Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.1 173 10
Βριλησσού 36A
Hot
Sex Studio
203789
Γενική βαθμολογία
8.5
Εμφάνιση κοπέλας
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
η σημερινή επίσκεψη στο βουνό είχε από την αρχή ένα στόχο την καλύτερη γνωριμία μου με την Aλίνα έτσι και έγινε
φτάνοντας στο μαγαζί η τσα2 μου λέει ένα έμπα στο δωμάτιο
κατσέ ντε την λέω να δω την κοπέλα
έμπα χωρίς να την δεις μου λέει και θα με θυμηθείς
και σκάει μύτη το μωρό που ήταν παρα πολύ κοντά στα γούστα μου δηλαδή
μετριου ύψους μελαχρινό κορίτσι γύρο στο 1,75 πάνω στα τεραστια τακούνια περίπου 1,65 χωρίς
με πολύ καλο σώμα χωρίς καθόλου περιττά κιλά
τρομερό πλούσιο φυσικό στήθος και ένα κωλαράκι ποίημα και ένα γλυκό προσωπάκι που ταιριάζει απόλυτα με το όλο σύνολο
χωρίς πολλές κουβέντες περνάω μέσα με απλό πρόγραμμα
μετά το σύντομο ντουζάκη και την ώρα που σκουπιζόμουνα μπαίνει μέσα μωρού αρπάζει την πετσέτα και με πιάνει άμεσος στα γλοσόφιλα και στο χαμούρεμα πάνω από τον νιπτήρα μετά από λίγη ώρα κατεβαίνει αφού έβαλε πρώτα προφυλαχτικό και ξεκινάει πίπα στα όρθια όπως ήμασταν εκεί
μετά από λίγο αποφάσισα να πάω στον καναπέ για καλύτερη απόλαυση συνεχεια στην πολύ καλή πίπα τις χωρίς καθόλου χρήση τον χεριών ενώ κατά καιρούς έκανε και πέρασμα για περιποίηση και από τα a@@@@ια ενώ κάποια στιγμή προς το τελείομα της πίπας μου έκανε και μια ισπανική
ξεκίνημα στο sex με πρώτη στάση εγώ καθιστός στον καναπέ
έτσι όπως ήμασταν στον καναπέ εκείνη να ανεβαίνει επάνω στον καναπέ γυρισμένη σε στάση για πισωκολλητό με απίστευτη αίσθηση
ενώ στην συνεχεια γυρνάει και κάθεται στο μπράτσο του καναπέ και εγώ μπαίνω μέσα της από μπροστά
μετά σηκωνόμαστε και πάμε στον νιπτήρα όπου την πήρα στα όρθια
μετά από λίγο ήρθε η ώρα να πάμε και στο κρεβάτι
σε στάση cow girl και reverse cow girl
μετά μου στήθηκε στα τέσσερα με εμενα όρθιο κάτω από το κρεβάτι με πολλά κολοσκάμπιλα να πέφτουν
αλλαγή σε ιεραποστολικό που όπως είναι και κοντούλα και αρκετά ευκίνητη τα πόδια της άλλαζαν συνεχώς θέση ενώ από τα κολοσκάμπιλα το γυρίσαμε στα γλοσόφιλα
ενώ η παροντρίνσης και τα βρομόλογα είχαν την τιμητική τους από την αρχή της επίσκεψης
που ολοκληρώθηκε με στοματικό και χείρα βοηθειας ενώ η θέση του σώματος επέτρεπε διαφορες ασχολίες
αυτή ήταν η εμπειρία μου με την Aλίνα μια πολύ καλή συνεύρεση σε pse κλίμα
από την αρχή μέχρι το τέλος είχα την αίσθηση ότι γάμαγα μια κοπέλα που γνώρισα σε κάποιο μαγαζί και όχι ότι ήμουν σε στούντιο
φτάνοντας στο μαγαζί η τσα2 μου λέει ένα έμπα στο δωμάτιο
κατσέ ντε την λέω να δω την κοπέλα
έμπα χωρίς να την δεις μου λέει και θα με θυμηθείς
και σκάει μύτη το μωρό που ήταν παρα πολύ κοντά στα γούστα μου δηλαδή
μετριου ύψους μελαχρινό κορίτσι γύρο στο 1,75 πάνω στα τεραστια τακούνια περίπου 1,65 χωρίς
με πολύ καλο σώμα χωρίς καθόλου περιττά κιλά
τρομερό πλούσιο φυσικό στήθος και ένα κωλαράκι ποίημα και ένα γλυκό προσωπάκι που ταιριάζει απόλυτα με το όλο σύνολο
χωρίς πολλές κουβέντες περνάω μέσα με απλό πρόγραμμα
μετά το σύντομο ντουζάκη και την ώρα που σκουπιζόμουνα μπαίνει μέσα μωρού αρπάζει την πετσέτα και με πιάνει άμεσος στα γλοσόφιλα και στο χαμούρεμα πάνω από τον νιπτήρα μετά από λίγη ώρα κατεβαίνει αφού έβαλε πρώτα προφυλαχτικό και ξεκινάει πίπα στα όρθια όπως ήμασταν εκεί
μετά από λίγο αποφάσισα να πάω στον καναπέ για καλύτερη απόλαυση συνεχεια στην πολύ καλή πίπα τις χωρίς καθόλου χρήση τον χεριών ενώ κατά καιρούς έκανε και πέρασμα για περιποίηση και από τα a@@@@ια ενώ κάποια στιγμή προς το τελείομα της πίπας μου έκανε και μια ισπανική
ξεκίνημα στο sex με πρώτη στάση εγώ καθιστός στον καναπέ
έτσι όπως ήμασταν στον καναπέ εκείνη να ανεβαίνει επάνω στον καναπέ γυρισμένη σε στάση για πισωκολλητό με απίστευτη αίσθηση
ενώ στην συνεχεια γυρνάει και κάθεται στο μπράτσο του καναπέ και εγώ μπαίνω μέσα της από μπροστά
μετά σηκωνόμαστε και πάμε στον νιπτήρα όπου την πήρα στα όρθια
μετά από λίγο ήρθε η ώρα να πάμε και στο κρεβάτι
σε στάση cow girl και reverse cow girl
μετά μου στήθηκε στα τέσσερα με εμενα όρθιο κάτω από το κρεβάτι με πολλά κολοσκάμπιλα να πέφτουν
αλλαγή σε ιεραποστολικό που όπως είναι και κοντούλα και αρκετά ευκίνητη τα πόδια της άλλαζαν συνεχώς θέση ενώ από τα κολοσκάμπιλα το γυρίσαμε στα γλοσόφιλα
ενώ η παροντρίνσης και τα βρομόλογα είχαν την τιμητική τους από την αρχή της επίσκεψης
που ολοκληρώθηκε με στοματικό και χείρα βοηθειας ενώ η θέση του σώματος επέτρεπε διαφορες ασχολίες
αυτή ήταν η εμπειρία μου με την Aλίνα μια πολύ καλή συνεύρεση σε pse κλίμα
από την αρχή μέχρι το τέλος είχα την αίσθηση ότι γάμαγα μια κοπέλα που γνώρισα σε κάποιο μαγαζί και όχι ότι ήμουν σε στούντιο
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 20, 2013
Όνομα κοπέλας
Αλίνα
Υπηρεσίες
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού