Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 303 10
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio 291299
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Ηθελα να γνωρισω απο κοντα αυτο το φοβερο κοριτσι και διαλεξα αυτο το στουντιο απο το 55 γιατι ειναι πολυ πιο κοντα μου. Πηγα σημερα κατα τις 11 παρα. Η κυρια πολυ ευγενικη κι εξυπηρετικη ηταν ετοιμη να μου πει απο μονη της προγραμματα και τιμες αλλα δε χρειαστηκε καθοτι τα ηξερα. Χωρος; λες και ειχε καθαριστει εκεινη τη στιγμη, σε σαλονι και δωματιο, τιποτα κατω, ολα μια χαρα. Παρκινγκ; Εβαλα 7 γιατι εγω βρηκα ακριβως στη γωνια Ηλιου και Φραντζη και το εβαλα και μεχρι το 47 ειχε αλλες 2 θεσεις. Αλλα ειναι κι 12 Αυγουστου ετσι;; Στο Σαλονι περιμενα 5 λεπτα και κανα 20λεπτο ακομα στο δωματιο.

Οσον αφορα το κοριτσι..η κοπελα ειναι σκετη γλυκα, ειναι κουκλα κι εχει ενα κορμακι ακριβως οπως μ'αρεσει εμενα, κανονικη σε κιλα με τις καμπυλες της και τι καμπυλες..Φυσικος βυζαρος που παπαριασα ειλικρινα..κωλαρακι που οταν στηθηκε..πωωωωωω....

Σε οτι αλλο καναμε περιττα τα λογια, η κοπελα σε κανει να αισθανεσαι βασιλιας, γουσταρει πολυ αυτο που κανει και περνας τοσο καλα που δε καταλαβαινεις την ωρα που περναει..Και μιας και λεω για ωρα, να αναφερω το σημαντικοτερο, για μενα..Πηρα το απλο των 50, καναμε οτι καναμε, περναγε η ωρα αλλα εγω δε μπορουσα να τελειωσω κι οταν περασε θεωρητικα η ωρα που 'χα πληρωσει, η κοπελα να προσπαθει χαλαρα αλλο ενα δεκαλεπτο να με κανει να τελειωσω και να το ευχαριστηθω. Τεσπα δε το καταφεραμε, οσο ντουρο με ξεκινησε αλλο τοσο με τελειωσε κι η ιδια στεναχωρηθηκε για μενα αλλα της ειπα νο προμπλεμ, δε τρεχει μια...Το κατω κεφαλι φταιει που βλεπει οτι περναει γαματα και δε θελει να τελειωσει και να φυγουμε..

Η ολη εμπειρια ειναι πολυ πανω απο value for money, πολυ πανω..

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 12, 2008
Όνομα κοπέλας
Πάολα
Σεβαστός
9
Πόντοι:
1.230
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού