Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 238 10
Sex Studio 401421
Γενική βαθμολογία

8.1
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Η Νικόλ είναι ένα από τα κορίτσια του "γερμανικού" ομίλου που τη συνοδεύουν από καλές έως άριστες κριτικές, τόσο από άποψη υπηρεσιών αλλά και στο περιβόητο θέμα της διαχείρισης του χρόνου...Εμφανισιακά για τα γούστα μου είναι αυτό που λέμε "ταμαμ"!! όμορφο κορίτσι, με πολύ γλυκό πρόσωπο, καρέ μαλλί,καστανό, ωραία εκφραστικά μάτια και πολύ όμορφο κορμί χωρίς λίπη και περιττά βάρη. Φυσικό στηθάκι 2άρι, όμορφη γυμνασμένη κοιλιά και αδύνατα, σφιχτά καλλίγραμμα πόδια με μικρό και σφιχτό κωλαράκι!! Το σύνολο συμπληρωνόταν από υπέροχα περιποιημένα άκρα τόσο πάνω, όσο και κάτω, με γαλλική τεχνοτροπία...
Ξεκινώντας τη βόλτα μου με έναν πολύ καλό μου φίλο, πραγματικό στήριγμα και συνοδοιπόρο τόσο στα εύκολα, αλλά και στα δύσκολα, η στόχευσή μας ήταν διαφορετική, είχα βάλει άλλη κορασσίδα στο μικροσκόπιο και για αυτό άλλωστε κινηθήκαμε και σε διαφορετική περιοχή..Όπως λένε όμως και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι "το πεπρωμένον φυγείν αδύνατον"...Έτσι μετά από μια σειρά ατυχών περιστατικών και αναποδιών, μιας και δεν καταφέραμε να βρούμε τη...λεγάμενη, θυμήθηκα ότι είχα δει στα προγράμματα της βίβλου του πληρωμένου έρωτα(bou.com),ότι στο Σ144, θα δούλευε η Νικόλ. Ένα κορίτσι που θέλω τόσο καιρό να βρεθώ μαζί του, αλλά πάντα κάτι τύχαινε και δεν τα κατάφερνα! Έτσι χωρίς δεύτερη σκέψη βρεθήκαμε σύντομα να καθόμαστε στους αναπαυτικούς καναπέδες και τον ευγενή κύριο να μας παρουσιάζει τη Νικόλ...Μέσα στο πορτοκαλί μαγιώ της ήταν υπέροχη. Το σαλονάρισμά της γρήγορο, τυπικό, με ένα "ξερό" γεια...Μην κάνετε όμως το λάθος να σας κάμψει αυτό το γεγονός...Πληρωμή για πρόγραμμα 69 και βουρ στο δωμάτιο για μπανάκι και φρεσκάρισμα...Πριν προλάβω να τελειώσω είχε έρθει ήδη η Νικόλ και με περίμενε γυμνή στο κρεβάτι...
Αρχίσαμε να μιλάμε για να σπάσει ο πάγος περί ανέμων κ υδάτων, για διάφορα θέματα της δουλειάς κλπ και αποδείχτηκε πολύ επικοινωνιακή και ναζιάρα...Με δική μου πρωτοβουλία ξεκίνησα να της κάνω λίγο μασάζ για να έχω την ευκαιρία να απολαύσω την μαλακή κ λεία επιδερμίδα της και το σφιχτό κορμί της κάτι που έδειξε να απολαμβάνει και για αυτό το λόγο μου το ανταπέδωσε αργότερα με ευχάριστα αποτελέσματα...Μεγάλο χαμόγελο
Ξεκίνημα του αγώνα, με εκείνη να είναι από πάνω μου, να έχει φέρει το στήθος της στο πρόσωπό μου και εγώ να περιποιούμαι τις ρώγες της αργά αισθησιακά και κείνες να ανταποκρίνονται άμεσα...Μικρά, πνιχτά βογγητά ήταν η αληθοφανής συμμετοχή της... Σιγά σιγά άρχισε να κατεβαίνει πιο χαμηλά, φιλώντας με στο κορμί μου μέχρι που έφτασε στον "πρωταγωνιστή"...Άρχισε να περνάει αργά τα νύχια της από όλη την περιοχή, σαν απαλό χάδι, κάτι που ήταν λες και με χτύπαγε ρέυμα...φοβερή αίσθηση. Μόλις είχαμε πλήρη ανόρθωση, πέρασμα προφυλακτικού και ξεκίνημα στης στοματικής της περιποίησης. Καλό το στοματικό της, χωρίς εξάρσεις, αρκετά βαθύ και υγρό, με περιστροφές γλώσσας και κεφαλιού. Δεν περιποιήθηκε καθόλου τη γύρω περιοχή. Έδωσε τη δέουσα προσοχή για αρκετό χρόνο και είχε τέτοιο στήσιμο που μου επέτρεπε να έχω επαφή με το κορμί της...Ξάπλωσε μετά και είχε έρθει η σειρά για τη δικιά μου περιποίηση. Ξεκινώντας φιλιά από το λαιμό της, τα μάγουλά της, περνώντας από το στήθος της, έφτασα στο αιδοίο της. Πεντακάθαρο, μοσχομυριστό, τέλειο ανατομικά, με μεγάλα χειλάκια και μικρό. Απολάμβανα να το περιποιούμαι, κυκλικές κινήσεις κατόπιν δικής της προτροπής και έδειχνε να της αρέσει...Παράλληλα με το ένα της πόδι ασχολιόταν με τον "μικρό λαγό" ανεβάζοντας έτι περαιτέρω την ευχαρίστηση.
Ξεκίνημα του ταξιδιού προς την κορύφωση με ιεραποστολικό, με πολύ καλή αίσθηση κατά τη διείσδυση, στην αρχή αργά,με μικρές κινήσεις, με εκείνη να με κοιτάει στα μάτια και να κουνάει τη λεκάνη της ρυθμικά. Απέφυγε διακριτικά οποιαδήποτε επαφή των στομάτων μας και σιγά σιγά ανέβηκαν οι ρυθμοί. Εκείνη ακολουθούσε το ρυθμό, έκανε κάτι μορφασμούς πολύ ερεθιστικούς. Στη συνέχεια ενωμένα τα πόδια της μπροστά μου, μιας κ ήθελε όπως μου είπε να να με νιώθει βαθιά μέσα της(την πιστέψαμε...Γλώσσα) Επόμενη στάση στα 4, με θέα τον όμορφο κωλαράκο της, ωραίο στήσιμο, με σπάσιμο της μέσης, καλή εφαρμογή και με δυνατό σφυροκόπημα συνεχίσαμε για αρκετά λεπτά μέχρι που γυρίσαμε σε reverse cowgirl με δική της πρωτοβουλία. Ωραία η θέα του πίσω μέρους του κορμιού της στο μισοσκόταδο καθώς ανεβοκατέβαινε πάνω στο έτοιμο να εκραγεί πέος μου...
Το τελείωμα μας βρήκε αντικρυστά, με μένα να απολαμβάνω τα υπέροχα πατουσάκια της με το γαλλικό πεντικιούρ στα καλοσχηματισμένα δαχτυλάκια της και μετά από λίγο να αφήνω πάνω τους τη συσσωρευμένη ενέργεια τόσων ημερών.
Μια πολύ καλή συνάντηση συμπερασματικά με τη γλυκιά Νικόλ, σε κλίμα σαφώς gfe, δεκτική, υπομονετική και με καλή συμμετοχή! Τιμάει τα λεφτά που παίρνει και ανεβάζει αρκετά το επίπεδο και τον ανταγωνισμό στον όμιλο!!
Αυτά από μένα. Σας εύχομαι τα καλύτερα.Κουλ

ΥΓ: Μικρό μελανό σημείο, μιας και μετά από καιρό έκανε την επανεμφάνισή του το γνωστό σύστημα της αυξομείωσης της μουσικής, στον ευγενικό κατά τα άλλα κύριο επί της υποδοχής. Δεν είχα κάτσει δα και τόσο πολύ...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 31, 2013
Όνομα κοπέλας
Νικόλ
lagonisian
Τιμημένος
282
Πόντοι:
26.470
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 geroksouras

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Σεπτεμβρίου, 2013
Η κριτικη βοηθησε μονο 6 απο τους 27 Χμμμ;Χμμμ;Χμμμ;
Δηλαδη οι υπολοιποι τι αλλο θελανε να διαβασουν; Λεπτομερης περιγραφη κοπελας, χωρου, υπηρεσιων...
Τεσπα αβυσσος η ψυχη.
+1 απο μενα Λαγουδακο μου. Χμμμ;Η Νικολ, η Αντρεα και η Βικτωρια ειναι οι μονες κοπελες του "ομιλου" που αξιζουν.
Σου μενει μια για να εχεις πληρη εικονα.
Οσο για τη μουσικη, το αποκλειω να εγινε επιτηδες. Ισως ειχε πτωση τασης η ΔΕΗ. Δεν τα κανουν αυτα στη Γερμανοαλυσιδα.....Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο
03 Σεπτεμβρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

τα χουμε πει , τα χουμε χιλιοξαναπεί...η ψηφοφορία δεν είναι αντικειμενική...πολλοί ψηφίζουν χωρίς καν να διαβάσουν, μόνο κ μόνο επειδή την έγραψε το τάδε μέλος εκδηλώνοντας τη συμπάθεια/αντιπάθεια προς το συγκεκριμένο μέλος ή το συγκεκριμένο στούντιο...βγάζουν απωθημένα, κόμπλεξ, οπότε ελάχιστη σημασία δίνω στα νούμερα...σημασία έχει ότι κάποιος αντικειμενικός σίγουρα θα βρει χρήσιμη την κριτική...
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2