Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 260 10
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Ήθελα να πολύ να σκίσω ένα κωλαράκι σήμερα και έχοντας διαβάσει ότι η Σάρα το δίνει το δικό της πήγα να τη δω από κοντά.
Το στούντιο αυτό είναι πολύ καλό από πλευράς τοποθεσίας διότι είναι πολύ εύκολα προσβάσιμο από εθνική και πολύ διακριτικό. Πάνω από τη γέφυρα δεν σε βλέπει κανένας σε αντίθεση με άλλα στούντιο της εθνικής (π.χ. Κηφισού 60) που σε βλέπουν όλοι από τα βόρεια που πάνε να πάρουν το βαπόρι στον Πειραιά. Επίσης το στούντιο είναι καθαρό, άνετο και με καλό κλιματισμό.
Η Σάρα από πρόσωπο δεν λέει και πολλά άλλα είναι οκ για την δουλειά που την ήθελα. Το σωματάκι της είναι καλύτερο με ωραίο κωλαράκι και απαλό δερματάκι.
Μου ζήτησαν 90 για κωλαράκι και 130 για άφιλτρο + κωλαράκι. Πήρα την πρώτη επιλογή.
Ήρθε το πορνίδιο στο δωμάτιο, ευγενέστατο και άρχισε τα γλειψιματάκια (όχι όρχεις). Καλά ήταν. Μετά έτριψε λίγο τα βυζιά της στο καυλί μου. οκ ήταν αυτό. Στη συνέχεια πέρασε με το στοματάκι της το καποτίδιο και ξεκίνησε ένα πολύ ευχάριστο κλαρίνο. Not bad. Ήρθε και η ώρα του πηδήματος και κάναμε όλες τις στάσεις από λίγο. Στο τέλος έκατσε στα τέσσερα και έστησε το κωλαράκι της για να τον φάει. Καλή κωλοτρυπίδα έχει, δουλεμένη βέβαια, αλλά το ευχαριστήθηκα. Submissive πορνίδιο έκατσε υπομονετικά χωρίς διαμαρτυρίες.
Αν θέλετε πρωκτικό πηγαίνετε. Πιστεύω είναι αξιοπρεπής επιλογή και δεν θα κλάψετε το 90άρι
Αν όμως δεν σας ενδιαφέρει το πρωκτικό υπάρχουν καλύτερες επιλογές.
Αυτά από μένα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 25, 2013
Όνομα κοπέλας
Σάρα
rozkrotalias
Τιμημένος
Εγγραφή:
5 Απρ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
157
Likes:
1.000
Πόντοι:
5.355
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού