Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 164 10
Sex Studio 143488
Γενική βαθμολογία

6.0
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Ιζαμπέλα λοιπόν.

Μόλις εμφανίστηκε έκανε παιχνίδι με το στύλο στην μέση του σαλονιού, έγλυφε τα δάχτυλα της και μας έδειχνε τον κώλο της.

Φάτσα δεν μου άρεσε, μελαχρινή, μικρό βυζάκι, κωλαράκι σφιχτό.

Πέρασα με το απλό πρόγραμμα των 30 ευρώ.

Ζήτησα πετσετούλα και έκανα ένα σύντομο ντουζάκι. Η Ιζαμπέλα ήρθε μόλις σκουπιζόμουν.

Με κοιτούσε όρθια και άρχισε πάλι να γλύφει τα δάχτυλα της ενώ έσκυβε και μου έδειχνε και πάλι το κωλί της ενώ αυτοδαχτυλιάζονταν.

Δεν άντεξα ο έρμος και αφού έριξα το πετσετόνι πήγα να τη χαμουρέψω στα όρθια. Μόλις τη πλεύρισα το μωρό δυσανασχέτησε όμως.

Εν συνεχεία ξάπλωσα και άρχισε να με χαϊδεύει, έγλυψε και ολίγον τους όρχεις και μετά πέρασμα καπότας.

Πίπα μέτρια οπότε της έκανα νόημα να ανέβει από πάνω μου. Το μωρό δεν το κατέχει όμως το άθλημα, χοροπηδούσε στο πούτσο μου σαν κατσίκι ΚΡΙ - ΚΡΙ. Προσπάθησα να τη ρεγουλάρω λίγο αλλά αυτή το χαβά της.

Τη γύρισα στα τέσσερα. Κωλαρίγκος νεανικός και σφιχτό κορμί. Της έδωσα δύο φιλάκια στα κωλομέρια και με λεει NO KISSES. Άρχισα να ξενερώνω και αφού έριξα κάποια σπρωξίματα τη γύρισα σε ιεραποστολικό μπας και δω χαϊρι αλλά εις μάτην. Μόλις πλησίασα το πρόσωπο της μύριζε το στόμα της και τα μαλλιά της τσιγαρίλα. Φάουλ επαγγελματικό και τρελό αντικούκου. Της τσακωσα τα πόδια τα έβαλα στους ώμους μου και τελείωσα αλλά με παίδεψε πολύ.

Εν κατακλείδι : δεν ταίριαξαν καθόλου τα χνώτα μας. Γαμήσι μέτριο, τυπικό και ανιαρό. Ούτε γλωσσόφιλα παίξανε ούτε δάχτυλα. ϊσως το μωρό δεν με γούσταρε, ίσως τη πέτυχα σε κακό timing δεν ξέρω. Εύχομαι άλλοι συναθλητές να περάσουν πολύ καλύτερα από μένα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 27, 2013
Όνομα κοπέλας
Ιζαμπέλα
gabetsos
Ενεργό Μέλος
45
Πόντοι:
601
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Αυγούστου, 2013
Ωστε NO εε??? Μαλιστα...αν και δεν την δοκιμασα, μου εκανε κακη εντυπωση στο σαλονι.
Κανενας αισθησιασμος, παρα μονο ενα κακόγουστο show για πεινασμενα 18χρονα...με ολο το σεβασμο σ αυτους που περασαν καλα...
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1