Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 159 10
Sex Studio 315241
Γενική βαθμολογία

5.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Πρώτη κριτική στο σαιτ-αν και το παρακολουθώ για καιρό και συμμετέχω στον αγώνα του αγοραίου έρωτα για πολύ περισσότερο..Ζητώ λοιπόν την επιείκεια των συναγωνιστών για τυχόν παραλείψεις ή λάθη..

Έχοντας δει τις φωτογραφίες της Πάρις,όπου απεικονίζεται μια αρκετά εντυπωσιακή νεαρή και γλυκιά κοπέλα,αποφάσισα να την επισκεφθώ στη σημερινή της βάρδια,ελπίζοντας ότι και οι υπηρεσίες θα κυμαίνονται στο επίπεδο της εμφάνισης της.Από κοντά βέβαια και η εικόνα είναι κάπως διαφορετική.Δεν είναι τόσο ψηλή όσο δείχνει και παρά τα όμορφα μάτια και τη λυγερή κορμοστασιά που συνθέτουν ένα "μοντελέ" παρουσιαστικό,η τελική εικόνα είναι απλά καλή.Εξ ου και το 8 στη βαθμολογία..Η ανυπαρξία πρακτικά στήθους,που εμένα δεν με πειράζει,απλά επιβεβαιώθηκε με το πέρασμα της κοπέλας.

Μετά το διστακτικό της σαλονάρισμα που μάλλον έπρεπε και αυτό να με αποθαρρύνει,και με την αμφιβολία να έχει ήδη γεννηθεί μέσα μου,είπα να δοκιμάσω την τύχη μου στο πρόγραμμα των 70 ευρώ,που περιλαμβάνει 69-κυρίως για αυτό ενδιαφερόμουν-και μασάζ..(Το "ισπανικό" είναι αστείο να θεωρείται σε αυτή την περίπτωση ως παρεχόμενη υπηρεσία.)

Το δωμάτιο καθαρό όπως συνηθίζεται στο στούντιο και την αλυσίδα-της οποίας κορίτσια έχω τιμήσει ουκ ολίγες φορές στο πρόσφατο παρελθών-αλλά χωρίς να ξεχωρίζει για την αισθητική ή για τις παροχές του.Μετά το σύντομο ντους που προηγείται πάντα μιας συνεύρεσης εμφανίστηκε η Πάρις..Αδυναμία συνεννόησης εκτός και αν κάποιος γνωρίζει τη μητρική της γλώσσα,τα σλοβάκικα..Τα ελληνικά της περιορίζονται στο "γεια σου" και τα αγγλικά ουσιαστικά στο "I am Paris"..Έστω και έτσι ίσως βρούμε κοινό τόπο,σκέφθηκα πριν ξαπλώσω στο κρεβάτι.Μάταια όμως..

Κάθεται δίπλα μου και αρχίζει να θωπεύει τη γενετήσια περιοχή μέχρι να επέλθει η στύση.Αυτό δεν ήταν πρόβλημα βέβαια μιας και είχα καιρό να ασχοληθώ με το σπορ και το νεαρό της δικής μου ηλικίας βοηθάει..Το πρόβλημα είναι η μηδενική διάθεση να χρησιμοποιήσει τα όποια θέλγητρα της και να δημιουργήσει την παραμικρή αίσθηση ατμόσφαιρας.Μηχανικές,ρομποτικές κινήσεις που δεν πρόδιδαν μόνο απειρία στη δουλειά αλλά και την απροθυμία να βελτιωθεί..Άτεχνο πέρασμα προφυλακτικού και τραγική τεχνική στην πεολειχία με χρήση χεριού καθ όλη τη διάρκεια..Κάπου εδώ είχα αρκετή εμπειρία να διακρίνω οτι ήταν χαμένη υπόθεση να προσδοκώ κατι καλύτερο ακόμη και αν έπαιρνα την πρωτοβουλία των κινήσεων.Συνεχίσαμε με τη δική μου γλώσσα να βρίσκεται στο- καλοσχηματισμένο η αλήθεια είναι-αιδοίο της,και να αφοσιώνομαι στην περιποίηση του..Και πάλι τα ίδια..Μηχανικές κραυγούλες μετά από 2-3 λεπτά που είτε έβγαιναν από την Πάρις είτε από μια πλαστική κούκλα θα ήταν το ίδιο..Ακολουθεί η διείσδυση σε ιεραποστολική στάση αλλά με την διάθεση μου να έχει πέσει,σκεπτόμενος την οχι αμελητέα απώλεια των 70 ευρώ και με κυρίαρχη την αίσθηση οτι εξαπατήθηκα,ακολούθησε μετά από λίγη ώρα και η σχετική πτώση της στύσης.Κατά το ιεραποστολικό να ξεκαθαρίσω ότι παρέμενε εξ ίσου απαθής με μοναδική αλλαγή την ένταση στις κραυγούλες-ένα τόνο πιο δυνατές..Σηκώθηκα από το κρεβάτι και εκείνη ρώτησε-περισσότερο με νοήματα αν συνέβη κάτι..Τι και πως να εξηγήσω τώρα σκέφτηκα και το άφησα έτσι..Δεν είχε νόημα.

Αν η κοπέλα ήταν ψυχρή και απότομη θα ήμουν και εγώ αντίστοιχα καυστικός στην κριτική μου..Παρέμεινε όμως γλυκιά και ευγενική αλλά με τη συμμετοχή που αρμόζει σε έπιπλο.Έκανε phase out στην ουσιά..Να διευκρινίσω οτι και εγώ ήμουν,όπως πάντα και με όλες τις κοπέλες,ιδιαίτερα ευγενικός μαζί της ενώ με τον κίνδυνο να φανώ αλαζόνας η εμφάνιση μου είναι σαφώς άνω του μετρίου και τηρώ κατά γράμμα όλους τους κανόνες υγιεινής πριν τη συνεύρεση.Αυτό όμως δεν αναιρεί το χαρακτήρα της εξαπάτησης-οχι για εμένα τουλάχιστον.Η συνύπαρξη τέτοιων επίπλων στον ίδιο χώρο με κοπέλες όπως η Αντρέα και η Βικτώρια με τις οποίες έχω περάσει εξαιρετικά,μου μοιάζει αρκετά δυσνόητη..Ας αλλάξουν το casting process ή ας προσαρμόσουν τις τιμές σε επίπεδα που ταιριάζουν με την εμπειρία.Στη συγκεκριμένη περίπτωση κάτω από το μισό..Ταπεινή μου άποψη οτι η κοπέλα δεν το έχει και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει..Ελπίζω η μεταφορά της ατυχούς μου εμπειρίας να βοηθήσει..

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 12, 2013
Όνομα κοπέλας
Πάρις
Υπηρεσίες
Ottavio Consone
Μέλος
1
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Ιουλίου, 2013
στην υγειά σου μπουχεσάκο...μπράβο. κι εις ανώτερα.
13 Ιουλίου, 2013
Φιλε thanx για την κριτικη γιατι ηθελα να την επισκεφτω και την ειχα ψυλλιαστει και εγω την φαση. Sorry για τα 70 ευρω που εχασες.
13 Σεπτεμβρίου, 2013
Ωραία κριτική καλογραμμένη και εκεί που πρέπει, ούτε ποιο πάνω ούτε ποιο κάτω !!
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3