Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 164 10
Sex Studio 143488
Γενική βαθμολογία

7.9
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Γιουλη νεαρη Ουκρανη το πολυ 23-24 χρονων,καστανοξανθη με μακρυ μαλλι πιασμενο με στεκα,ομορφη και γλυκεια φατσα με ωραια ματακια,κορμι τρυφερο με αφρατη κωλαρα και μετριο βυζι πεσμενο και χαλαρο.50ε για 69 με γυμνο τσιμπουκι...τελοσπαντων τα'δωσα αν και ειναι πολλα επειδη εκατσε παρα πολυ ωρα στον προηγουμενο και επειδη μου'κανε ωραια ναζια στο σαλονι

Με την εισοδο της στο δωματιο με πηρε στο νιπτηρα για να μου πλυνει τον πουτσο οπου το εκανε σαν παιχνιδι με τρυφερες κινησεις πανω κατω και πιεση στο πουτσοκεφαλο και γρηγορα με εκανε πυραυλο ενω συγχρονως ριχναμε και τα πρωτα γλωσσοφιλα.
Γδυθηκε και γυρνουσε γυρω γυρω απ'το κρεβατι για να μην την πιασω.Τελικα πεσαμε στο κρεβατι οπου καναμε τρυφερες αγκαλιτσες με πολλα γλωσσοφιλα και εκατερωθεν ρουφηγματα στου λαιμους μας.
Την εβαλα να κατσει πανω στον πουτσο μου και αρχισε να κουνιεται σφιγγωντας με με δυναμη πανω της.
Ετσι οπως ημασταν την ξαπλωσα τερμα πισω για να ριξω και πουτσοσφαλιαρες στο μουνακι της.
Την γυρισα και μπρουμυτα οπου εχωσα τον σηκωμενο πουτσο αναμεσα στα κωλομαγουλα της και εκανα σα να τη γαμαω κανονικα ενω της ρουφουσα με μανια το λαιμο της.Πολυ πραμα στα προκαταρκτικα δηλαδη...Γλώσσα

Πουτσος καγκελο οποτε ξαπλωσα για πιπα κι αφου πρωτα μου εριξε κατι σφαλιαρες στον πουτσο και ξεκαρδιστηκε στα γελια αρχισε ενα απαλο τσιμπουκακι,αισθησιακο,οχι ιδιαιτερα βαθυ αλλα με πολυ καλο ρυθμο και πολυ ωραια αισθηση του στοματος της.Με κοιτουσε και με τα ομορφα ματακια της,χαζογελουσε κιολας οποτε ηταν πολυ καλη η ολη φαση.
Την ξανασπρωχνω τερμα πισω και οπως ειμαι καθισμενος με τα ποδια απλωμενα στο κρεβατι την σηκωνω απο τη μεση και κατω ωστε να φερω το μουνι της στα μουτρα μου.Στηριζεται δηλαδη με την πλατη της στο κρεβατι και με τα ποδια της στους ωμους μου και την αρχιζω ενα παθιασμενο γλυφομουνι οπου την εκανε να βογγηξει και να σφιγγει τα ποδια της ωστε να με τραβαει πιο δυνατα προς το μουνι της

Πρωτη σταση αυτη απο κατω με σφιγμενα τα ποδια της γυρω μου ωστε να με παιρνει τερμα μεσα της,ξανα γλωσσοφιλα,ρουφηγματα,αγκαλιες κλπ...
Δευτερη σταση ξαπλωτο πισωκολλητο,οπου της τον καρφωσα τερμα μεσα και τη γαμησα για πολυ ωρα σε αργο τεμπο και δυνατο σφυροκοπημα στο τελος.Το μουνι της ειναι στενο και δινει ωραια αισθηση
Λιγο χαμουρεμα και ναζακια ακομα και αποχωρησε.

Συμπερασμα...πολυ καλη περιπτωση.Δεκτικη,γλυκεια,προθυμη να σε ικανοποιησει.Θελει μικρες βελτιωσεις απο τεχνικης αποψης και αν μαθει και λιγο ελληνικα ωστε να γινεται η συννενοηση καλυτερα θα μας απασχολει για καιρο αυτο το κοριτσι νομιζω.Μαζι με την Ιζαμπελα της Κωλετη ειναι οι δυο φετινες αποκαλυψεις μπορω να πω και φυσικα προτεινεται ανεπιφυλακτα σε ολους

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 07, 2013
Όνομα κοπέλας
Γιούλη
al pacino
Τιμημένος
293
Πόντοι:
13.755
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Ιουλίου, 2013
Al φαίνεται ότι συμφωνούν αρκετά τα γούστα μας ... από ότι διάβασα (ο καθένας με τον τρόπο του βέβαια) γράψαμε περίπου τα ίδια ως κριτική ... εγώ το ένα (new entry) στανταρ το βρήκα ... μόνο γαμώτι μου δεν έχω δοκιμάσει την ιζαβέλα ... (ήταν και η τελευταία παρότρυνση προς το μέρος μου το αξιαγάπητου μας jo) αλλά δουλεύει μόνο βραδυνή και δεν βολεύομαι καθόλου ... αλλά που θα μου πάει θα την πετύχω ...
... Πάντως χάρηκα που πέρασες καλά ... και σε άλλα τέτοια με υγεία !!!
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1