Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 164 10
Sex Studio 143493
Γενική βαθμολογία

8.1
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Ξεκίνησα για μια απλή τυπική μπουρδελότσαρκα, αλλά το πρόστυχο σαλονάρισμα της Ιζαμπέλλας με παρέσυρε και δεν το μετάνιωσα...

Η Ιζαμπέλλα είναι φρέσκο κοριτσάκι (γύρω στα 20-23 την έκοψα), κανονικού ύψους (167-170cm), με μαύρα μαλλιά και λευκό απαλό δερματάκι.
Από εμφάνιση μου θύμισε λίγο τη Κίρστεν Ντάστ. Ένα ακόμα κοινό που έχουν είναι ότι δε μιλάνε και οι δυο γρι ελληνικά.

Πήρα πρόγραμμα γυμνό με cim και μπούκαρα στο δωμάτιο πού είχα πρωτοσυνατηθεί με Λάουρα-Ορίτζιναλ (αχ...ωραίες εποχές). Η ευγενική,
αλλά και κάπως πολυλογού τσατσά (εξού και το 9) μου έδωσε πετσετούλα (καφέ με ρίγα ρε πούστη, απορώ από ποια εποχή είναι?) και τη καρτούλα
συμμετοχής (στις 7 η μια δώρο).

Το μωρό βιάστηκε κάπως και με πέτυχε στο ντουζ. Αναγκαστικά ξάπλωσε και με περίμενε... Βγαίνω λοιπόν και σηκώνεται κι αυτή. Της ορμάω κι αρχίζω
τα χαμουρέμετα σε βύζους και λοιπό κορμί. Το βυζί παρεπιπτόντως μικρό και πεσμένο αλλά με μαύρη καβλωμένη ρώγα. Προσωπικά δεν με χάλασε.
Αυτή μου υποδεικνύει να ξαπλώσω και ξεκινάει όρθια ένα ψιλόsexshow το οποίο ομολογουμένως γούσταρα. Άρχισε να σκύβει να τουρλώνει την κωλάρα της
και να δαχτυλώνεται.Καλή φάση! Έπειτα ορμάει πάνω μου με διάθεση αγριόγατας με μοραφασμούς και τέτοια και αρχίζει να με γλύφει σε όλο μου το κορμί,
μέχρις ότου κατέληξε στους δορυφόρους τους οποίους και περιποιήθηκε δεόντως! Κάτέβηκε και πιο χαμηλά και είχαμε και υποψία rimjob, που
διακριτικά ψιλοαπέφευγα. Πάντως την έκοψα πολύ πρόθυμη για τους λάτρεις του είδους να πάει και πιο χαμηλά και πιο βαθιά !

Έπειτα ξεκινάει βαθιά υγρή πίπα με deep και με χτηπύματα στη γλώσσα και τέτοια... Μου τον έγλυφε από πάνω μέχρι και κάτω και με κοιτούσε στα μάτια.
Από τις καλύτερες που μου έχουν κάνει, έτρεμαν τα γόνατα μου όταν σταμάτησε και μακράς διαρκείας.
Όχι σαν κάτι άλλες που μόλις καβλώσεις σε ρωτάει πως θές?

Για πρώτη στάση της κάνω νόημα να με καβαλήσει κι ενώ μου φάνηκε πως δεν της άρεσε έδειξε περισσή όρεξη και κέφι. Στην αρχή σκαμνάκι έπειτα
κάθησε κανονικά κι αρχισε να κουνιέται καυλιάρικα. Ακόμη κι όταν πήγα να πάρω πρωτοβουλία εκείνη δε στάματησε και συνέχισε να κουνιέται. Με προτροπή
μου λοιπόν γυρίσαμε σε ιεραποστολικό. Εκεί της έβαλα και 2 δάχτυλα. Χοάνη μου φάνηκε, αλλά γενικά η αισθηση ήταν καλή πάντως. Πήγα να τη γλείψω κιόλας
γιατί μου φάνηκε ωραίο και πεντακάθαρο το μουνάκι της, αλλά δεν δέχτηκεΘυμός. Καλή συμμετοχή κι εδώ. Ευλίγιστη αρκετά, της έβαλα τα πόδια στους ώμους
και σφυροκοπούσα για αρκετή ώρα. Ακόμα κι όταν επιβράδυνα για να πάρω ανάσες αυτή έπαιρνε πρωτοβουλίες.Δεν κατάλαβα αν το γούσταρε τόσο πολύ ή απλώς ήθελε να με τελειώσει. 3η στάση στα τέσσερα με καλό στήσιμο και πάλι. Την απόλαυσα γιατί έχει ωραίο κώλο. Ακόμη κι εκεί έπαιρνε πρωτοβουλίες. Δυνατό σφυροκόπημα το οποίο έδειξε να μην πολυαντέχει, αλλά δέχτηκε αδιαμαρτύρητα. Κάποιες στιμές ανάμεσα στα ψεύτικα αχ-βαχ φεύγανε κάτι τσιρίδες(μάλλον αληθινές). Αν δεν είχα το νου μου για το τελείωμα θα βαρούσα και πιο πολύ. Οπότε βγάζω την καπότα και της τα δίνω στο στόμα. Τα ρούφηξε όλα για αρκετή ώρα μέχρι να στραγγίξει και με κοιτούσε στα μάτια. Ωραία πράματα.

Έπειτα πήγε στο νιπτήρα και ξεκίνησε ταυτοχρονα τυπικές εργασίες καθαρισμού και υγιεινής. Social time δεν είχαμε όπως καταλαβαίνετε.

Στα θετικά ότι δεν έβγαλε τα ψιλοτάκουνα καθόλη την διάρκεια. Γλωσσόφιλα δεν έκανε αν και στο τέλος προσπάθησε να με καληνυχτήσει με ένα φιλί στο στόμα.
Υπόψιάζομαι ότι θα υπάρξει μέλλον με την κοπέλα. Μου βγάζει να της κάνω διάφορα...

Μάλλον έχει βρει φωλιά η Μισέλ στην Ουκρανία Χαμόγελο
Δεν εγγυώμαι ότι θα έχετε όλοι ανάλογα καλή εμπειρία. Η τελευταία κριτική που έγραψα είχε συναγωνιστές με αντίθετες απόψεις. Για άλλη μια φορά πάντως προσπάθησα αυστηρά να μείνω στα γεγονότα.

Υ.Γ.
Εμφάνιση αν μπορούσα θα της έβαζα 7,5
Σχέση απόδοσης/τιμής έβαλα 8 γιατί με τα ίδια λεφτά η Αντριάννα η Τουμπανίεθ μου έκανε παπάδες και την έχω σαν μέτρο σύγκρισης πλέον.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 18, 2013
Όνομα κοπέλας
Ιζαμπέλα
Paktosis
Μέλος
29
Πόντοι:
16
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Αυγούστου, 2013
πολύ ωραία κριτική, καλογραμμένη και με χιούμορ
υπήρχε επίσημα πρόγραμμα με cim; πόσο κοστίζει;
τον πήρε στο στόμα ή της τα έδωσες από απόσταση;
21 Αυγούστου, 2013
Υπάρχει "επίσημο" πρόγραμμα στα 60 ευρώ

Προσπάθησε να τον πάρει στο στόμα, αλλά εγώ προτίμησα από απόσταση...
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2