Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 89 10
Sex Studio 180197
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Καιρό ήθελα να γνωριστώ με την Νικολέτα στα ενδότερα,αλλά όποτε πήγαινα δεν την προλάβαινα καθώς εργαζόταν μόνο στην απογευματινή βάρδια.Να σημειώσω ότι είχε κάνει και ένα μικρό διάλειμμα από τα καθήκοντα με αποτέλεσμα για λίγο διάστημα να μην εμφανίζεται στα προγράμματα.Αρκετοί συναγωνιστές που την έχουν "γνωρίσει" μου μίλησαν για πολύ καλή περίπτωση και πως θα μείνω ικανοποιημένος όπως και έγινε...

Κυριακή μεσημεράκι και αφού δεν μπόρεσα να πάω για μπάνιο όπως ο περισσότερος κόσμος κατηφόρισα για την οδό Κασσάνδρας.Πάρκαρα το αυτοκίνητο ακριβώς απέναντι από το μαγαζί και χτύπησα το κουδούνι.Με υποδέχτηκε η υπηρεσία όπου μου παρουσίασε τη Νικολέτα η οποία μόλις είχε έρθει στο ίδρυμα και έβαζε πάνω της,τις τελευταίες πινελιές...Αρκετά ευδιάθετη με πλησίασε κλείνοντας μου το μάτι πονηρά.Αποφασισμένος πως θα περάσω κατευθύνθηκα προς το μεγάλο δωμάτιο.Για το χώρο έχω κάνει περιγραφές σε πιο παλιές κριτικές,αρκετά ευρύχωρο δωμάτιο και εξοπλισμένο με τα απαραίτητα.

Έβγαλα τα ρούχα μου και έκανα ένα ντουζ μέχρι να έρθει η Νικολέτα.Μετά από λίγα λεπτά εμφανίστηκε αρκετά κεφάτη και γεμάτη όρεξη για παιχνιδάκια...Ξεκινήσαμε με τριψίματα για να σπάσει ο πάγος ενώ μου πρότεινε να παίξω λίγο με το "γατάκι" της.Με πεταχτά φιλιά στο λαιμό,το σώμα αλλά και με πιπίλισμα στο στήθος της πέρασαν κάποια λεπτά.Συνέχεια στα προκαταρκτικά με περιποίηση της περιοχής χωρίς να αφήνει παραπονεμένα τα α@@@κια.Ένα σύντομο αλλά πολύ επιτυχημένο ισπανικό έκανε την έναρξη του πριν ξεκινήσουμε το στοματικό...Πέρασμα του προφυλακτικού και έναρξη στοματικού.Αρκετά καλό με λίγη χρήση χεριού,φτυσίματα και δυνατό ρυθμό χωρίς βέβαια να είναι μονότονο.Έναρξη στο σεξ σε ιεραποστολική στάση με τη Νικολέτα να έχει άριστη συμμετοχή με ελαφρά βογγητά αλλά και αληθοφανείς αναστεναγμούς.Συνέχεια σε πισωκολλητό όπου η συγκεκριμένη κοπέλα στήνεται άψογα.Αρκετή ώρα πέρασε με αυτή τη στάση για να επανέλθουμε και πάλι σε ιεραποστολικό όπου με κάποια πεταχτά φιλιά μετά από λίγη ώρα μας βρήκε το τέλος...

Κάθισε δίπλα μου και μιλήσαμε αρκετά χωρίς ίχνος βιασύνης.Μάλιστα μου πρότεινε να την τρίψω ελαφρά στην πλάτη κάτι που έκανα ευχάριστα και έδειχνε να το απολαμβάνει.Μετά από αρκετή ώρα και καθώς το σαλόνι πρέπει να είχε κόσμο σηκώθηκε,έβαλε το σετ εσωρούχων της και με ένα γλυκό φιλί με αποχαιρέτησε.

Συμπερασματικά,μία επιτυχημένη συνάντηση με μία κοπέλα που πιστεύω πως προσαρμόζεται ανάλογα στο τι θα ζητήσει ο παρτενέρ της.Αξίζει κάποιος να την γνωρίσει πιο "καλά" καθώς δύσκολα θα φύγει δυσαρεστημένος.

Αυτά για την συνάντησή μου με τη Νικολέτα,τώρα εσείς μπορεί να έχετε διαφορετική άποψη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 28, 2013
Όνομα κοπέλας
Νικολέτα
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
739
Πόντοι:
36.618
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 dourosladers, n.smirni76, John.Greek και 2 άλλα μέλη