κι αν το βρίσκει σε αυτήν.
N
Ntountaras
10 Σεπτεμβρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Συμφωνοι αλλά επειδή και αυτές μερικές φορές σαν άνθρωποι ...αφήνονται, το κάνουν όπου τη βρίσκουν
10 Σεπτεμβρίου, 2013

Εσυ πας στην τιγρη με μαστίγιο, γι αυτό και την πληρώνεις ......
10 Σεπτεμβρίου, 2013

Φίλε Ntountara πολύ ωραίο το σχόλιο που έκανες. Να σου πω την αλήθεια, η Λάϊμα μ'αρέσει σα γυναίκα, αλλά με απωθεί ο τρόπος που μιλάει. Δεν είναι όμως σωστό αυτή η υποκειμενικότητα μου να επηρεάζει την αντικειμενικότητα του σάιτ. Το 2011 όταν την πρωτογνώρισα ήταν πολύ καλή στις υπητρεσίες της. Ξαναπέρασα κι άλλες 2 ή 3 φορές μέσα στο 2012 και δεν έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Δεν ήμουν μέλος του σάιτ, οπότε και δεν έγραψα κάτι. Πάντως η εμφάνιση της είναι εντυπωσιακή!Χαμόγελο
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6