Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 344 10
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio 263329
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Παραμονη της Παναγιας, η αθηνα αδεια και ετσι ειπα και εγω να δοκιμασω την πολυδιαφημισμενη Παολα.Εφτασα στον οικο στις 19:40 (εχει σημασια η ωρα)και κατα τις 20:00 επιτελους την ειδα στο περασμα της απο το ενα δωματιο στο αλλο (το σαλονι με 2 καναπεδες γεματο με 4 ατομα και ο διαδρομος με 2 πολυθρονες γεματος και αυτος, συνολο= 6 ατομα και 2 ορθιοι=8. Η γκομενα εμφανισιακα οντως ειναι απαιχτη.Μου εκαναν εντυπωση τα ωραια ψηλα ποδια της και οχι μονο. Ομως εντυπωση μου εκανε και ο χρονος που αφιερωνε σε καθε πελατη. Σε αλλον 20 λεπτα σε αλλον 30 σε αλλον 40 !. Ισως παιζει ρολο το τι διαλεγει ο καθενας. Μπηκα επιτελους στο δωματιο στις 20:55 και μαλιστα σε λιγο μου το επιβεβαιωσε το μεγαφωνο που ειχε στο δωματιο (σε δυνατη ενταση θαλεγα) απο τον kiss fm οτι η ωρα ηταν 21:00...Οπως επισης οτι η ωρα ηταν 21:30!! ελεος...21:40 ηρθε η πεταλουδιτσα, μου ειπε να την συγχωρησω για την αργοπορια, εχει καλο λεγειν και καλες δημοσιες σχεσεις, αλλα μεχρι εκει. Επειδη αργησε σε καποιον προηγουμενο συναδελφο επρεπε με καποιο τροπο να καλυψει το delay.Ε ο ατυχος ημουν εγω...πιπα βιαστικη τυπου φυλης,ιππασια 2 λεπτων και μετα στα 4 οπου τα πηρε.Τι να την κανω την ανεση και την φιλικοτητα οταν σε μεταχειριζεται σαν ξεπετα μπουρδελου των 15 ευρω? Και παρόλο που ηξερε οτι περιμενα συνολικα 2 ωρες!! απο την ωρα που μπηκα στον οικο. Δικαιολογηθηκε οτι "σημερα ειμαι αγιου μελετιου και ερχονται ολοι, ενω στην βριλλησου εχει πιο ησυχια"...Παντως ειναι ομορφη κοπελα, αρκετα ανετη και δημοσιοσχεσιτισσα και εκτος του ερωτα που πουλαει, πουλαει και φιλικοτητα και ναζι κλπ. Μαλλον δεν φτανει ομως...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 14, 2008
Όνομα κοπέλας
Paola
athal
Ανώτερος
39
Πόντοι:
6.555
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια