Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.9 124 10
Sex Studio
151224
Γενική βαθμολογία
8.3
Εμφάνιση κοπέλας
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
κατα την δευτεριάτικη τσάρκα με τον κερβερα δεν είχα δει κάτι να μου κεντρίσει το ενδιαφέρον τόσο όσο να δώσω 50ρίκο για περαιτέρω γνωριμία
όλα αυτά μέχρι να πάμε στο K80
μόλις καθίσαμε στο σαλόνι η τσα2 μας ανακοινώνει την Μαρία έτσι άκουσα εγώ ενώ ο κερβερας άκουσε καλύτερα και άκουσε Μαριάννα και μου άρχισε τα νοήματα κάτσε ρε λέω να είναι και βλέπουμε ενώ στην σκέψη μου περνάγανε διαφορα κολακευτικά σχόλια εγκυρων συναδέλφων
αυτό που είδαν τα ματια μου πέρναγε την προσδοκία μου μια πανέμορφη μελαχρινή ψιλή κοπελάρα, με κορμάρα, κολάρα, βιζαρα, και όλα τα σε άρα και ένα πολύ όμορφο πρόσωπο ενώ ήταν ευχάριστη και χαμογελαστή από την αρχή μέχρι την ώρα που μας χαιρέτισε
και σαν να μην έφτανε αυτό μετά από ένα σύντομο πέρασμα από τον στυλο ορμάει επάνω μου με γλοσοφιλα μου πετάει τα βυζιά στα μούτρα και αρχίζει το χούφτωμα
έεεε δεν ήθελα και πολύ ορμάω και παίρνω το πρόγραμμα με ελεύθερο στοματικό
και ενώ ήμουν ήδη αρκετά καυλωμένος κάνω ένα σύντομο ντουζάκη
μπαίνοντας μέσα η κοπελάρα ξεκινάει από εκεί που το άφησε δηλαδή με φιλια χαμουρεμα και γλειψίματα παντού ενώ την τιμητική τους είχαν και τα βυζιά της
και μετά από λίγο ξεκινάει το καταπληκτικό της κλαρίνο
με απίστευτη αίσθηση χωρίς χερια συχνό καραμέλωμα
ενώ η θέση του σώματος της ήταν η κατάλληλη για διαφορες άλλες ασχολίες
δυστυχώς όμως η καύλα ήταν μεγάλη και μετά το πέρασμα του προφυλαχτικού και μόλις έκατσε επάνω μου σε ελάχιστα δευτερόλεπτα έχυσα
το ξέρω πως δεν βοήθησα και πολύ γιατί ήταν αρκετά σύντομο το πέρασμα μου αλλα η κοπέλα είναι πύραυλος
και θα ξανά τιμηθεί αλλα θα είμαι υποψιασμένος και θα πάω στο πιο χαλαρό
όλα αυτά μέχρι να πάμε στο K80
μόλις καθίσαμε στο σαλόνι η τσα2 μας ανακοινώνει την Μαρία έτσι άκουσα εγώ ενώ ο κερβερας άκουσε καλύτερα και άκουσε Μαριάννα και μου άρχισε τα νοήματα κάτσε ρε λέω να είναι και βλέπουμε ενώ στην σκέψη μου περνάγανε διαφορα κολακευτικά σχόλια εγκυρων συναδέλφων
αυτό που είδαν τα ματια μου πέρναγε την προσδοκία μου μια πανέμορφη μελαχρινή ψιλή κοπελάρα, με κορμάρα, κολάρα, βιζαρα, και όλα τα σε άρα και ένα πολύ όμορφο πρόσωπο ενώ ήταν ευχάριστη και χαμογελαστή από την αρχή μέχρι την ώρα που μας χαιρέτισε
και σαν να μην έφτανε αυτό μετά από ένα σύντομο πέρασμα από τον στυλο ορμάει επάνω μου με γλοσοφιλα μου πετάει τα βυζιά στα μούτρα και αρχίζει το χούφτωμα
έεεε δεν ήθελα και πολύ ορμάω και παίρνω το πρόγραμμα με ελεύθερο στοματικό
και ενώ ήμουν ήδη αρκετά καυλωμένος κάνω ένα σύντομο ντουζάκη
μπαίνοντας μέσα η κοπελάρα ξεκινάει από εκεί που το άφησε δηλαδή με φιλια χαμουρεμα και γλειψίματα παντού ενώ την τιμητική τους είχαν και τα βυζιά της
και μετά από λίγο ξεκινάει το καταπληκτικό της κλαρίνο
με απίστευτη αίσθηση χωρίς χερια συχνό καραμέλωμα
ενώ η θέση του σώματος της ήταν η κατάλληλη για διαφορες άλλες ασχολίες
δυστυχώς όμως η καύλα ήταν μεγάλη και μετά το πέρασμα του προφυλαχτικού και μόλις έκατσε επάνω μου σε ελάχιστα δευτερόλεπτα έχυσα
το ξέρω πως δεν βοήθησα και πολύ γιατί ήταν αρκετά σύντομο το πέρασμα μου αλλα η κοπέλα είναι πύραυλος
και θα ξανά τιμηθεί αλλα θα είμαι υποψιασμένος και θα πάω στο πιο χαλαρό
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 15, 2013
Όνομα κοπέλας
Μαριάννα
Υπηρεσίες
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Ιουλίου, 2013