Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 35 10
Γενική βαθμολογία

7.2
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Γυρίζοντας ξημερώματα (5:30 π.μ) από καζίνο της γειτονικής χώρας και έχοντας πάρει και τα σώβρακα των dealers εγώ και άλλοι 3 φίλοι κατευθυνθήκαμε ολοταχώς στα σκοτεινά δρομάκια της περιοχής του Μύλου. Όντας η διάθεση στα ύψη , η τσέπη γεμάτη και η πούτσα σούζα σηκώσαμε χειρόφρενο Νικ. Ουρανού 1Α. Αίφνης βγαίνει μια ξανθιά ψηλή γυναικάρα με μπότες και ταττού κάτι σαν νεράιδα στο δεξί κωλομέρι με κάτι τούμπανες σιλικονάτες βυζάρες ονόματι Χριστίνα! Η υπηρεσία μονολογούσε τον σκοπό της αλλά δεν άκουσα τίποτα καθώς η αίσθηση της οράσεως σαφώς και υπερίσχυε της ακοής. Σχεδόν υπνωτισμένος δίνω το αντίτιμο των 30€ και τραβάω εμπρός ολοταχώς στο δωμάτιο με ένα χτιστό στρόγγυλο κρεββάτι. Η Χριστίνα δεν άργησε να με ακολουθήσει και να ξαπλώσει δίπλα μου. Με υποδέχτηκε με χάδια και πεταχτά φιλιά και με μια αστραπιαία επαγγελματική κίνηση μου φόρεσε το πηλήκιο χωρίς να το πάρω πρέφα! Ξεκίνησε ένα υγρό και deepthroat bj που με απογείωσε σε δευτερόλεπτα. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα έδινε σκαμπίλια στη γλώσσα της κοιτώντας με μέσα στα μάτια και μου χαμογελούσε όλο σκέρτσο και νάζι! Ως εδώ και μη παρέκει σκέφτομαι και την γυρνάω σε ιεραποστολικό όπου ξεκίνησα κάπως γρήγορα και αυτή τρομαγμένη μου λέει σιγά σιγά μη μου τελειώσεις γρήγορα και δε το ευχαριστηθείς ( για δες φιλότιμο ε; ) Μετά από λίγο της λέω να έρθει πάνω μου και αφού κάθισε για μόλις 20" έτσι , μου λέει ξέρω μια καλύτερη στάση και μου γυρίζει πλάτη χαρίζοντας μου τη θέα της υπέροχης κωλάρας της καθώς χοροπηδούσε σαν αυστραλέζικο καγκουρό πάνω μου! Στη συνέχεια την προτρέπω για doggystyle όπως και έγινε! Μετά από ένα αδυσώπητο σφυροκόπημα και έχοντας περάσει αρκετή ώρα νόμιζα ότι κάποιος χτύπησε την πόρτα συνθηματικά για να τελειώσει η παράσταση! Έλα που όμως μάλλον είχα παραισθήσεις γιατί μόλις ρωτάω την Χριστίνα αν άκουσε την πόρτα και αφού της ανακοίνωσα ότι τελειώνω σε λίγο ( σκεπτόμενος ότι ο χρόνος μου τελείωσε ) αυτή φώναξε δεν άκουσα τίποτα , συνέχισε! Άξιο αναφοράς ( καθότι πρωτόγνωρο για μένα ) είναι ότι όταν έβαλα τις μηχανές στο full για να τελειώσω αυτή άρχισε να παίζει με την κλειτορίδα της και έδειξε να το απολαμβάνει και να τελειώνει! Τότε για μια στιγμή μου πέρασε από το μυαλό το εξής: ή η Χριστίνα έχει υποκριτικό ταλέντο hollywood και άνω ή είναι σοβαρή παράλειψή μου τόσο καιρό να μην έχω στείλει μια cv card στη vivid για μια θέση πορνοστάρ χαχαχα! Έπειτα από όλα αυτά το μοιραίο δεν άργησε να συμβεί και στα πρόθυρα καρδιακής προσβολής αδειάζω όλο μου το είναι μέσα στο καυτό μουνάκι της Χριστίνας ! Πήγα να τραβηχτώ και πάλι δε μ'άφηνε λέγοντας μου ότι θέλει μέχρι και την τελευταία σταγόνα για να με αποδεσμεύσει. Πριν φύγει με ρωτάει στο άσχετο αν είμαι από το εξωτερικό και όταν την ρώτησα γιατί το λέει αυτό , μου απαντάει ότι της έκανε εντύπωση που της είπα γύρνα doggystyle και όχι γύρνα στα τέσσερα και ότι μόνο μια φορά της το έχει πει αυτό κάποιος μη Έλλην. Εκεί ήταν που έβαλα τα γέλια με αυτά που άκουγα πρωϊνιάτικα! Με τα πολλά και με τα λίγα αφού με ρώτησε από που είμαι κτλ και αφού μόνο γνωστοί δε βγήκαμε στο τέλος ήρθε η ώρα να αποχωρήσω από το δωμάτιο. Εν κατακλείδι λοιπόν ακόμα και το value for the money είναι λίγο για να περιγράψει αυτό που είχε συμβεί! Ίσως η καλύτερη επαγγελματίας που έχω δοκιμάσει ως τώρα ! Κανονικά τέτοια διαμάντια θα πρέπει να τα κρατάμε καλά κρυμμένα για λίγους αλλά όντας ειλικρινής και ανιδιοτελής και καθότι η συνείδηση μου δε μου το επιτρέπει , συστήνω ανεπιφύλακτα σε όλους αυτό το θαύμα του αγοραίου έρωτα με άρωμα Ουκρανίας! Εννοείται ότι εξαιρούνται οι άνθρωποι με καρδιακά προβλήματα διότι θα συγκινηθούν τα μάλα και θα υποστούν τις συνέπειες Εμμμμ ! Προσωπικά θεωρώ ανεπίτρεπτο να φύγει κανείς από αυτόν τον μάταιο κόσμο χωρίς να απολαύσει του καρπούς της Χριστίνας!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 20, 2013
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Μέλος
8
Πόντοι:
16
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Οκτωβρίου, 2013
Μια δεύτερη επίσκεψη πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στη Χριστίνα ! Για άλλη μια φορά πέρασα τέλεια με την γυναικάρα. Άξιο αναφοράς το ισπανικό δωράκι που μου έκανε Έρωτας Προφανώς με συμπαθεί ιδιαιτέρως Εμμμμ
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1