Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.9 238 10
Συγγρού 144
Hot
Sex Studio
401421
Γενική βαθμολογία
5.9
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Η ημερομηνια της συναντησης με την κοπελα ειναι ενδεικτικη. Την Μαγια την εχω παρει στο παρελθον μερικες φορες με 20αρικακι οταν δουλευε στην Φυλης. Ηθελα να δω αν αλλαξε κατι στις υπηρεσιες της η παραμενει ιδια. Γενικοτερα ειναι μικροκαμομενη η κοπελα οπου εχει πεταχτες ρογουλες, μικρο κωλαρακι και γενικοτερα πολυ πετιτ χαρακτηριστικα. Αφου αποφασισα να προχωρησω για το απλο προγραμμα με την κοπελα, εδωσα τον οβολο μου στην τσατσα και περασαμε στο δωματιο για την συνεχεια. Δυστυχως δεν εδειξε καμια ομως αλλαγη στα ενδοτερα. Προκατακτικα της πλακας, πιπα ριχη και βιαστικη και ολιγολεπτη. Το μονο θετικο ειναι πως εχει ωραιο στενο μουνακι και λογω του σωματοτυπου της ξερει και στηνεται ομορφα. Αλλαξαμε μερικες στασεις και το τελος δεν αργησε να ερθει. Αυτα τα ολιγα με την κοπελα που δεν πιστευω να την ξαναπαρω μιας και ηθελα να δω αν εχει αλλαξει κατι απο παλιοτερα αλλα μαλλον δεν προκειται να συμβει κατι τετοιο. Ενας ακομα επιπλεον λογος να μην την ξαναδοκιμασω αν προκειται να πληρωσω τριπλασιο ποσο η και παραπανω για να εχω τις ιδιες υπηρεσιες και συμπεριφορα με Φυλης. Με τις υγειες μου αλλα παμε υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 12, 2013
Όνομα κοπέλας
Μάγια
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
+1