Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 168 10
Sex Studio 396582
Γενική βαθμολογία

7.2
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Περαστικός ήμουν την ημέρα εκείνη από το γαλακτοπωλείο που διατηρεί φιλικό μου γηραιό ζεύγος στην Καλλιθέα. Οι ιδιοκτήτες έλειπαν και είχαν αφήσει στο "πόδι" τους τον ,έφηβο πλέον, εγγονό τους.

Έφηβος : Καλώς τον. Να σου φέρω το ρυζογαλάκι σου μπάρμπα;

Έγνεψα καταφατικά και βυθίστηκα στην εφημερίδα μου. Αφού απόλαυσα με ησυχία το έδεσμα, κάλεσα τον έφηβο για να πληρώσω τον λογαριασμό.

Εγώ: Δεν μου λες.... ο παππούς και η γιαγιά που είναι;

Έφηβος: Στο νοσοκομείο. Ο παππούς έπαθε προχθές οξύ πνευμονικό οίδημα.

Εγώ : Και πως είναι τώρα;

Έφηβος : Οι γιατροί λένε πως την σκαπούλαρε... Μισό να σου φέρω τα ρέστα σου.

Εγώ: Δέν πειράζει. Κράτα τα.

Έφηβος : Ευχαριστώ μπάρμπα... και καλό χειμώνα...

Δεν ξέρω αν με σκότισαν περισσότερο τα "κακά μαντάτα" που μου μετέφερε ο έφηβος σχετικά με την υγεία του φίλου μου, ή η ευχή του για καλό χειμώνα. Από μόνα τους και τα δύο αυτά γεγονότα είναι φυσιολογική απόρροια ενός κύκλου και συνεπώς αναμενόμενα. Ο συνδιασμός τους όμως μου δημιούργησε καταθλιπτικούς λογισμούς που δεν ήταν αναμενόμενοι. Όσο περισσότερο γερνάω, τόσο περισσότερο συνδυάζω τον κύκλο της ζωής με τον κύκλο των εποχών τους έτους. Η ζωή ξεκινά με άνοιξη και τελειώνει με χειμώνα.

Εποχούμενος προς αναζήτηση αντικαταθλιπτικού φαρμάκου και καθώς διέσχιζα την οδό Ελ. Βενιζέλου, έφερα στο νου μου την Σοφία. Έτσι λοιπόν σταμάτησα στο πορνείο που βρίσκεται στον αριθμό 40.

Στην αίθουσα αναμονής και επιδείξεων (πού έχει αφεθεί πλέον στην τύχη της όπως και οι υπόλοιποι χώροι του πορνείου) η ευγενική επιστάτης με πληροφόρησε πως "το φάρμακο" Σοφία έλειπε. Αντ΄ αυτού μου παρουσίασε τα γενόσημα Τάνια και Έφη. Επειδή η Τάνια ήταν... (αφήστε το καλύτερα...) επέλεξα την Έφη.

Σχετικά ψηλή γυναίκα, με καλές καμπύλες και πικάντικο πρόσωπο, μπήκε ευδιάθετη στο δωμάτιο και αφού ανταλλάξαμε τα τυπικά ξάπλωσε δίπλα μου. Το στήθος της φυσικό με μεγάλες σκούρες θηλές, τα οπίσθια της τροφαντά με ορατά κάποια σημάδια από "σπασίματα" του δέρματος, το αιδοίο της σκουρόχρωμο με ευμεγέθη μικρά χείλη, όλα αρκετά σφριγηλά αν και έχουν αρχίσει να δέχονται την επίθεση του χρόνου μιας και ηλικιακά πρέπει να βρίσκεται κάπου στα πρώτα "άντα".

Η Έφη δεν δημιουργεί άμμεσα εντύπωση πόρνης. Φέρνει περισσότερο σε νοστιμούλα κομμώτρια. Πρόσχαρη, ομιλιτική με κουτσομπολίστικη διάθεση, και ναζιάρα Γι΄ αυτό και η προσπάθεια που έκανε για να με ερεθίσει μιλώντας μου σαν λιμενεργάτης κατά την διάρκεια των προκαταρκτικών, με ξένισε. Έμπειρη ούσα, αντιλήφθηκε το πρόβλημα σχετικά γρήγορα και άλλαξε "τροπάριο". Το αξιόλογο στοματικό της (στο οποίο μερίμνησε και για το όσχεο) ήταν υγρό και βαθύ. Επίσης αξιόλογες ήταν και οι υπόλοιπες περιπτύξεις που ακολούθησαν. Η τεχνικη της ήταν πολύ καλή, όπως άλλωστε και η συμμετοχή της. Ήταν δεκτική σε αβρότητες, μου προσέφερε ποικιλία στασεων στις οποίες επέτρεπε απρόσκοπτες διεισδύσεις και δεν έδειξε το παραμικρό σημάδι βιασύνης. Δεν μπορώ να έχω κανένα παράπονο σχετικό με τις υπηρεσίες της, και αυτό θα πρέπει να το τονίσω. Όμως η αίσθηση που μου άφησε η συγκεκριμμένη συνάντηση δεν ήταν αυτό που περίμενα. Ίσως να έφταιγε η διάθεση μου... ίσως πάλι και να μην μου "πάνε" τα γενόσημα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 28, 2013
Όνομα κοπέλας
Έφη
The Saint*
Τιμημένος
90
Πόντοι:
25.467
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 iuakoya, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, Jim25jim και 2 άλλα μέλη