Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 83 10
Γενική βαθμολογία

8.1
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Η Μάγια είναι εντυπωσιακή στο σαλόνι, ψηλή, με ωραίο σώμα και περπάτημα, αλλά και χαμόγελο από τις χειλάρες της γεμάτο προσμονή. Στο στόμα μου θύμισε λίγο τη Λάουρα από Κασσάνδρας. Το πενηντάρικο βγήκε αυτόματα και πέρασα για απλό πρόγραμμα στο όμορφο και σούπερ άνετο δωμάτιο. Η πετσετούλα και οι παντόφλες σφραγισμένα στη ζελατίνα, αλλά η μυρωδιά της πετσέτας με έβαλε σε σκέψεις, όχι ότι δεν ήταν πλυμένη, αλλά για το απορρυπαντικό που χρησιμοποιούν...
Η κοπέλα ήρθε μετά από λίγο και ξεκινήσαμε σε πολύ ήρεμους ρυθμούς που μου αρέσει. Δεν έκανε κάποιο άλλο προκαταρκτικό, αλλά αμέσως ξεκίνησε να γλύφει και να ρουφάει τα παπάρια μου και τη βάση του πούτσου μου, ενώ με το χέρι της, χάιδευε απαλά τον πούτσο. Δεν άργησα να ανταποκριθώ, οπότε περασε προφυλαχτικό και ξεκίνησε μια καλή πίπα και πάλι σε χαλαρούς ρυθμούς. Όλο αυτό το χρόνο μου άνοιγε τα πόδια της και επέτρεπε να την χαϊδεύω και εγώ παντού (δεν δοκίμασα να βάλω δάχτυλο μέσα στο μουνί της). Στη συνέχεια, με καβάλησε φέρνοντας το (μικρό και λίγο χαλαρό) στήθος της στο πρόσωπό μου. Η αίσθηση ήταν αρκετά καλή. Μετά γύρισε στο πλάι, και στη συνέχεια χωρίς να βγω από μέσα της γύρισε μπρούμυτα όπου μετά από λίγο ήρθε το τέλος. Με άφησε να την φιλήσω και να την χαϊδέψω για λίγο στο κορμί της και μετά αρκετά γρήγορα σηκώθηκε ντύθηκε, με αποχαιρέτησε με ένα φιλί και έφυγε.
Γενικά ήταν μια τυπική συνεύρεση πενηντάρικου. Δεν έχω κάποιο παράπονο, εκτός του ότι θα ήθελα περισσότερα προκαταρκτικά, αλλά δεν έχω και κάτι ιδιαίτερο να θυμάμαι.
Τελευταίο σχόλιο για το value for money που ολοένα και πέφτει. Και στο απλό πρόγραμμα των 50 Ευρώ, οι κοπέλες θα μπορούσαν να κάνουν 1-2 πραγματάκια παραπάνω, π.χ. να σου κάνουν 1-2 λεπτά μασάζ. Στις τελευταίες επισκέψεις μου, κάποιες κάνουν το κάτι παραπάνω κάποιες όχι. Κερδισμένες οι κοπέλες και τα στούντιο που θα προσφέρουν αυτό το παραπάνω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 31, 2013
Όνομα κοπέλας
Μάγια
Νέο Μέλος
28
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού