Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 164 10
Sex Studio
143454
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Η επίσκεψη έγινε περίπου πριν μια εβδομάδα. Νεαρή μελαχρινή κοπέλα από Ουκρανία, κανονικό σώμα χωρίς περιττά κιλά, μικρό στήθος, καλή διάθεση στο σαλόνι, εμφάνιση girl next door γενικά. Δεν μιλάει ελληνικά, ούτε πολύ αγγλικά.
Πέρασα με 50ε για 69/ελεύθερο στοματικό. Ήρθε νυσταγμένη στο δωμάτιο αλλά με ναζιάρικη διάθεση, με αγκάλιασε και κούρνιασε δίπλα μου και με άφησε να κάνω παιχνίδι εγώ. Άρχισα ένα γλυφομούνι στο όποιο ανταποκρίθηκε καλά, με άφησε για όση ώρα ήθελα. Ανταπόδοση με οκ τσιμπουκάκι, κάναμε και λίγο 69. Πρώτη στάση ιεραποστολικά και τέλος στα τέσσερα με ένα ηλεκτρικό οργασμό που μου έκοψε τα πόδια. Πάρα πολύ καλή αίσθηση και πολύ καλή συμμετοχή με κραυγές και βογγητά. Της αρέσει να γαμιέται και το δείχνει. Το αρνητικό είναι ότι επικοινωνία πάπαλα. Για μια δοκιμή στο απλό είναι οκ.
Πέρασα με 50ε για 69/ελεύθερο στοματικό. Ήρθε νυσταγμένη στο δωμάτιο αλλά με ναζιάρικη διάθεση, με αγκάλιασε και κούρνιασε δίπλα μου και με άφησε να κάνω παιχνίδι εγώ. Άρχισα ένα γλυφομούνι στο όποιο ανταποκρίθηκε καλά, με άφησε για όση ώρα ήθελα. Ανταπόδοση με οκ τσιμπουκάκι, κάναμε και λίγο 69. Πρώτη στάση ιεραποστολικά και τέλος στα τέσσερα με ένα ηλεκτρικό οργασμό που μου έκοψε τα πόδια. Πάρα πολύ καλή αίσθηση και πολύ καλή συμμετοχή με κραυγές και βογγητά. Της αρέσει να γαμιέται και το δείχνει. Το αρνητικό είναι ότι επικοινωνία πάπαλα. Για μια δοκιμή στο απλό είναι οκ.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 02, 2013
Όνομα κοπέλας
Πάολα
Υπηρεσίες
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού