Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 68 10
Sex Studio 83841
Γενική βαθμολογία
 
4.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Στο συγκεκριμενο studio πηγα με στοχο την αλλη βαρδια αλλα λογω απουσιας και συσωρευμενης καβλας περασα μεσα με την Μιραμπελα.
Η Μιραμπέλα ειναι μια ξανθια μιλφ(υπολογιζω γυρω στα 35 χρονων)με κοντο καρε μαλι απο Ρουμανια.Οταν την ειδα στο σαλονι μου εκανε εντυπωση το υψος της και τα ''σηκωτα'' βυζια της.συνενοηθηκα με την βαριεστημενη τσατσα και περασα μεσα με το απλο προγραμμα λεγοντας οτι αν με ικανοποιησει η κοπελα θα το εξελιξουμε κι'αλλο.
Η κοπελα μπηκε μεσα στο δωματιο σαν σιφουνας ειπε ενα γεια σου και ...ξεντυσου...
Τα βυζακια της που με ειχαν εντυπωσιασει στο σαλονι ,μολις εβγαλε το σουτιεν φτασανε μεχρι τον οφαλο της...απογοητευση Νο1
Η κοπελα αν και αδυνατη εχει κυταριτιδα κατι που μισω,ειδικα στις επαγγελματιες του χωρου.επισης στο κωλο της ειχε μια ουλη.
Προκαταρκτικα ουτε για πλακα.
Μου περναει την καποτα σε ενα πουτσο σε ντεμι κατασταση (ψιλοσηκωμενος) και ξεκιναει μια πιπα με πολυ δοντι(μου τον εκανε κοτλε κυριολεκτικα)αφου την επιασα απο το κεφαλι και της λεω οκ..φτανει.στην πιπα της στην ουσια τον βαζει μεσα στο στομα και περιμενει.δεν κανει πολλες κινησεις.
Δυστηχως το μουνακι της ηταν ψιλοαξυριστο,κανοντας μου πιπα στα 4 προσεξα οτι οι τριχες φτανανε μεχρι το κωλο της..Ξενερωμα Νο2
Την πιανω και την βαζω στο ανασκελο μιας και ειναι η αγαπημενη μου σταση ωστε να βλεπω το προσωπο της κοπελας.Η συγκεκριμενη δεν εχει και τα πρωτια στην ομορφια οποτε εφερα στο μυαλο μου τις αγαπημενες μου πορνοσταρ ωστε να τελειωσω.Η αναπνοη της που μυριζε καπνο δυσχαιρενε ακομη περισσοτερο την προσπαθεια μου.
Μεσα στο 5λεπτο αρχισα να καταλαβαινω οτι η κοπελα δυσανασχετει και οτι θελει να με ξεπεταξει.αρχισα να την σφυροκοπαω στο ιεραποστολικο αλλα δυστηχως τα 2 κεφαλια δεν μπορουν να συνενοηθουν σωστα οταν επικρατει μια τετοια ψυχολογια.Μετα απο λιγο τελειωσα νοιωθοντας οτι εκανα μια αγγαρεια.
το οτι εδωσα 30 ευρω για απλο προγραμα δεν σημαινει οτι αυτα τα λέφτα δεν εχουν καθολου αξια,αλλα δυστηχως απο οτι φαινετε εγω αυτο εισεπραξα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 19, 2013
Όνομα κοπέλας
Μιραμπέλα
Μέλος
Εγγραφή:
23 Ιουν 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
1
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού