Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 148 10
Sex Studio
223937
Γενική βαθμολογία
9.8
Εμφάνιση κοπέλας
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Ακόμα αισθάνομαι τα τελευταία σπέρματα που δεν εκτοξεύθηκαν εις το λαστιχένιο καπέλο, να κατεβαίνουν αργά προς την ουρήθρα. Και όσο στραγγίζω από το ντουζάκι λέω να μοιραστώ και αυτή την εμπειρία. Ζέστη σήμερα και ενώ έχω κλικάρει στόχο βραδινής εξόρμησης, κάνω ζάπινγκ στα προγράμματα των στούντιο και πετυχαίνω τη Σελίνα να εργάζεται 10-17.00. Μόλις είχα γυρίσει από κέντρο και είχα κάνει το μπανάκι μου να φύγει από πάνω η λέπρα του καυσαερίου, οπότε βάζω κάτι πρόχειρο, μιας και σε λίγο θα το ξαναέβγαζα, και σε χρόνο ντε τε παρκάρω εις το αδιέξοδο του καταστήματος το δίτροχο εργαλείο. Σε 2 δεύτερα έχω ανέβει τη σκάλα σχεδόν έχω λύσει τη ζώνη στο δρόμο και με το 50άρικο στο χέρι χαιρετάω την υπηρεσία της το δίνω εις το χέρι (το 50άρι) την ώρα που με χαιρετάει και μου λέει είναι η Σελίνα τώρα και με κατευθύνει εις το πρώτο δωμάτιο δεξιά με το στρογγυλό κρεβάτι. Ωραία λέω κατσαρίδα δεν είμαι να πιάνω τις γωνίες θα γαμήσω και εδώ. Ξανά ένα ντουζάκι στα γρήγορα να φύγει το ελάχιστο του ιδρώτα που πρόλαβε να αναπτυχθεί εις την φρεσκοξυρισμένη περιοχή και πέριξ του πέουλου. Μικρή αναμονή όσο ψιλοέβλεπα την τσόντα εις την οθόνη και ανοίγει η πόρτα. Η Σελίνα ήδη έχει περιγραφεί από άλλους, συνεχίζει να είναι μούναρος, καλή επαγγελματίας και με εκτίμηση στον πελάτη. Σόσιαλ τάιμ με λίγη κουβεντούλα να σπάσει η.... ζέστη και μετά αρχίζει με πιπιλίσματα στις ρόγες μου, φιλάκια στο στήθος καθώς χαϊδεύει το εργαλείο. Στη συνέχεια και εφόσον διεπίστωσε πως το τριαξονικό μου δε φαίνεται μόνο περιποιημένο αλλά ευωδιάζει κιόλας, άρχισε το γλύψιμο εις όλη την περιοχή πέριξ του εργαλείου. Αφού μούλιασε καλά την αρχιδοσακούλα μου, πέρασμα χεράτο το σκουφί και πίπα ποίημα με χρήση ελάχιστη χεριού, deep throat, και σφίξιμο τα χείλια της ώστε να της γαμάω το στόμα. Κάπου εκεί θα έμενα οπότε με τρόπο της λέω να σταματήσει διότι το τέλος το έβλεπα νωρίς. Λίγο σόσιαλ τάιμ πάλι για την πίπα της η κουβέντα και το πόσο καλή είναι, εκείνη μου λέει μήπως είναι καλή επειδή της αρέσει, μετά καβάλημα από πάνω μου και βαθιά διείσδυση φέρνοντας τα πόδια της να κάτσει σκαμνάκι. Αργά να μπαινοβγαίνω ρουφώντας τις ρόγες τις και μετά έντονο γαμήσι μέχρι τα ζουμιά να καταλήξουν στο σκουφί. Αφού έκανε μερικούς σπασμούς στο μουνάκι της να με στραγγίξει καλά, βγήκα, μιλήσαμε λίγο ακόμα, με αποχαιρέτισε με δύο φιλιά στα μάγουλα, την ευχαρίστησα και τέλος. Θεωρώ ότι αξίζει να την επισκεφθεί κάποιος που θέλει να περάσει καλά. Ο χώρος αξιοπρεπής, παντόφλες και πετσέτα σφραγισμένες, σαπούνι, αφρόλουτρο, ντουζ και νιπτήρας εντός δωματίου και αιρκον να βαράει τη δροσιά του όσο έξω βράζει και μέσα ανεβαίνει η θερμοκρασία με τα ωραία μωρά του στούντιο. Καλά γαμήσια παίδες.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 30, 2013
Όνομα κοπέλας
Σελίνα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού