Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 393 10
Sex Studio 352466
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
καλησπερα σε ολους τους συναγωνιστες μετα απο παραμονη στην αθηνα και τον αυγουστο αφου δεν μπορεσα να παω διακοπες ειπα να πεσω με τα μουτρα στη μαχη κατα της γενικοτερης κρισης και να τα γυρισω ολα.Ομως τις τελευταιες μερες και απο καποιες αποτυχημενες καταθεσεις ενταξει ισως δεν εκανα και τις καλιτερες επιλογες ειχα απογοητευτει απο φυλης και μεταξι και ετσι περασμενα μεσανυχτα παιρνω αποφαση να την κανω για στουντιο μπας και δω φως ετσι ανεβαινω βριλησου και ξεκιναω την γυρα μου απο το55 εκει λοιπον με υποδεχτηκε ο πολυ ευγενικος και σωστος τσατσος θα ελεγα και μου παρουσιαζει πρωτα την τζουλια και μετα την πιο μιλφ την εμανουελλα η οποια μου κανει ενα ανευ προηγομενου πεσιμο αρχιζοντας να με φιλαει στο πρροσωπο και μετα μου βαζει το χερι μεσα απο την βερμουδα και μου πιανει τον πουτσο μιλαμε με αφησε αναυδο με ειχε ηδη φτιαξει χωρις να σκεφτω δινω τα τελευταια φραγκα που ειχα και εβγαιναν50 και μπαινω δωματιο μετα απο λιγο ερχεται και η εμανουελλα που ειναι τουμπανο απο σωμα και κορμαρα και ξεκιναμε αμεσως προκαταρκτικα εντονα με παθος και με ενα γλυψειμο απο μερους που ξεκιναγε απο τα ωραια ποδαρακια της μεχρι και τα βυζομπαλα περνωντας και απο το πεντακαθαρο μουνακι της η τυπισα ειχε φτιαχτει για τα καλα και με πλακωνει με δικια της πρωτοβουλια σε κατι γλωσσοφιλα απιστευτα πραγμα που μου εκανε ιδιαιτερη εκπληξη γιατι αυτο συνηθως οι κοπελες το αποφευγουν και εγω δεν τους το ζηταω μονο αν γουσταρουν γενικα η συμετοχη το παθος που ειχε η εμανουελλα ηταν φοβερο πραγματικα ειχα πολυ καιρο να περασω γιατι στουντιο δεν παω συχνα εδωσα αρκετα αλλα ηταν γαματα προτεινεται ανεπιφυλακτα καλη συνεχεια σε ολους

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 13, 2013
Όνομα κοπέλας
Εμανουέλλα
Υπηρεσίες
Τιμημένος
146
Πόντοι:
1.456
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια