Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 4 10
Sex Studio 24468
Γενική βαθμολογία
 
9.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Χθεσινή 04-08-2013 καταδρομή στη Δράμα !

Ήταν ώρα γύρω στις 19,30 , που πήγα , επισκέφτηκα πρώτα το καινούργιο Στούντιο( 2ο χλμ Φτελιά – Καλαμπακιου ) Μεταφέρθηκε από το Παπαργυρη 16 Δράμα.

Αφού έβγαλα φωτός ( βλεπε φορουμ ) , και τα είπαμε με τον ιδιοκτήτη , δεν βγήκε αμέσως η κοπέλα ακόμα , σκέφτηκα καλά τα είπαμε άιντε να την κάνω , καμιά θιτσα θα χει που δεν βγάζει και γούστα, ίσως γι αυτό δεν με λέει να περάσω, κάνω πώς να δω μέσα από περιέργεια , να σου και με ορμάει με αγκαλιάζει η Σισσυ , αμάν έπαθα έκπληξη , μου γίνε κάγκελο το καυλι μου με φιλούσε με αγκάλιασε με θυμόταν από τον Μάρτιο του 2011 στο Παπαργυρη , που την είχα πάρει.

Τα είπαμε λιγάκι με την Σισσυ και μετά την έδωσα πάνω από 30 ευρώ και μπήκα στο δωμάτιο.
Η ΣΙΣΣΥ Έρωτας κατάξανθη κοντή πολύ ζωηρή γύρω στα 35 με ωραίο καυλωμένο στήθος και αφράτο κωλαράκι !

Τα προγράμματα της αρχίζουν απο 30 απλό και κάνει και γούστα αρκεί πλερουα , τιμές φιλικές κάνει και παρτουζα άμα πάτε 2 φιλαράκια μαζί δεν λει όχι (2 one 1 ) , κάνει πολύ καλά προκαταρτικά , κάνει σπέσιαλ τσιμπουκακι (δίχως καπότα ) και καλό καραμέλωνα στις μπάλες , αφήνει γλείψιμο στο πεντακάθαρο μουνακι της και καλό πρωκτικό , ισπανικό σπέσιαλ , παρτουζα !

Η Κοπέλα δουλεύει από 11πμ -2 το βράδυ !

Μετά είπαμε λίγα στο δωμάτιο , πάλι με αγκαλιές και παθιάρικα φιλιά ,γλωσσοφιλια , ξεκίνησε με ακαποτη πίπα σπέσιαλ με καραμέλωμα στις μπάλες πολύ με καύλωσε και με το 69 με το γλυφωμουνι που της έκανα και επεξεργαζόμουν το υγρό μουνακι της στη αρχή έλεγε δεν της αρέσει αλλά μετά το ήθελε με το παραπάνω , αφού έγινε η συστη με ρώτησε πως γουστάρω να την γαμησω είπα ιεραποστολικό! Μετά έβαλε το σκουφάκι και κατευθείαν στο ψητό...Κατσικογάμης

...Μετά από πάνω ,κάτω , πλάγια ,στα 4 , γουστάρει άγριο σεξ Κατσικογάμης τις αρέσει με είπε!
…με έλεγε συνέχεια σκίσε με αγόρι μου το μουνακι μου έτσι έτσι καυλωνωωωω με βογγητά είχε γίνει μούσκεμα το τρυφερό μουνακι της , ενώ καθόταν αυτή από πάνω εγώ επεξεργαζόμουν με τα δάκτυλα την κωλοτρυπα της !!!
μετά από ολιγωρη μάχη με λέγε χυσε με μωρό μου στο καυλωμενο μουνακι μου και με γλύφε τα αυτιά με τσιμπούσε τις ρώγες μου.
Στο τέλος κάθετε γονατιστή κάτω πεταει την καπότα με γλύφει τα αρχιδια με λέει θέλω να με χύσεις στα βυζιά μου , με βαλε και τον πουτσο ανάμεσα στα βυζιά της και τον έτριβε , έπειτα την ξαπλώνω στο κρεβάτι και συνεχίσει το ισπανικό και με λέει χύσε με και την χύνω στα βυζιά της και στην μάπα της , την πείραξε ολίγων αλλά της άρεσε .

Μου ρίξε και μια φάπα , στο μάγουλο , γιατί την λέρωσα το όμορφο προσωπάκι της . Αλλά μετά αφού πλυθήκαμε στο μπάνιο αγκαλίτσες και φιλιά .
Μου λέγε καυλιάρη άντρα πότε θα ξανάρθεις να ξανακάνουμε έρωτα την είπα σύντομα.
Επίσης φοραει ακόμα το καυλωτικο άρωμα .

Στο τέλος αποχαιρετιθήκαμε με παθιασμένα φιλιά και σφιχτές αγκαλιές και έφυγα φουλ ικανοποιημένος .
Σας την συστήνω ανεπιφύλακτα !

Υπηρεσίες κοπέλας: Ελευθερο στοματικο , Πρωκτικό σεξ • Στάση 69 • «Ισπανικό» , Παρτουζα ( 2one 1 ) , Γλωσσόφιλα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 04, 2013
Όνομα κοπέλας
Σίσσυ
kouklakis
Τιμημένος
Εγγραφή:
14 Ιαν 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
72
Likes:
42
Πόντοι:
1.096
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Αυγούστου, 2013
Ωραιος με την κριτικη φιλε...αναλυτικη...αλλα νομιζω κανεις λαθος...δεν δινει κωλο η σισσυ...εχω παει καποιες φορες...και ποτε δεν μπορεσα να παρω...παρολο που ειπα και για παραπανω χρηματα....απλα να ειμαστε ακριβεις..και παλι ευχαριστουμε..
02 Σεπτεμβρίου, 2013
Σε μενα με ειπε οτι δινει , την εβαλα και δακτυλα στην κωλοτρυπιδα της και δεχτηκε , δεν την γαμησα απο κωλο αλλα και ο Γιαννης τα ιδια με ειπε οτι δινει κωλο και παρτουζα κανει τωρα αν δεν γουσταρει σε μερικους δεν μπορω να κανω τιποτς...Money Mouth
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2