Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 75 10
Γενική βαθμολογία

4.2
Εμφάνιση κοπέλας

5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Πήγα στον εν λόγω κατάστημα αφου πρώτα πέρασα απ το Le Cabaret.Ήπια 2 ποτάκια στο στριπτιζάδικο.Ο μοναδικός πελάτης.Πήγα κατά της 3.Σκέφτόμουν..."να πάρω χορό? να μην πάρω χορό!, να παω σε κανα στούντιο να γαμήσω ή να φαω τα 40 σε κανα 2 χορούς με φραπέ?"
Αποφάσισα να παω για κατάθεση!

Στην περιοχή του μύλου μπήκα πρώτα στο PriveClub στο οποίο είχε μια πολύ ευγενική τσατσά αλλά η κοπέλα δεν μου είπε τίποτα και έφυγα.Δεύτερη στάση στο ΑΦΡΟΔΙΤΗ!Μέσα η Κάρλα!Στα σκοτάδια και στο black light λέω καλή είναι ας πάω.(τί το θελα ο έρμος)

Αράζω στο κρεβάτι και τσούπ να σου και το κορίτσι!
Πως σε λένε είπαμε? "Κάρλα"
Από που είσαι κορίτσι μου? "Ισπανία με λέει" ο απο κάτω συναγωνιστής λέει ότι είναι από Ρουμανία!Μια χαρά...!

Βγάζει το μαντηλάκι και μου καθαρίζει τον ήδη καθαρό πούτσο μου και αρχίζει η πίπα....!
Πρέπει να κράτησε γύρω στα 45 δευτερόλεπτα και μου λεεί πως θες να το κάνουμε?Ήθελα να πω "ας το κάνουμε στο φούρνο αλλά λεω....άστο"
Έλα από πάνω της είπα και.....μάγκες το κατέχει το από πάνω!απλά πιο από πάνω δεν κατάλαβα!Χωρίς να θέλω να προσβάλλω τον φίλο από κάτω αλλά ότι λέει ακριβώς τα αντίθετα για το από πάνω!
Περνάνε 2 λεπτά και με ρωτάει "τώρα πως"?
Έλα στα 4 μπας και δούμε άσπρη μέρα!Γυρνάει, όντως είχε ωραίο κωλαράκι αλλά μην τρελαθούμε κιόλας!
Θέλω να με τελειώσεις με πίπα της είπα μετά από λίγο και μου λέει "πίπα κάναμε"!
Ποιοί κάναμε πίπα ρε ισπανορουμάνα? Ούτε ένα λεπτό πίπα δεν κάναμε!Με ξενέρωσε απίστευτα και της είπα παίξτο να χύσω να σηκωθω να φύγω.Μου τον έπαιξε (ευτυχώς καλά).Έχυσα κι εφυγα τρέχοντας!!!!

Ποτέ ξανά Κάρλα! (και να πεις πως είμαι κανα μπάζο αντε πάει κι έρχεται αλλά....ξενέρωμα τρελό)

Μακριά!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 23, 2013
Όνομα κοπέλας
Κάρλα
Μέλος
2
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια