Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 191 10
Sex Studio
163075
Γενική βαθμολογία
4.3
Εμφάνιση κοπέλας
4.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
Ρε αντε γεια...
Ξεκινάω το πρωί καβλωμένος, για GIlF... Μπαίνω μέσα, περιγραφή της γυναίκας δεν δίνω, έχει μια καλή ακριβώς από κάτω. Δίνω 50 ευρώ για ακάπωτο τσιμπούκι.
Μπαίνω στο δωμάτιο, κάνω ντουζάκι και μπαίνει η Μαρίνα. Με ρωτάει αν πλύθηκα και με κάνει και με μωρομάντηλο. Μετα αρχίζει την πιο χάλια πίπα που μου έχουν πάρει ποτέ στη ζωή μου...
Κάτι χαζογλυψειματα με την γλώσσα, κάτι ρουφηγματα στις μπάλες που πονούσα...
Ερχεται απο πάνω αλλά δεν το χει, την βάζω απο κάτω όπου τρώω δεύτερη ξενέρα, βρωμούσαν οι μασχάλες της!!! Αλλα εγώ ήμουν ο άπλυτος που με σκούπιζε με μωρομάντηλα!!!
Την στήνω στα 4 και εκεί με χτυπάει μια υποψία μπόχας από το μουνί, από τον κώλο, δεν ξέρω και τότε μου συνέβη για δεύτερη ή τρίτη φορά στη ζωή μου, να μην μπορώ να χύσω με τίποτα...
Τα παρατάω, η γιαγια την κοπανάει και εγώ κλαίω το πενηντάρικο...
Ξεκινάω το πρωί καβλωμένος, για GIlF... Μπαίνω μέσα, περιγραφή της γυναίκας δεν δίνω, έχει μια καλή ακριβώς από κάτω. Δίνω 50 ευρώ για ακάπωτο τσιμπούκι.
Μπαίνω στο δωμάτιο, κάνω ντουζάκι και μπαίνει η Μαρίνα. Με ρωτάει αν πλύθηκα και με κάνει και με μωρομάντηλο. Μετα αρχίζει την πιο χάλια πίπα που μου έχουν πάρει ποτέ στη ζωή μου...
Κάτι χαζογλυψειματα με την γλώσσα, κάτι ρουφηγματα στις μπάλες που πονούσα...
Ερχεται απο πάνω αλλά δεν το χει, την βάζω απο κάτω όπου τρώω δεύτερη ξενέρα, βρωμούσαν οι μασχάλες της!!! Αλλα εγώ ήμουν ο άπλυτος που με σκούπιζε με μωρομάντηλα!!!
Την στήνω στα 4 και εκεί με χτυπάει μια υποψία μπόχας από το μουνί, από τον κώλο, δεν ξέρω και τότε μου συνέβη για δεύτερη ή τρίτη φορά στη ζωή μου, να μην μπορώ να χύσω με τίποτα...
Τα παρατάω, η γιαγια την κοπανάει και εγώ κλαίω το πενηντάρικο...
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 01, 2013
Όνομα κοπέλας
Μαρίνα
Υπηρεσίες
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού