Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 49 10
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio 91864
Γενική βαθμολογία

3.5
Εμφάνιση κοπέλας

5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

1.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

1.0
Πρωτη φορα στο ιδρυμα και θα γραψω μερικα λογια
Μικρος αλλα συμπαθητικος χωρος καθαρος με ολες τις ανεσεις
Ειχαν παει κατι συναγωνιστες για ενα μπατσελορ και εκεινη τη στιγμη ηταν διαθεσιμη μονο η λαουρ
Η λαουρα λοιπον ειναι μια ξανθια ψηλη αδυνατη κοπελα γυρω στα 27 με μικρο για τα γουστα μου στηθος

Στα του αγωνα πληρωνω το 50αρι και περναω στο δωματιο κανω ντουζ και μετα απο λιγο σκαει και το μωρο
Κανει ενα γρηγορο στριπτιζ και περναει στο παπαρογλυψιμο μου βαζει σκουφο και αρχιζει να κανει μια μετρια πιπα τεσπα
Ξεκιναει ο αγωνασς με reverse cowgirl πισωκολλητο cowgirl ιεραποστολικο
Καπου εκει αρχιζει τα παλαβα πρεπει να τελειωσεις εχω και αλλους πελατες και μου λεει αν θες περιμενε να παω πρωτα στον αλλο και μετα θα ξαναρθω της ειπα να μην κανει τον κοπο και δεν γινεται αυτο που λεει με το που εφυγε κοιταξα την ωρα μετα βιας ειχαμε φτασει το 20 λεπτο και αν

Δεν ειναι δυνατον να περνουνε 50 ευρω και να μην τα τιμανε ουτε ο bill gaze δεν βγαζει 50 το 15λεπτο που λεει ο λογος
Απο εμενα λοιπον μαυρο αναγκαστικα και ανηφορισα στο 12 για να κλεισω τη βραδια

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 05, 2013
Όνομα κοπέλας
Λάουρα
Μέλος
7
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Ιουλίου, 2013
νομίζω ότι είσαι το λιγότερο προκατειλημμένος όταν βάζεις 5 στην εμφάνιση...Η Λάουρα είναι από τις ομορφότερες παρουσίες στην πιάτσα και εν γένει με ματάρες και πολύ ωραίο κορμί...εγώ μαζί της ΄΄εχω περάσει πολύ όμορφα όσες φορές έχω πάει...
06 Ιουλίου, 2013
Δηλαδη ειμαι προκατειλημενος επειδη εμεινα με το πουλι στο χερι και τη γκομενα να μου λεει πως πρεπει να τελειωσεις γιατι εχω και αλλους πελατες αλλιως να παω πρωτα στους αλλους και μετα ξαναερχομαι?εσυ δηλαδη τι βαθμολογια θα εβαζες 10?ημαρτον δηλαδη και η κοροιδια εχει ορια
07 Αυγούστου, 2013
Ρε φιλαράκι πλάκα μας κάνεις? Γερο-μύστηςΓερο-μύστης Επειδή εδωσες ενα 50ρικο θέλεις να πηδάς 8 ώρες..ΚατσικογάμηςΚατσικογάμηςΚατσικογάμηςΚατσικογάμης και οι υπολοιποι συναγωνιστές τι θα κανουμε..... θα περιμένουμε την αρχοντιά σου να τελειώσει..?ΜαλακίαΜαλακίαΜαλακίαΜαλακίαΜαλακίαΜαλακία Στις πουτάνες παμε για τα χοντρα...ΚουλΚουλΚουλ οχι για να βρουμε γκόμενα ΓαμήσουΓαμήσου
Z
z4
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3