Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 164 10
Sex Studio
143488
Γενική βαθμολογία
8.1
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Παρασκευη 16/08 λιγο μετα τις 23.15 εγινε η καταθεση στην Πορνοιζαμπελλα...Εμφανιζεται στο σαλονι και κανει εναν ομολογουμενως πολυ αισθησιακο για τα ματια μου pole dancing...Μετριου αναστηματος η κοπελα,αδυνατη με μικρα ολιγον κρεμαστουλικα βυζακια με σκουρη ρωγιτσα...Μαυρο καρε σπαστο προς σγουρο μαλλι,λευκη επιδερμιδα...Γενικα απο εμφανιση δεν ειναι του γουστου μου,αλλα λιγο ο χορος,λιγο το ενστικτο με εκαναν και περασα...Πηρα το προγραμμα με γυμνο τσιμπουκι,απο 50 εουρος μου το αφησε η κοντη μελαχροινη κουτσομπολα τσατσα 40 ...Πετσετουλα και βουρ στη ντουζιερα.Η κοπελα μπαινοντας με πετυχε να κανω μπανιο κι εδω αρχιζουν τα ωραια Ανοιγει την πορτα της ντουζιερας κι οπως ξεβγαζα τις σαπουναδες με τραβαει εξω.Παιρνει την πετσετα με σκουπιζει στα πεταχτα και μου αρχιζει μια πιπα πολυ προστυχη,στα ορθια με μπολικο φτυσιμο και σαλιωμα πεους και καλαμπαλικινγκ χωρις χερια.Μετα με τραβαει προς το μερος του κρεβατιου,με πεταει κατω,γυρναει τον κωλο της στη μουρη μου σκυβει και βαζει δαχτυλο στη μουναρα της Πηγα κι εγω να της βαλω δαχτυλο,αλλα δε μου το επετρεψε ..Στη συνεχεια λιγο ακομα πιπα στο κρεβατι , επειτα μου βαζει με το στομα της με ωραιο τροπο την καποτα,στηνεται στα 4 και σφυροκοπημα.Εκει ηταν το καλυτερο,ειχε καβλωσει η μικρη πολυ,ηταν πολλη υγρη και τα εδωσε ολα.Το μονο μειονεκτημα ηταν οτι σε ενα σημειο σταματησε και μου ειπε οτι πρεπει να τελειωσω γιατι περασε η ωρα .Οκ ειμασταν αρκετη ωρα στο δωματιο,αλλα αφου κι εσυ γουσταρεις μωρη τι μου λες να τελειωνω... Τεσπα τη γυρναω μετα ιεραποστολικο,αλλα δεν μπορουσα να τελειωσω με τπτ,μου εσφιγγε η καποτα πολυ.Τη βγαζει και με παιρνει ξανα πιπα και μεσα σε δευτερολεπτα εχυσα στο στομα και στο προσωπο της...Εδω της βγαζω το καπελο.Κοντολογης ηταν μια πολλη πετυχημενη καταθεση,συνολικα πανω απο 20-25 λεπτα σιγουρα και αν δε μου ελεγε η κοπελα οτι πρεπει να τελειωσω και αν η τσατσα δεν ανοιγε τερμα τη μουσικη θα ηταν ολα τελεια.Η Ιζαμπελα λοιπον ειναι VFM,συστηνεται ανεπιφυλακτα,εγω θα ξαναπαω σιγουρα.Ειναι 21-22 χρονων απο Ουκρανια με πολλη ορεξη. Να αναφερω επισης οτι το δωματιο σε γενικες γραμμες ηταν καθαρο και το κρεβατι δεν ετριζε.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 16, 2013
Όνομα κοπέλας
Ιζαμπέλα
Υπηρεσίες
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού